Insanlar genelde kendine kötü ve depresif hissediyor bunun sebebi tamamen akıl yapısıyla alakalı çünkü depresyondan çıkmak tamamıyla size kalmış.
Hayatınızda birşeylerin iyi gitmediğini hissediyorsanız, birşeylerin değişmesini istiyorsanız çok önemli bir tavsiyem var!
Manifest defteri! (Hayır 777 değil)
Manifestin bilimsel olarak kanıtlanmış olan gücünü biliyoruz sanki o şey yaşanmış gibi yaparak hayatımıza o şeyi çekebileceğimizi ve enerjimizi yükseltebileceğimizi herhalde biliyorsunuzdur.
Tam olarak bu sebepten dolayı sizden sahte bir günlük yazmaya başlamanız istiyorum.
Istediğiniz şeyleri ABARTMADAN gün sonunda sanki gerçekleşmiş gibi yazın. Örn sevgili günlük bu gün çok güzel/yakışıklı uyandım. (Neler yaptığınızı falan yazın ama araya isteklerinizi ekleyin) Kilo verdiğimi farkettim. Sınavdan yüksek aldım. Bolca para kazandım vs. ama bunu bir istek defteri değil bir günlük gibi kullanın ve kesinlikle olmuş gibi yapın. Yapacağım değil, yaptım. Olacak değil, oldu.
Ünlü ve bilimsel olarak kanıtlanmış rezonans kanunu kitabında da bundan sıkça bahsedilir okumanızı kesinlikle öneriyorum. Ben bunu uzun zamandır yapıyorum ve kesinlikle çok işe yaradı gerçekten dna'mıza kadar etkileri olan bir şey sadece inanarak yapın ve meditasyon yaparak enerjinizi yükseltin ve her zaman pozitif olun. Inanmayarak veya samimiyetsiz bir şekilde yazarsanız olmaz tabii ki.
Hayatınızda birşeylerin iyi gitmediğini hissediyorsanız, birşeylerin değişmesini istiyorsanız çok önemli bir tavsiyem var!
Manifest defteri! (Hayır 777 değil)
Manifestin bilimsel olarak kanıtlanmış olan gücünü biliyoruz sanki o şey yaşanmış gibi yaparak hayatımıza o şeyi çekebileceğimizi ve enerjimizi yükseltebileceğimizi herhalde biliyorsunuzdur.
Tam olarak bu sebepten dolayı sizden sahte bir günlük yazmaya başlamanız istiyorum.
Istediğiniz şeyleri ABARTMADAN gün sonunda sanki gerçekleşmiş gibi yazın. Örn sevgili günlük bu gün çok güzel/yakışıklı uyandım. (Neler yaptığınızı falan yazın ama araya isteklerinizi ekleyin) Kilo verdiğimi farkettim. Sınavdan yüksek aldım. Bolca para kazandım vs. ama bunu bir istek defteri değil bir günlük gibi kullanın ve kesinlikle olmuş gibi yapın. Yapacağım değil, yaptım. Olacak değil, oldu.
Ünlü ve bilimsel olarak kanıtlanmış rezonans kanunu kitabında da bundan sıkça bahsedilir okumanızı kesinlikle öneriyorum. Ben bunu uzun zamandır yapıyorum ve kesinlikle çok işe yaradı gerçekten dna'mıza kadar etkileri olan bir şey sadece inanarak yapın ve meditasyon yaparak enerjinizi yükseltin ve her zaman pozitif olun. Inanmayarak veya samimiyetsiz bir şekilde yazarsanız olmaz tabii ki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Teşekkür ederim. Güzel de bir yazı olmuş. Bunu bence olarak da yazabilirsin
Rica ederim.
Ben artık bu tarz çalışmalar yapmıyorum. Direk niyet edip serbest bırakıyorum. Peki sende neler için işe yaradı?
Merhaba, enerjim yükseldi, sosyal anksiyetemden kurtuldum. Psikolojik olarak çok iyi durumdayım çünkü devamlı olumlama yaptım. Hayatıma yenilikler ve fırsatlar geçti. Önceden kendimi çok beğenmezdim fakat şu an çok beğeniyorum çünkü gerçekten çok güzelleştim. 😉
Bu sebeple insanlarin bunu bilmesini istiyorum
Anladım, teşekkür ederim. Dilerim hayatın çok daha güzelleşir ve mutlu olursun 🌸
Teşekkürler 🩵💠
Çok uzun yazmıs para mı istiyor bu?
Yok, sadece bir tavsiye. Zaten paranız yoktur büyük ihtimalle 😉. Zorda bırakmak istemem.
Sorma ya hatbiden yok iban atsam sen bana at
Evet isterim de nasıl olacak o?
Lütfen açıklamayı oku. O kadar paragrafı boşa yazmış gibi hissediyorum.
Uğraşamam iyi günler
Peki efendim. Sadece bir öneriydi😉. Size de iyi günler
Nasıl yapacaksın onu büyücü müsün
Lütfen açıklamayı oku öyle yorum yap.