AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bir aslan olarak diyebilirim ki
Umursamaz davrandigini farkedebilcegimizi sanmiyorum 😅
Aslan burcu. Liderlik vasfı vardır umursamaz davranirsan yaraşmaz gurur yapar yanasirsan duygusal yanı vardır çabuk aşık olur
Bir defa görüştük. Ona bizden olmaz dedim o da sadece tamam dedi (beni gerçekten beğenmişti önceden), beni bir hafta sonra takipten çıktı. Facebookta ekliyiz hikaye atıyor arada. Hikayelerine bakmazsam ilgisini çeker mi. Reddedeli 15 gün olmuştur. Nasıl ilerlemeliyim
Dediğim gibi ilk hamleyi hep karşı taraftan bekler kesinlikle ilgisini çekemezsin çeksen bile bunu belli etmez gururludur ama duygusal dirda kolay aşık olur tabi sen hamle yapman lazım
Şimdi napmalıyım ki? Adam beni takipten çıktı. Bu ne anlama geliyor
Umursamiyor
Bitti diyorsun yani? Bi daha şansını denemez
Denemez evet sen adım atarsan olabilir
Öyle mi. Bence takipten çıkması (ki göndermeli hikaye atmıştı ve ona yanıt vermeyi engellemişti bu arada, normalde yanıt verilmesi açıktı hikayelerine) ben o hikayeyi görünce çıkardı takipten. Bence böyle yapması şey demek - sen beni istemedin artık bende seni istemiyorum şansını kaybettin anlamında. Hikayesinde yazan da Siz bizi iyi bilirsiniz, ama yinede siz bilirsiniz yazmıştı
Hayır aksine o da umursamaz
Napmalıyım umursaması için
İlgili ve zeki ol, diğer insanların arasında dikkat çektiğin farklı olduğun zaman onun da dikkatini çekersin
Nasıl yapacam bunu? Adam beni takipten çıktı.
O zaman sen sürekli dikkatini çek
Bugün onu bi kafede gördüm. Gidemedim ona görünmek istemedim. Bana hiç bakmaz üzülürüm bir de
Güzel bir kızsan şansını dene
Evet güzelim diye beğendi beni asıl, iyiyim ciddiyim diye de sonra. Geri döner mi kendi acaba?
Aslan gurur yapmaz severse döner ama yüz bulması lazım
Ama aslanlar çok gururlu dediniz. Takipten çıkması da şey değil mi - sen beni istemedin artık bende seni istemiyorum şansını kaybettin
Takipten çıkması sevmediğini gösterir bence, önem verseydi takipten çıkmazdı
Önem veriyordu. Evlenmek istiyordu benimle, aileler de biliyordu
Her burçtaki erkek umursamazlığa dayanamaz.
@VişneliBrowni_ browni mükemmel detaysin
Ben birini reddettim, beni bir hafta sonra takipten çıktı. Facebookta ekliyiz hikaye atıyor arada. Hikayelerine bakmazsam ilgisini çeker mi. Reddedeli 15 gün olmuştur
Reddettiysen neden baksın ki umursamaz bence
Muhtemelen ilk defa reddediliyor beğendiği biri tarafından. Takmaz mı bunu
Aslanın üstüne düşmeden bir halt elde edemezsin
Üstüne düşmek ne gibi?
İlgilen, ona koş, üstüne titre. Kaçma, kaçarak kaybedersin aslanı, umursadığını hissettir daima
Öyle de cepte görüyor hiç uğraşmaz ama.
Aslan ilgi çekmek için uğraşmaz yavrum, sen ona ilgi verirsin ve ondan o ilgiyi kaybetmemesini sağlamayı beklersin, aslan burcunun altın kuralı budur.
Kezban zihniyetiyle aslana yaklaşma, eline yüzüne bulaştırırsın.
Kezban zihniyeti nasıl oluyormuş? Hep o bana geldi. Ben pek oralı olmadım ona
aslan burcu erkegine yalvartmıslıgım var
Nasıl yaptın bunu 😃
Hayatımdan bi an sildim bi gece icmisti fotograflarımızı attı seni özlüyorum diye falan
Ona bizden olmaz dedim o da sadece tamam dedi (beni gerçekten beğenmişti önceden), beni bir hafta sonra takipten çıktı. Facebookta ekliyiz hikaye atıyor arada. Hikayelerine bakmazsam ilgisini çeker mi. Reddedeli 15 gün olmuştur. Nasıl ilerlemeliyim
En başında o beni umursamıyodu baktım olmayacak gibi değil sildim geçen yine istek atıp yazmıştı çıkardım birdaha
Biraz zor reddedilmeyi sindiremezler bende aslan burcuyum mesela intikam almak isterdim
İlişkiniz var mıydı
Evet şöyle benim ondan önce toxic bi iliskim vardı bizi ayırıp benle sevgili oldu tuhaf bi hikaye hahshdhsha
Bende bununla 2 hafta konuştum bi kez görüştük. az ilgi gösteriyordu. Mesela buluşmadan sonra bile yazıp sormadı demedi eve vardın mı naptın diye. Ertesi günü akşamı aradı napıyosun diye. Pek yazıp sorup merak etmez. Günde bir defa. Ama bi taraftan da evlenmek istiyor benimle. Ne bu böyle?
Evet oyle yapıyolar ama sen ilgiyi kessen donuyorlar bi sekilde ona ilgi duymanı ister hemde fazlasıyla mesela seni sormuyorsa “niye hiç sormuyorsun neyin var” gibi mesajlar almak isterler
Ben hiç öyle demedim. Hep o geldi bana. Ben ise çok nadir. Beni görüldüde bıraktığında da bir şey demiyordum. Bir defa dedim ona da cevap vermedi. Bazıları da diyor ki ilgisiz duruyorsam o da ilgisini kaybeder. Umursamazsam o hiç umursamaz diye. Napacam ben şimdi anlamadım zaten yapacağım bir şey de yok aslında
Bizden olmaz demissin belki çocuk çoktan umidi kesmistir ama genelde sonradan dönerler
Evet umidi kesmiştir takipten çıkmasıyla belli oldu. İlerde yine yoklar mı dersin? Yani gerçekten isteyen erkek böyle kolayca bırakmaz ya… benimle evlenmek istiyordu da. Baya gururlu. Pek inanmıyorum bi daha gelir diye.
Evet gururlu olurlar maalesef ama stalk yapiyodur deli gibi
Yok be. Onunla ortak fotoğrafımız vardı onu bile silmiştir bence takipten çıktığına göre. Yani hangi erkeğe sorsam umrumda olmazdın diyor.
Hayır ya silmemiştir
Bu baya zengin ve yakışıklı ama bir sürü kız peşinde koşar. Böyle biri bana takar mı kafayı? Taksa zaten gitmeme izin vermezdi. Sence?
Gururuna yedirememis iste gitme dur diyemezdi. Zoruna gitmistir bence birsürü kızın pesinden kosması onu basit gösterir hem
Neden basit göstersin. Onunla parası için birlikte olacak çok kadın da var. Ben parası için beraber olmayacaktım onunla, bu farkı farketti mi bilemem. Zoruna gitmiş olabilir zaten göndermeli hikaye attı öyle takipten çıktı. Ama ilerde dönme şansı yüksek mi? Ben pek zannetmiyorum dönecek olsaydı takipte kalırdı gözlemlerdi bence
Bence takipten çıkması (ki göndermeli hikaye atmıştı ve ona yanıt vermeyi engellemişti bu arada, normalde yanıt verilmesi açıktı hikayelerine) ben o hikayeyi görünce çıkardı takipten. Bence böyle yapması şey demek - sen beni istemedin artık bende seni istemiyorum şansını kaybettin anlamında. Hikayesinde yazan da Siz bizi iyi bilirsiniz, ama yinede siz bilirsiniz yazmıştı
Sende bi şekilde gönderme yap bence arkadaşından istek attır beraber fotoğraf falan atın
Ya gurur yaparsa şans vermezse bi daha, takipten çıkması vazgeçmiş anlamına gelmiyor mu
Yok gururuna yediremedi olay bu
Yine döner mi gururlu olsa bile? Kendimden soğuttum onu gibime geliyor
Yok öyle düşünme iyi düşün. Peki sen neden istemiyorum diyip istiyosun ki
Kolayca kabullenip gitmesi koydu biraz bana
Senin burcun ne
Oğlak
olabilir
Çekmez
oda umursamaz
Bilmem ki