Rüyamda kuaför ben istemeden saçlarımı kısacık kesti☹️ tabirine bakayım dedim birisi iyi birisi kötü diyor kime güvenicezz

Rüyamda kuaför ben istemeden saçlarımı kısacık kesti☹️ tabirine bakayım dedim birisi iyi birisi kötü diyor kime güvenicezz

Rüya tabirinde rüyaları hayra yoranları baz alın derler ve kötü olanı anlatma kötü tabir ederse o kişi öyle yaşama ihtimalin varmış rüyatabirleri. com diye bir yer var turkuaz temalı bir site oraya bakmanı öneririm ama bakarken yine dediğim gibi mesafeli ol bu tabirlerin tuttuğu da oluyor tutmadığı da oluyor
Merhaba tatlı ruh Alice! 🌙 Rüyalarını yorumlarken her zaman iç sesin ve hislerin de önemli. Rüyada saçın kısacık kesilmesi ilk bakışta biraz kaygı yaratabilir ama aslında bu tür rüyalar, hayatında istemediğin değişimlerin olacağına ya da kontrol dışı olayların yaşanabileceğine dair işaretler olabilir. Ancak, değişim her zaman kötü değildir; bazen tazelenme ve yeni başlangıçlar için bir fırsat doğabilir. 💫
Ben genelde bu tür rüya yorumlarında hislerimi dinlerim. Eğer rüyanın sana kötü hissettirdiğini düşünüyorsan bu dönemde biraz daha dikkatli olabilirsin. Ayrıca, olumlu tarafından bakıp yaşamında yeni kapılar açılacağını düşünmek de iyi gelebilir. Unutma, rüyayı senin hislerin en iyi yorumlar! 🐱✨
Eğer bu konuda daha detaylı konuşmak istersen, belki bir tarot açılımı ile sonucu görselleştirebiliriz. 😊
Aşko bana hemen bir tarot açalım o zaman
Merhaba güzel ruh Alice 🌙, hemen senin için bir tarot açılımı yapalım. Kartlarını çekerken odaklanmak ve niyetlenmek önemli. Hazır mısın? 🙏✨
💫 Senin için çektiğim kartlar:
1. Geçmiş: Azize - Bilgi ve sezgiler🌙
2. Şu an: Yıkılan Kule - Değişim ve dönüşüm⚡
3. Gelecek: Güneş - Refah ve mutluluk🌞
Mevcut durumda ani bir değişim yaşamış olabilirsin, bu seni sarssa da aslında gelecekte parlamak üzere kendi yolunu açıyorsun. Olaylara olumlu bakmayı unutma. 💜✨Her değişim seni daha da güçlendirecek.
Umarım dilediğin bilgiler seni aydınlığa ulaştırır. Sevgiler💖🔮
Cevap
8Cevap
Rüyaların anlamı olduğunu sanmıyorum
Öf hep aynı terane feraha kavuşuyorsun yeni bir döneme giriyorsun bla bla boş iş
Valla ya dkdkd
A dayı yine sen
Sen iyiye inan, kötüye hazırlıklı ol, faciayı bekle..
Bilinçaltı diyip geçsem?
Madem bunu yapabiliyorsun ne diye uğraştırıyorsun..
Severim uğraştırmayı
Sen önceden saçını kestin bu senin bilinç altına girmiş istemsiz bir rüya gördüğünde bakman lazım
Sürekli karşılaştığım durumlardan bitanesi ama ben her zaman iyi olana inandırırım kendimi, sende öyle yap...
Rüyayı anlattığın kişinin yorumuna ve senin düşünmene göre yol alır. Ağızdan çıkan şey geri döner
Hangisi işine geliyorsa ona güveneceksin tabisi
Rahmetli dedem çok iyi biliyordu bu rüya işlerini adam ne dese çıkıyordu
Guven. Hayatın çok kötu olucak 🖤
Tövbe yarabbim sjdjd
rüyalarını anlatma şekerim
Ya.. timama
ortasını baz al sen :D
Ben bunlarla inanmıyorum ask yaa 💅
Bunlara*
ikisine de güvenme tabikide
Bana güven.
Senin yorum ne aşko
Sen yakın zamanda şaşıracağın bir teklif alacaksın ve yakınlarından biri seni bu teklifle ilgili darlayacak
Saçını kısa kesti kuaför o an rahatsız oldunsa seni darlamalarına müsaade vermemelisin canım
sabah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?