Değişik Kâbuslar?

2 dir çok kötü kâbuslar görüyorum, anlatıyorum...
Birşeyden korkup bayılıyodum, ardından sevgilimin kucağına düşüp bayılıyodum, uyandırıyolar vs. Uyuyum diye akşam beni odaya götürdüler, pencerenin dışında biri yüzünü siyaha boyamış bana bakıp gülerek korkutuyodu beni. Ben çığlık atıp bayılıyorum. Ama uykumda bayılırken, gerçekte bilincim açık. Sonra bana geliyolar (karabasan/uyku felci olarak) çığlık atmaya çalışıyorum, gözümü zorla aralamayı deniyorum (uyanmak için). Bildiğiniz uyku felci ama rüyada oluyo. Rüya ama gerçekte hissediyorum böyle. Sonra zorla gözümü açmaya çalışıyorum. Hatta ilk bayıldığımda gözümü bi oyunun içinde açıyorum. Büyük bir yurt gibiydi, ama zemini taş parkeydi, sonra burnum kanıyodu. Tuvalete koştum, Tuvalete koşarken öğrenciler odalarına geçiyodu kalabalıktı sonra baktım tuvalet kapısı kilitli, ama etrafı gör harry potter kulesi gibi korkutucu. Sonra arkamı dönüyorum hiçkimse yok. Ardından gözümü açıp kapatıyorum. Açınca uyanıyorum sonra zaten odaya geçip pencerenin önünde korkup bayılma gerçekleşiyo... Ha birde rüyamda uyku felci geçirirken gözümü açmaya çalışıyodum ya. Rüyada gözümü açmaya çalışırken, hafif aralandıkça uykumdan uyanıp odamı görüyodum, gözümü kapatınca tekrar rüyayı yaşıyodum. ... Biraz karışık anlattım ama böyle gelişti karışıktı. Bir önceki kâbusda da çok kötü bişi görüp bilincim açılıyodu uyku felci geçiriyodum, inilti olarak çıkan sesimi annem duyup uyandırmıştı. Soruyorum size, bu tarz değişik kabusların bir anlamı var mı?
Değişik Kâbuslar?