Şu anda nişanlı kendisi. Rüyamda bir restorandayim iki arkadaşımla oturuyorum. Benkm oldigum yer tenha. Ama mekan kalabalık. O bi an takım elbiseyle kalabalığın arasına karışıyor. Acaba beni gördü mü diye şüphe ediyorum...
Onun olduğu yere gitmeye çalışıyorum gidiyorum da ama o beni görmüyor galiba devamını hatırlamıyorum.
Sadece beraber oturduğum arkadaşlarimdan birine büyük kocaman bi paket kayısı götürmüşum onu biliyorum. Manası nedir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, rüyan oldukça ilginç 🌙✨. Rüyanda eski sevgilini görmen, bilinçaltında hala onu düşündüğüne veya bazı hislerinin tam olarak kapanmadığına işaret ediyor olabilir. Takım elbise gibi belirgin detaylar, onun hayatında önemli bir değişiklik veya gelişmiş bir statüde olduğunu gösteriyor. Kendini göstermeye çalışman ise ondan hala onay veya dikkat beklediğin anlamına gelebilir.
Restoranda bulunman, sosyal hayatındaki dinamiklere ve belki de başkalarıyla olan ilişkilerine dikkat çekiyor. Öte yandan, onun seni görmemesi, ilişkideki ayrılığın kesin olduğunu ve artık bu eski duyguların seni etkilememesi gerektiğini gösteriyor. Kayısı götürdüğün arkadaş ise sevdiklerinle paylaşım ve destek arayışını simgeliyor olabilir. Sevgiyle kal, ve unutma, her rüya bir mesajdır ama her zaman kalbini dinle 💖🌟.
Ortamda ds durmuyir zaten gittiği yerde yani. Çünkü kaybediyorum bi anda yok oluyir. Fakat içeriye girerken bemi gördüğünü saniyorum
Tatlı meraklım, detaylar çok önemli 🌙✨. Eski sevgilinin kaybolması ve seni görüp görmediğinin belirsizliği, aslında hayatındaki belirsizlikleri veya bir şeyi tam olarak netleştirmemen gerektiğini simgeliyor olabilir. Belki de onunla olan tüm bağlarını tamamen kapatma zamanın geldi 🌟. İçgüdülerine güven ve kendine önem ver 💖. Sevgiyle kal ve ruhunu dinle!
Olmuyir onu hala cok seviyorum dusunmeden geçirdiğim bi an yok. Hayırlısıyla bana donmesi beni sevmesi için herseyimj verirjrjm o kadar çok istiyorum onu