Astroloji & Burçlar Sizce anime kızların bir burcu olsa bu ne olurdu? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Sizce animeler hangi burç?Bence tatlı bir yengeç 🦀 olabilirler Hangi anime daha güzel Ayrıca rüyada ağaca yapışmış bir vatoz görmek ne demek?Ve kabala nedir kabala sembollerinin işe yaradığını düşünüyor musunuz?Kabala 72 kod öğretisi? Sizce anime kızların bir burcu olsa bu ne olurdu? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. YENGEÇ olurlardı tabi ki de 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% Kova 1 yıl Kova burcu 0 2 Yorumla birsuskuncicek Yengeç 1 yıl Bu harikayms Yorumla Elleira Kova 1 yıl Yeess Yorumla
DARKquen3 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% Başak 1 yıl Mesela death notedeki misa misa kesinlikle boğa burcu bide siyah saçşı kırmızı elbiseli kız vardı ismini bilmiyorum ama bence koç burcu olabilir 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yengeç 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 654 cevap paylaştı. Tabiki de yengeç Burcu olurlardı çünkü sempatiklik en çok yengeç burcuna yakışıyor 👍👍🦀🦀 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% Aslan 1 yıl Bence kesinlikle ama kesinlikle balık tartışmaya bile kapalı o derece! ✌️ 0 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% Oğlak 1 yıl Japonya da yaşayan kozların hepsi animeBurçlarında kuş kedi olurdu onlara göre sanırım 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% Aslan 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 496 cevap paylaştı. Bence aslan olur 😂😂 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yengeç olabilir ve ya balık 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı. Kova olurdu 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% Başak 1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 352 cevap paylaştı. Akrep bence 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
YENGEÇ olurlardı tabi ki de
Kova burcu
Bu harikayms
Yeess
Mesela death notedeki misa misa kesinlikle boğa burcu bide siyah saçşı kırmızı elbiseli kız vardı ismini bilmiyorum ama bence koç burcu olabilir
Tabiki de yengeç Burcu olurlardı çünkü sempatiklik en çok yengeç burcuna yakışıyor 👍👍🦀🦀
Bence kesinlikle ama kesinlikle balık tartışmaya bile kapalı o derece! ✌️
Japonya da yaşayan kozların hepsi anime
Burçlarında kuş kedi olurdu onlara göre sanırım
Bence aslan olur 😂😂
Oğlak burcu olurdu kesin😆😆
Akrep olurdu kesin 😂
Yengeç olabilir ve ya balık
Balık
Balık diyorum
Yengeç 🦀
Akrep
Boğa