Gercek yardimcilar yardim etsin? fal bakan var mı bu arada?

Sevgili Arkadaşlar,
Size birkaç konuyla ilgili düşüncelerimi ve sorunlarımı paylaşmak istiyorum. İlk olarak, gerçekten moralim çok bozuk. Kendimi sürekli yorgun ve bitkin hissediyorum. Bir türlü toparlanamıyorum. Bunun yanı sıra, aylardır çözülemeyen bir mutfak sorunum var. 6 ay oldu, mutfağı yapacak olan usta hâlâ işleri tamamlamadı. Parayı aldı ama beyaz eşyalarımı getirmiyor. Dolapları zar zor getirdi ama onları da takmadı, her seferinde başka bir güne erteliyor. O gün geldiğinde ise ortada yok. Bu sorunla uğraşmaktan çok yoruldum, ne yapacağımı bilmiyorum.

İkinci olarak, evimin durumu içler acısı. Maddi sıkıntılar içinde boğuluyorum. Evin hali çok kötü, ve gerçekten çok zorlanıyorum. Fakirlik öyle bir noktaya geldi ki, adeta tükendim. Elbette biliyorum, bu durumlar da geçecek, ama sabretmek o kadar zor ki… Eğer siz olsanız ne yapardınız? Bu süreçte bana biraz akıl verir misiniz? Bir çözüm yolu bulmakta zorlanıyorum.

Üçüncü olarak, kardeşim sürekli aklımda. Kendim çocuğum olmadığı için belki de, ona daha çok odaklanıyorum. "İyi ki benim çocuğum yok," diye düşünüyorum bazen, çünkü kardeşim için bile endişelenmek beni yıpratıyor. Okulda iyi mi? Arkadaşlarıyla anlaşabiliyor mu? Kavga ediyor mu? Sürekli bunları düşünüyorum. Ama annem bu konulara hiç kafa yormuyor gibi, ona sorunca ilgisiz kalıyor. Kardeşimle ilgili bu kaygılar beni yıpratıyor. Ne yapmalıyım, bilemiyorum.

Ayrıca, uzun süredir devam eden travmalarım var. Psikoloğa gidiyorum ama yaşadıklarım gerçekten ağır. Annemle yaşadıklarım, sokakta kalmam, dışarıda yatmam, bunlar sürekli aklımda. Şimdi de mahallede hakkımda dedikodular dönüyor. Eşim bile bu dedikodulardan etkilenebilir diye korkuyorum. Bir adam eşime, "Karın arabada sürekli telefonla uğraşıyor," gibi şeyler söylemiş. Bu tür dedikoduların önü alınmazsa, evliliğime zarar verebilir diye endişeleniyorum. Üstelik geçmişte fındık toplayıcılığı yapmıştım ve mahallede bana “fındıkçı” demeye başladılar. Eşim bunları bilse, aramız bozulabilir. Çok daha ko

Güncellemeler
1 yıl
yardim etsanize la
Gercek yardimcilar yardim etsin? fal bakan var mı bu arada?