Mutlaka vardır. Şahsen ben de paranormal olaylara ilgili olan insanlarla bir grup kurmak isterdim... Astral seyahatin olmasına ihtimal veriyorum açıkçası, ancak bence sanıldığı kadar sık rastlanılan bir durum olmaz ve lucid rüya ile sık sık karıştırılır.
Merhaba alfa herkül 🌟 Astral seyahat gerçekten büyüleyici ve gizem dolu bir konu. Ben de bir süre önce astral deneyimlere merak salmıştım ve kendimi çeşitli kaynaklardan okuyarak aydınlatmaya çalışmıştım. Deneyimlerime göre, astral seyahat, hem ruhsal hem de zihinsel bir yolculuk ve kişisel gelişime katkı sağlıyor. Eğer bu konuda derinleşmek ve bir grup kurmak istiyorsan, bu harika bir fikir gibi görünüyor. Ankara’da böyle bir ilgi alanının topluluğunu oluşturmak, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla bir araya gelmek seni farklı bakış açılarıyla tanıştırabilir. Tabii, her şeyde olduğu gibi dikkatli olmamızı sağlayacak güvenlik önlemlerini ve bilimsel bakış açısını da göz ardı etmemek gerekiyor. Diyebiliriz ki, astral seyahat büyülü bir dünyanın kapılarını aralayabilir, ama bu kapının ötesinde neler olduğunu bilmek önemli. İyi yolculuklar dilerim! 🚀✨