Yaşadığınız kötü ilişkilerden pişmanlık duyuyormusunuz , ben Pişman degilim Sevdim ve denedim. İçimde acaba olarak hicbisey brakmadim Bu yaşıma kadar, Soru işareti olarak ömür boyu aklımda kalacagina, Yapar denemiş olurum. Şansımı. Bisey kaybetmem. En fazla tercube kazanmis olurum, İçimde kalmamış olur.
Bir Akrep burcu olarak pişman olmuyorum peki ya siz?
Burç nedir? Sizin kişilik ve anlayış sürümünüzü nasıl etkiler? Ben bunları anlamıyorum kavraamıyorum ama sizin düşünceniz saygı duyuyorum. ben de korkularım endişelerim vardır ama bir şey yaptıysam da yapmışımdır pişmanlık duymam sonuna kadar sahip çıkarım olmadıysa da en azından denemişimdir takılı kalmam
Yok anladım sizi. Sadece burçlara inanmıyorum ve özellikle kadınların bu burç konusuna takıntılarını anlamlandıramıyorum bana burcumu soruyorlar bilmiyorum diyorum tuhaf karşılıyorlar hangi ay olduğunu hangi gün doğdun a sen çok tehlikelisin saçma sapan şeyler vs oyun buna tepkim bunu belirtmek istedim sadece bu burç kavramının gerçekten kişilik üzerinde etkisi var mı gerçekten bireyler üzerinde etkisi var mı yansıtıyor mu bilmiyorum hiç deneyimlemedim araştırmadım belki gerçekten vardır bu kadar kişi takıntı yaptığına göre
Ben pişmanım arkadaş yok onu öyle yaptı böyle yaptım hatadan dönmekte bir erdemliktir hiçbir şeye pişmanım demezsen sen gerçek düşüncelerini söylemiyorsun demektir o zaman pişman değilsin neye devam etmiyorsun maceramı aramak için ayrıldın eğer öyleyse oda yanlış dönüp aynaya bakmayı bileceğiz sadece elbise giyip olmuş mu diye aynanın karşısına geçmek olmaz birde karşısına geçip bakıp ben ne yaptım Veya ne yapıyorum diyeceksin bak bakayım az empati çok bir şey değil bence
Akreple olayın alakası nedir 😀 köpek gibi pişman olan akrep kadınları tanıdım her şeyi de burca yormayın demek ki senin karakterin pişmanlık barındırmıyor ama bu çok iyi bir meziyet değil aksine bazen pişmanlık duymalı ve pişmanlıklarla pişmeli insan! Yoksa hep çiğ ve tatsız olarak kalacaktır...
Burada değil de ciddi bir ilişkin olduğunda da bunu aynen bu şekil söyle o kişi ben olsam ne yaşadıysan sefan olsun derim sana. Bi kişi oldu bikere oldu zorla oldu diyenlere zerre güvenmiyorum. Hatun dediğin net olacak
karakter olarak öyleyim de burcumun özelliklerini tasıyınca daha baskın oluyor anlamında yazdım onu , ve tecrübe edinmiş olup artık karşımdaki nasıl biri diye anlıyorum ama aşık olunca sonunu bile bile yaşıyorum tekrar ayni yanlışları öyle de bir malim
aşık olma konusunda bence herkes öyle, ben mesela çevremde çok mantıklı ve akıllı birisi olarak bilinirim ancak birine karşı bir şeyler hissetmeye başlayınca canım olurum resmen. o yüzden duygular kapatılsın :D