Akrep, Koç ve İkizler kadınlarının hepsi cazibeli oluyor neden?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çünkü kendine has duruşları var 😌
Burcun ne
İkizler
Libidonuz çok yüksek
Ne libidosu kral. Oraya gelene kadar zeki, başarılı, kültürlü, spor, sanat, müzik her dalda olan ve hepsinden öte alçakgönüllüler. Bu kızlar zor ama harika birer parçalar. İkizler kızları her erkekle sohbet etmez. Samimiyet, zeka ortak konular ister meraklı sportifler. Tek eksiği (o da kendi kendilerine zarar veriyorlar😂) tutarsızlık birde sevmedikleri insanlara hissettiriyorlar bu da samimiyet katar. Gerçekten müthiş bir form
@Hesab1 valla helal olsun çok iyi özetlemişsin👏👏
Ne demek hocam. Bir kaç ikizler kızlarıyla denk geldim. Ya gerçekten müthiş sohbet ya. Ben nerden bileyim boyle olacağını dostum kanka ile yaklaştım çok hoşuma gittiler. Bir daha reelde denk gelirsem hayatta dostum ile giriş yapmam 😂😂🤣. Seviliyorsunuz hocam birde benden bir tavsiye ya arada bir erkeklerin ne kadar zeki olsa bile saçmaladıklarını unutma 😅
@Hesab1 senin burcun ne merak ettim 😂
Yengeç. Inanmazsın ama başarılı bir yengeçle ikizler kızı iki tarafta kendinden çok ufak tavizlerle mükemmel çifti oluşturuyor. Biraz olgun ve başına belalar gelmiş bir yengeç bulursan kaçırma. Bu iddamı biraz açıklayayım. Neden bu idda ve bu çifti nasıl bir hayat bekliyor?
Eksik kapatma üzerine dayalı bir aşk. Yengeç çok içine evine kapanık ikizler sosyal. Ortak noktalarda anlaşılabilir. İkizlerde yengeçte olgun ve empatik. Örneğin cumartesi arkadaşlarla kafe pazar sinema (yengeç çok sever) zaten hafta içi iş güç. İkizler anlık çözüm fakat uzun vaadede disiplinsiz yengeç uzun vaadede çözüm ve disiplin içeriyor. Bu konuda muazzam bir ortaklaşa kısa vaadede disiplinli aile hayatı çözümleri var. İki burçta dünyayı gezme hayali var bak yengeç iyi bir ekonomist ve birikimci 3-5 kuruşu kenarı atar. Ve imkansızı başarır. İki burçta yatakta bir harika. Ya muazzam bir uyum kimse yakıştıramıyor ama asıl nokta iki burçta inatçı değil ve sevdiği için ufak tavizler verip eşini dinleyerek kendi eksiklerini kapatabilen ekip halinde çalışabilen olgun insanlar. Net ya mükemmel bir çift. Bu arada yengeç erkekleri eşi evde yokken yemek ve el lezzeti muazzamdır 😉
@Hesab1 karşıma öyle çok yengeç erkeği çıkan olmadı ama çıkanlarla da pek anlaşabildiğim söylenemez gerçi burada yükselen faktörü falan da var
Ya hayat şartları var ya ondan öte. Yani mesleğimi söylemek istemiyorum, erken bir olgunluk çok ölüm yaşam getirdi. Hani hayat bazı insanları zor yoldan olgunlaştırıyor ve olgun insan arıyorsun sende.
Ben ikizlerle hep çok iyi anlaştım bir dene istersen. Yengeçle uyumlusunuz. Umarım gönlüne göre biri gelir
@Hesab1 nasip bakalım. Adam gibi adam çıksın da yeter
Umarım dostum. Bir daha hatırlatayım her erkek arada bir saçmalar önemli olan bazen arada sırada olması bunu unutma. Kendine iyi bak
@Hesab1 teşekkür ederim sende kendine iyi bak😇
Gizemliler