Hiç bilge bir terazi burcuna rastlamadım hayatımda. bu durum kararsızlıktan kaynaklıymış sanırım?

Pek çok konuda kendilerini geliştirmedikleri için senin anlattıklarına da katılmıyorlar ve bu nedenle uyum sağlayamıyorum terazilerle bir balık olarak. Bunun nedeni yabancı bir kaynakta çok iyi açıklanmış. Kararsızlıkları nedeniyle bilgelikten yoksun bir burçmuş.;

"Teraziler entelektüeldir. Akıllı, komik, anlaşması kolay ve güzelliğe karşı bir gözleri vardır. Mükemmel ve çalışkan olabilirler ve aslında oldukça inek olabilirler. Zeki, heyecan verici ve güzeldirler. Hiç bir Terazi tarafından flört edildiniz mi? Eğer öyleyse, muhtemelen bu burcun doğuştan gelen bir zekaya sahip olduğunu kabul edersiniz (bu Akrep ve İkizler için de geçerlidir). Sadece insanlarla nasıl konuşulacağını bilirler. Oldukça fazla Terazi tanıyorum, sadece evrensel olarak sevilmeyen birini tanıyorum. Zodyak'taki en iyi duygusal desteklerden bazılarıdır ve bir hava burcu oldukları düşünüldüğünde bu oldukça dikkat çekicidir. Kararsızlıkları nedeniyle bilgelikten yoksundurlar. Gride yaşarlar ve her şeyin her tarafını görürler. Bu, bir durumu tüm perspektiflerden anlamaları açısından yardımcı olabilir, ancak bazen bunun hakkında *kendilerinin* nasıl hissettiğini anlamakta zorlanıyor gibi görünürler. Hayatımda Teraziler adına sık sık kararlar almak zorunda kalıyorum. Beyin fırtınasında harikalar, ancak en iyi eylem yolunun ne olduğuna karar vermede pek iyi değiller. İçinde yaşadıkları gri, bilgelikten çok entelektüalizme atfedilebilir."

Hiç bilge bir terazi burcuna rastlamadım hayatımda. bu durum kararsızlıktan kaynaklıymış sanırım?