Astroloji & Burçlar Falımda neler var? Taclıbarbi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Anlamadığım ypay zeka neden gelmedi Güncellemeler1 yıl O gelsin diye paylaştım Falımda neler var? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tozludereliyaman Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Yengeç 1 yıl Kısmet uygulamasına yükle bakiyorlar 0 3 Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Uygulama sallıyor ya alakası yok Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl İnsanlar mı bakıyor orada ne dersin Yorumla tozludereliyaman Yengeç 1 yıl Bence insanlar bakıyor bekleme süresi falan da var ya. Düşük altınlı olanlar sallıyor ama Yorumla
1905Egzodia1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Balık 1 yıl Biraz detayli acikcasi ucretsiz sarmaz 0 2 Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Mesajabakarmısın Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Heeeyyy Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 3 vakte kadar aşk 0 14 Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl En azından güzel salladın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄 yeni bi haber alacaksın Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Haber iyi görünmüyor ama ne dersin iyi mi sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet seni mutlu edecek önemli bi haber Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Mutlu mu edecek emin misin. Ben kötü diye yorumlamıştım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır mutlu edecek kötü değil aksine sevindirici bi haber geleceğine yönelik Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Başka neler var peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eski sevgililerinden biri yazacak yakın zamanda Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Ya onu istemem. Aklım kimsede kalmadı. Neler var başka. İş alanında mı haber Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Neler var başka 🥺❤️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet işle ilgili olumlu bi haber gelecek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Asma tatlı yüzünü. 😇😇 Yorumla Taclıbarbi Başak 1 yıl Teşekkür ederim neler var detaylı yazar mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😇 işle ilgili güzel bi haber gelecek yeni iş veya mevcut işte terfi şeklinde yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kısmet uygulamasına yükle bakiyorlar
Uygulama sallıyor ya alakası yok
İnsanlar mı bakıyor orada ne dersin
Bence insanlar bakıyor bekleme süresi falan da var ya. Düşük altınlı olanlar sallıyor ama
Biraz detayli acikcasi ucretsiz sarmaz
Mesajabakarmısın
Heeeyyy
3 vakte kadar aşk
En azından güzel salladın
😄😄 yeni bi haber alacaksın
Haber iyi görünmüyor ama ne dersin iyi mi sence
Evet seni mutlu edecek önemli bi haber
Mutlu mu edecek emin misin. Ben kötü diye yorumlamıştım
Hayır mutlu edecek kötü değil aksine sevindirici bi haber geleceğine yönelik
Başka neler var peki
Eski sevgililerinden biri yazacak yakın zamanda
Ya onu istemem. Aklım kimsede kalmadı. Neler var başka. İş alanında mı haber
Neler var başka 🥺❤️
Evet işle ilgili olumlu bi haber gelecek
Asma tatlı yüzünü. 😇😇
Teşekkür ederim neler var detaylı yazar mısın
😇 işle ilgili güzel bi haber gelecek yeni iş veya mevcut işte terfi şeklinde yani