Pek çok konuda kendilerini geliştirmedikleri için senin anlattıklarına da katılmıyorlar ve bu nedenle uyum sağlayamıyorum terazilerle bir balık olarak. Bunun nedeni yabancı bir kaynakta çok iyi açıklanmış. Kararsızlıkları nedeniyle bilgelikten yoksun bir burçmuş.;
"Teraziler entelektüeldir. Akıllı, komik, anlaşması kolay ve güzelliğe karşı bir gözleri vardır. Mükemmel ve çalışkan olabilirler ve aslında oldukça inek olabilirler. Zeki, heyecan verici ve güzeldirler. Hiç bir Terazi tarafından flört edildiniz mi? Eğer öyleyse, muhtemelen bu burcun doğuştan gelen bir zekaya sahip olduğunu kabul edersiniz (bu Akrep ve İkizler için de geçerlidir). Sadece insanlarla nasıl konuşulacağını bilirler. Oldukça fazla Terazi tanıyorum, sadece evrensel olarak sevilmeyen birini tanıyorum. Zodyak'taki en iyi duygusal desteklerden bazılarıdır ve bir hava burcu oldukları düşünüldüğünde bu oldukça dikkat çekicidir. Kararsızlıkları nedeniyle bilgelikten yoksundurlar. Gride yaşarlar ve her şeyin her tarafını görürler. Bu, bir durumu tüm perspektiflerden anlamaları açısından yardımcı olabilir, ancak bazen bunun hakkında *kendilerinin* nasıl hissettiğini anlamakta zorlanıyor gibi görünürler. Hayatımda Teraziler adına sık sık kararlar almak zorunda kalıyorum. Beyin fırtınasında harikalar, ancak en iyi eylem yolunun ne olduğuna karar vermede pek iyi değiller. İçinde yaşadıkları gri, bilgelikten çok entelektüalizme atfedilebilir."
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kararsızlık konusuna katiliyorum ama bilgelik konusunda cevremize faydali olabiliyoruz
işte bu yeterli değil. balık şu an zodyaktaki en bilge burç olarak geçiyor yerli yabancı kaynakların tümünde. balıklarla bu sebeple kolay kolay anlaşamıyor , uyum sağlayamıyor pek çok burç ve anlamadan kötülüyorlar balıkları.
örneğin şu yorumu buldum mesela;
"Balık burcu en bilge burç olarak bilinir. Zodyak'ın son burcu olarak, kendisinden önceki her burcun özelliklerini taşır. Burçlar çağları temsil ediyorsa, Balık hayatın sonunu temsil ederdi - yalnızca insan yaşam döngüsünün her aşamasını yaşama ayrıcalığıyla gelebilecek bilgelikle dolu. Balık burcu ayrıca psişik bir burç olma eğilimindedir ve varoluşun tamamen farklı bir alemiyle bağlantılı gibi görünür. Sezgileri yerindedir ve inanılmaz tavsiyeler verirler. Hayatımı ve kendimi, başkalarını, dünyayı ve evreni nasıl gördüğümü kelimenin tam anlamıyla değiştiren belirgin Balık yerleşimlerine sahip insanlarla konuşmalar yaptım. Aslında davranışlarımı etkiledi ve onlar ve güzel zihinleri sayesinde kendimin daha tam olarak gerçekleşmiş bir versiyonu haline geldim. Bana göre bu tam anlamıyla sergilenen bilgelik ve zekadır. Bununla birlikte, Balık burcu kendi tavsiyelerini takip etmekte zorlanıyor gibi görünüyor.
Onlar (Yengeç ile birlikte) muhtemelen size çöp partnerinizi terk etme cesaretini verebilecek en inanılmaz, bakış açısını değiştiren tavsiyeleri verme olasılığı en yüksek olanlardır ve onlar (Yengeç ile birlikte) çöp eski sevgililerine geri dönmeleriyle ünlüdür (Balık yükseleni olarak bunu doğrulayabilirim). Kolay etkilenen ve şehit olabilirler, duygusal olarak çok ağırdırlar ve duygularını düzgün bir şekilde düzenleyememeleriyle bilinirler. Bu, önlenebilecek çok fazla çatışmaya ve duygusal çalkantıya (özellikle onlar için) neden olur. Psişik enerjiyi bir kenara bırakırsak, bu tür davranışlar en akıllıca veya zekice olan değildir.
Özetlemek gerekirse - Hangi burcun en zeki olduğunu söyleyemeyiz. Bu gerçekten zekayı nasıl tanımladığınıza bağlı. Bazıları duygusal zekayı sosyal veya entelektüel zekadan daha önemli buluyor, ancak hepimiz farklıyız ve farklı tercihlerimiz var. Bilgeliğe gelince, Balık burcuna gitmem gerekecek. O psişik enerjiye rakip olamaz."
Baliklari hic sevmem nedense
Enerjilerimiz uyusmuyordur belkide
Kendi burcum en iyisi Terazi
Cok uyumluyuz
Sevmeme sebebin balıkları anlayamamanız çünkü. Karatay mesela bir balık ve tüm aykırı söylemleri yüzünden aforoz edilse bile eninde sonunda haklı olduğu ortaya çıkıyor ve insanları etki altına alabiliyor. niye? çünkü diğer aforoz eden doktorlar ezberci ve sadece öğrendikleriyle hareket ediyor. sezgisel zeka yok. karatayın sezgileri ve tecrübeleri birleşiyor ve 2 yılda kat ettiği yolu 20 yılda diğerleri kat edemiyorlar. büyük resmi görebilmek önemli.
"Balık - Sezgisel zeka, Bir uygulamayı yüklemek için onu indirmeniz gerekir ve hafızanız dolduğunda yeni uygulamalar yüklemek için istenmeyen uygulamaları silmeniz gerekir, bu da hayatın işleyen prensibiyle aynıdır. Ya kendinizi ikileme sokarsınız ya da hayat sizi seçim yapmaya zorlar. Siz kendiniz ya da hayat sizi hayatınızdaki şeyleri önceliklendirmeye zorlar, silme ve yükleme kararları almanız için çünkü her şey yer kaplar. Dolayısıyla bu örnekte, tüm uygulamalar ve kullanımları hakkında bilgi sahibi olmanız ve hangilerinin silineceğine öncelik vermeniz gerekir, hangi uygulamanın değerli alanınıza en uygun olacağına dair yargılarda bulunmanız gerekir. Bunlar basit gelebilir çünkü bu sadece bir telefon, ama ya bu hayat olsaydı, biz insanlar hayatımızın tüm bilgilerine sahip miyiz? Eğer öyleyse sürekli olarak doğru kararlar alırdık, değil mi? Peki neden bazen başarısız oluyoruz? Biz insanlar olarak bazı şeylerin bizim için net olmadığını ama bize açıklanıncaya kadar, sisli bir yoldaki tabela gibi, uzakta olduğunuz için bulanık görünebileceğini, ancak yaklaştığınızda daha net hale geldiğini, ancak bazı şeylerin çok uzaktayken oldukça net olduğunu, örneğin bir dağın zirvesi gibi, ancak ona yaklaştığınızda zirveyi göremeyeceğinizi kabul etmeliyiz. Açıklanamayan veya anlaşılabilir o kadar çok şey var ki, onları anlamak ve uygulamak için SEZGİLERİMİZE güvenmek dışında hiçbir şey yapamıyoruz. Balık burcu bu kavramı iyi anlar ve bu nedenle hayat zorlaştığında, uzaktaki tabelayı görmek zorlaştığında veya yakınınızdaki dağ zirvesini görmek zorlaştığında, her şeyin netleşip netleşmeyeceği belli olmayana kadar akışına bırakmanız veya kendinizi akışa bırakmanız gerektiğini bilirler, çünkü her şey sizin kontrolünüzde değildir, ancak bazen yapabileceğiniz tek şey olduğu gibi bırakmaktır, bu oldukça spiritüeldir ve son Zodyak burcuyla uğraştığımız için anlaşılması zor bir konudur, ancak bahsettiğimiz spiritüel zeka türü budur. (Anahtar Kelime - Akış).".
Aslinda bizimki sezgilerimiz guclu
Yazarken usenmiyon mu ya
Yoo niye üşeneyim :D Terazilerde sezgi olmaz sallama :D estetik zeka var terazilerde daha çok. Onunla karıştırıyo olabilirsin sezgiyi. Sezgi çok farklı bi olay..
Niye o zaman bende sezgiler burcumdan alakasiz gelisiyor demekki
Evet bizde zeka var ama zeka konusunda ikizler burcu kadar olanini gormedim cok sinir oluyorum benciller ama zekiler
İkizler burcu en bilge burç 😀
ikizler sıkılgandır. yüzeysel de olsa çok fazla bilgi toplamada iyiler ama derin bir anlayış geliştirmiyorlar.
İkizlerle de çok beyin fırtınası yaptım. bir tanesiyle bir konuda tartışmıştım, hatalı çıkarımını ona kanıtlamak için zarf atarak kendi ağzıyla tutarsızlığı itiraf ettirdiğimde evet haklıymışsın demek yerine gerçeği kabullenmek zor geldi manipülasyona başvurup sinirlenip gitmişti :D Bilge olabilirler ama bence en bilge burç değil. Sadece hızlı düşünüyorsunuz.
yabancı bir kaynakta ikizler için şu yorumu buldum;
"İkizler burcu çok ilginçtir ve aslında benim en sevdiğim burçtur. Entelektüel ve iletişim gezegeni olan Merkür tarafından yönetilirler ve en saf haliyle kesinlikle entelektüellerdir. Sıkılmak istemiyorsanız, bir İkizler burcu bulun. Çeşitli konular hakkında biraz bilgi sahibidirler - beyinleri sünger gibidir. Etkili ve heyecan vericidirler ve son derece zekidirler. Zihinleri hızlıdır ve bilgileri yıldırım hızında işlerler. Çok komik ve son derece nüktedandırlar, bence bu zekanın bir işaretidir. Bunu söyledikten sonra - astrolojiyle ilgilenip ilgilenmediğinize bakılmaksızın, hepimiz İkizler burcunun korkunç bir üne sahip olduğunu biliyoruz ve bu tamamen haksız değil. Dağınıktırlar ve birçok farklı konu hakkında biraz bilgi sahibi olsalar da, her zaman ilgi alanlarını derinlemesine araştırıp Akrepler, Oğlaklar veya Kovalar gibi derin bir anlayış geliştirmezler."
Çok doğru 😍😍😍
benim de ay ikizlerde
Güneş ve yükselen İkizler ben
Ooo işin zor 😂 ama ay da önemlidir. ay nerde?
Boğa
seni ay boğa sadık güvenilir biri yapar ama keyfine konforuna lüksüne de düşkünsündür.
Venüs de boğa