Güncellemeler
1 yıl
55 kilo kızdım yanına gittiğimde Şu an 47 kiloya indim bir keresinde dayanamadım iş yerinde bayıldım çünkü çok şiddetli ve haksızlıklarla gitti benden ve Şu an istesem de artık eskisi gibi olamıyorum o kadar asığım ki 2 yıldır sevdiğimin farkına asıl kaybedince anladım Şu an onsuz hayat istemiyorum ve herşeyine tamamım yeterki bana geri dönsün istiyorum onun için değişeceğim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Dönmezzzz , akrep çok kincidir siler atar direk. Abimden bilirim ayrıldığına hiç dönmedi
Ama şöyle bir şey var ki ben onu hiç aldatmadım
Onu çok seviyorum onun en yakın arkadaşı da öyle dedi bitti mi kesip atıyor diye bana defalarca tolerans'ta gösterdi şimdi bitsin beni bıraksın istemiyorum
Erkek erkektir akrep makrep hikaye üstüne düşme baktı başkasını bulamiyo kendi geri döner
Ben döndüğünde eskisi gibi olmucam
O zaman sende dönmesini bekleme bunlar basit şeyler
zor ablacım akrep kincidir geri dönmek istemeyebilir
Biliyorum, zamanla farkına vardım bazı seylerin
üzme kendini bak yoluna kimse için üzülmeye değmez
2 yılımı ziyan edemem.. ben ondan sonra onsuzda olsam onun sevgisini baskasında aramayacağım sadece yarım kaldım
ziyan olan oldu artık kendini harap etme
İşve cilve yap gelir hemen.
Biz akrepler böyleyiz maalesef.
Aşkım ben onu yaparım da adam benden mesafeli Bir de her yerden engel attı bir de bana yalan söyleyip hayatında biri varken yanıma gelip beni annesiyle tanıştırdı yani sadece benim hatalarım keşke olsaydı , onun da var. Benim hatalarımı bahane sayıp siliyor şu an
İnsan kafada bitirdiyse zor
Hiç mi umut yok
Sanmıyorum
zor biraz
Ama imkansız değil dimi? Lütfen yardım edin o kadar kötü hissediyorum ki kendimi çok acı çekiyorum bana cok büyük enkaz bıraktı kalbimde
Ayrılma konusu ne
Benim saçma kıskançlıklarım saçma kıskançlığım yüzünden söylediğim yalanlarım elde tutmak için adama aptal mumalesi yaptım ve annesiyle ilk buluşmada çekinip bazı konularda yetersiz kaldım sanırım ve doldurusada geldi kadın defalarca anlık kararla kacacağımızı duyup gizli evlilik kararı alınca benim oğlumun kafası gidik simdi buda onu gaza getirip hata yaparlar diye uzak tuttu. Daha birçok neden var ve en acıtanıda beni ailesine götürüyor ama hayatındaki kızı bana söylemiyor ve bende sinirlenip yalandan nişanlanıyorum dedim ona buda onda çok büyük yaralar açmış ben kızdan ayrıldığını fark edince çocuğa yazdım senin bu yalanların yüzünden olmuyor dedi ve muhatap bile olmadan o kız arkadası aracılığıyla olmaz dedi ve 1 ay bastırdım kızın söylediği seyler o kadar acıttıki ve soru işaretleri bırakmıştı anksiyetem tuttu kızı aradım ve bayıldığımı söyledim ve anlatamadığı diğer seyleri Dr o kızdan öğrendim
Sonuç bu dönmüyor ve Şu an hayatına baska kızları almaya çalışıyor ama oda olmuyor çünkü 2 hafta sürmüyormuş ayrılınca kızı baska erkeklerle görüyor. Bit tek ben onda kaldım ama oda benim olduğum kişiliği ben olduğum için sevemedi. Çocuk hallerimi, baba sevgisizliği yüzünden ona tapar derecesinde olan aşkımı ezdi geçti. Sen kendini sev hayatına merkezine kendini al dedi kafama vura vura söyledi ile yaramayıncada çekti gitti böyle yaralı bıraktı beni. Ama ben onu hiç aldatmadım o hayatımdayken gözüm bir kere baskasına kaymadı ona öyle aşıktım ki
Hayatında arkadasım dediği kızlarada saygı duydum benle dertlrşmedi sorunlarını arkadaşına anlattığı kıza resmen yalvardım benim hakkımda neler söyledi diye ve konustuk 64 dakika belki iyi geldi ama yetmedi ben onu istiyorum ama o beni çok yanlış anlatmış yok abla dediğim kadın bana aşkım bebeğim diyince sinirleniyor olmuyor bu kızdan demiş mesela anlattığı dertleştiği kişiye oda kadın olunca bak kız kıskanmış ben de olsam kıskanırım falan demiş yumusatmaya çalıştığını söyledim dedi ve o olayı da anlattım ben o kadınla üçümüz kafeye geçtik birbirlerine bakışlarını gördüm ve bende kadına abla dedim dedim sorun yok dedim işte bana sorunlarınızı söyledi dedi daha birçok boktan saçma neden ve unuttum sandığım seyler adamda belleğe alınmış böyle ve en önemli şey yani kendimi sevip onun saygısızlıklarına dur deseydim belki böyle it gibi davranmıcaktı bana ben izin verdim bu saçmalıklara ve şuanda da hasta oldum gücüm kalmadı savasmaya sadece bekliyorum köşede öyle belki döner mi diye