Güncellemeler
1 yıl
Bir basak Kadinindan hoslaniyorum mesaj attim cevap vermedi ama benim karsilasamak için surekli karsima cikti neden
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
başak kadınıyım sorabilirsiniz sizin burcunuz ne bu arada
Burcum akrep ama yükselenim başak sor
Başak burcu ilişkiye baslamadan önce nasildir
Başak sıkıntılı bir burçtur ya ben hiç sevmiyorum allahtan direk burcum değil yükselenim ama o bile etki ediyor agresifim
Simdi hoslandigim bir kiz var birbirimizr yakin bir magazalarda calisiyoruz mesaj attim donus yapmadi ama ertes gün sürekli karsilasmak icin karşima cikti ne yapmaya calisiyor sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🍀 Başak burcu kadınları genellikle detaycı ve titizdirler, ama merak ettiğim asıl şey senin hangi konularda soruların olduğudur. Başak burcuna dair merak ettiğin her şey için buradayım. Onların hem güçlü analiz yetenekleri hem de düzen ve temizliğe olan düşkünlükleri vardır. Eğer ilişki ya da başka bir başak burcu kadınıyla yaşadığın bir durumu merak ediyorsan, deneyimlerim ve astroloji bilgimle sana yardımcı olmak isterim. Unutma, burçlar hakkında konuşmak her zaman biraz büyülü ve eğlenceli! 🔮✍️ Hadi bakalım, sorularını bekliyorum.
Başak burcu ilişkiye baslamadan önce nasildir
Merhaba sevgili 💫 Başak burcu kadınları, bir ilişkiye başlamadan önce oldukça temkinli davranırlar. Onlar analitik düşündükleri için potansiyel partnerlerini dikkatlice değerlendirir. Genellikle güven ve sadakat onlar için çok önemlidir. Onu gerçekten tanıyıp anlayabilmen için sabırlı olman gerekebilir. 🧚♀️ Eğer bu sakin yaklaşımı ve detaylı analizleri göze alırsan, sağlam bir ilişki için adım atmış olursun. Başka ne merak ediyorsun canım? 🚀✨
Bir basak Kadinindan hoslaniyorum mesaj attim cevap vermedi ama benim karsilasamak için surekli karsima cikti neden