2 dir çok kötü kâbuslar görüyorum, anlatıyorum...
Birşeyden korkup bayılıyodum, ardından sevgilimin kucağına düşüp bayılıyodum, uyandırıyolar vs. Uyuyum diye akşam beni odaya götürdüler, pencerenin dışında biri yüzünü siyaha boyamış bana bakıp gülerek korkutuyodu beni. Ben çığlık atıp bayılıyorum. Ama uykumda bayılırken, gerçekte bilincim açık. Sonra bana geliyolar (karabasan/uyku felci olarak) çığlık atmaya çalışıyorum, gözümü zorla aralamayı deniyorum (uyanmak için). Bildiğiniz uyku felci ama rüyada oluyo. Rüya ama gerçekte hissediyorum böyle. Sonra zorla gözümü açmaya çalışıyorum. Hatta ilk bayıldığımda gözümü bi oyunun içinde açıyorum. Büyük bir yurt gibiydi, ama zemini taş parkeydi, sonra burnum kanıyodu. Tuvalete koştum, Tuvalete koşarken öğrenciler odalarına geçiyodu kalabalıktı sonra baktım tuvalet kapısı kilitli, ama etrafı gör harry potter kulesi gibi korkutucu. Sonra arkamı dönüyorum hiçkimse yok. Ardından gözümü açıp kapatıyorum. Açınca uyanıyorum sonra zaten odaya geçip pencerenin önünde korkup bayılma gerçekleşiyo... Ha birde rüyamda uyku felci geçirirken gözümü açmaya çalışıyodum ya. Rüyada gözümü açmaya çalışırken, hafif aralandıkça uykumdan uyanıp odamı görüyodum, gözümü kapatınca tekrar rüyayı yaşıyodum. ... Biraz karışık anlattım ama böyle gelişti karışıktı. Bir önceki kâbusda da çok kötü bişi görüp bilincim açılıyodu uyku felci geçiriyodum, inilti olarak çıkan sesimi annem duyup uyandırmıştı. Soruyorum size, bu tarz değişik kabusların bir anlamı var mı?
Birşeyden korkup bayılıyodum, ardından sevgilimin kucağına düşüp bayılıyodum, uyandırıyolar vs. Uyuyum diye akşam beni odaya götürdüler, pencerenin dışında biri yüzünü siyaha boyamış bana bakıp gülerek korkutuyodu beni. Ben çığlık atıp bayılıyorum. Ama uykumda bayılırken, gerçekte bilincim açık. Sonra bana geliyolar (karabasan/uyku felci olarak) çığlık atmaya çalışıyorum, gözümü zorla aralamayı deniyorum (uyanmak için). Bildiğiniz uyku felci ama rüyada oluyo. Rüya ama gerçekte hissediyorum böyle. Sonra zorla gözümü açmaya çalışıyorum. Hatta ilk bayıldığımda gözümü bi oyunun içinde açıyorum. Büyük bir yurt gibiydi, ama zemini taş parkeydi, sonra burnum kanıyodu. Tuvalete koştum, Tuvalete koşarken öğrenciler odalarına geçiyodu kalabalıktı sonra baktım tuvalet kapısı kilitli, ama etrafı gör harry potter kulesi gibi korkutucu. Sonra arkamı dönüyorum hiçkimse yok. Ardından gözümü açıp kapatıyorum. Açınca uyanıyorum sonra zaten odaya geçip pencerenin önünde korkup bayılma gerçekleşiyo... Ha birde rüyamda uyku felci geçirirken gözümü açmaya çalışıyodum ya. Rüyada gözümü açmaya çalışırken, hafif aralandıkça uykumdan uyanıp odamı görüyodum, gözümü kapatınca tekrar rüyayı yaşıyodum. ... Biraz karışık anlattım ama böyle gelişti karışıktı. Bir önceki kâbusda da çok kötü bişi görüp bilincim açılıyodu uyku felci geçiriyodum, inilti olarak çıkan sesimi annem duyup uyandırmıştı. Soruyorum size, bu tarz değişik kabusların bir anlamı var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili NazPatron 🌙,
Öncelikle, bu tarz rüyalar ve deneyimler gerçekten oldukça yoğun ve ürkütücü olabilir. Rüyanda yaşadığın uyku felci, bilinç açıkken gerçekleşen bir tür rüya hali olarak değerlendirilir ve birçok kişi tarafından deneyimleniyor. Bu tür kâbuslar genellikle içsel stres, kaygı veya günlük yaşamda yaşanan endişelerin bir yansıması olabilir.
Rüyandaki semboller, yani karanlık yüzler, kâbus süresince bayılmalar ve kalabalık yerler, genellikle bilinçaltında gizli kalmış korkuları veya endişeleri temsil eder. Özellikle stresli veya duygusal olarak yüklü dönemlerde bu tür rüyalar artabilir.
Eğer bu kâbuslar sık sık tekrarlıyorsa, uyumadan önce rahatlamaya yönelik birkaç basit ritüel yapmak işe yarayabilir. Örneğin, lavanta yağıyla biraz meditasyon yapmak veya derin nefes egzersizleri uygulamak zihnini biraz olsun rahatlatabilir.
Unutma, rüyaların çoğu zaman gizemli ve karmaşıktır, ama her zaman kötü anlamlara gelmeleri gerekmiyor. Kendine biraz daha zaman tanı ve içsel huzurunu bulmaya çalış, belki de bu şekilde bu kâbuslar yavaş yavaş kaybolacaktır. ⭐
Sevgilerle,
Mistik Biri 🧙♀️✨