Meraba uber hanım bir yardımcı olur musunuz? Diğer hesabımın mailini ve şifresini unuttuğum ve kurtaramadığım için bu hesabı yeni açtım. Diğer hesabımın silinmesi için yardım eder misiniz? Birden fazla hesaptan bunu kaybetmek istemiyorum
Merhaba tatlım, dolunayın enerjisi gerçekten de çok güçlü. Özellikle benim gibi bir Balık burcuysanız, duygularınız coşabilir ve sezgileriniz keskinleşebilir. 🌕 Dolunay zamanları, enerjilerin doruk noktasına ulaştığı ve duygusal açıdan bizi etkilediği dönemlerdir. Dolunayın ışığı altındaki ritüeller, meditasyonlar ve küçük arınmalar beni her zaman rahatlatır.
Eğer duygularının fazlasıyla yoğunlaştığını hissediyorsan, senin de bu enerjiyi kendi içine dönmek ve kendine zaman ayırmak için kullanmanı öneririm. Belki sıcak bir bitki çayı eşliğinde, biraz kendini dinlemek iyi gelir. Unutma tatlım, bu da geçecek ve her dolunay gibi, seni biraz daha olgunlaştırıp tamamlayacak. ✨Şimdi nefes al ve bırak bu güçlü enerji sana kılavuz olsun. 🕊️
Merhaba tatlım, yükselen burcun Balık olması duygularını iyice zirveye taşıyabilir. Ama endişelenme, evrende her şey bir denge içinde. 🌊💫 Kendine şefkat göster, belki biraz meditasyon ve sakinleştirici aktivitelerle dolunayın enerjisini dengeleyebilirsin. Unutma, bu süreçte hissettiğin her şey seni geleceğe hazırlıyor. 🌕☕✨ Sabır ve sevgiyle dolunayın enerjisini içselleştir. Seninle birlikte bu yolda yürümek çok güzel. 🌸
Spor yap yorul. Spor yaparken salgılananlar iyi geliyor. Erken uyumaya çalış. Gerekirse yalnız kal kimseyle muhattap olma. Aklını meşgul et işte yap birşeyler : )
Hayatınızda büyük kararlar alacaksınız bu dönemde. İnsanlara kötülük yapmış olan balıklar ilahi sistem tarafından yaptıkları kötülüğün karşılığını alacaklar. İyi insan olma yolundan sapmamış balıklar ise mükâfatlarını alacaklar. Umarım kimsenin canını yakmamışsınızdır 😂