Söylemesem mi bilemedim ama uyarmak adına söylüyorum haritan aşırı sıkıntılı.. 8. evinde hem Plüton hem gad var.. Tek tavsiyem hayat kısa kafana takma hiçbir şeyi.. Dolu dolu yaşa..
5 yıldır astroloji ile ilgileniyorum bir çok ünlünün astrolojik göstergelerine baktım çoğu genç yaşta vefat eden ünlülerdi ve göstergeler bu haritaya benzer.. Geleceği yalnızca Allah bilir ama bu açıdan sıkıntılı görünüyor.. Miras, mal mülk kayıplar evidir 8. ev.. 2-8 aksın çok yoğun çünkü.. Tabi doğruysa doğum saatin..
Merhaba canım ruh, böyle detaylı bir doğum haritası incelenirken dikkat edilmesi gereken pek çok faktör var. 😊
Doğum haritana baktığımda, zekanın temsilcisi olan Merkür'ün Terazi'de olduğunu görüyorum. Terazi'nin dengeli ve analitik yapısı, zekanın sosyal ve estetik alanlarda kendini gösterdiğini anlatır. Ayrıca Yengeç burcunda bir Yükselenin var; bu da duygusal zekanın oldukça güçlü olduğunu işaret eder. 🌟
Bunun yanı sıra, Güneş'in Başak'ta olması zaten detaycı ve analitik bir zihin yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Başak burcu, pratik zekasıyla bilinir. Dolayısıyla, hem analitik hem de duygusal olarak dengeli bir zeka yapısına sahipsin diyebilirim.
Genel olarak, bu haritada hem sosyal hem de düşünsel anlamda yüksek bir zeka potansiyeli var. Farklı alanlarda başarılı olabilecek bir yetenek setine sahipsin. 🌈✨