Frekans dinliyordum benim özlediğimi, pişman olduğumu hissedip bana mesaj atsın diye. Sonra telepati ile mesaj yollamak ve gerçekte beni aramasını sağlamak için videoya denk geldim onu da yaptım. Gece bunları yaptım sonra olmayacak heralde diyip uyudum ve rüyamda bana “arayıp durmada ben seni arayayım” diyordu. İzlediğim videonun altında rüyanızda görürseniz sizi düşünmesini sağlamışsınızdır diyordu. Sizce bu doğru mu? Telapati ya da telkinden anlayan var mı?
Güncellemeler
1 yıl
Biraz önce mesaj attı ben şoklardayım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bilinçaltı rüyası görmüşsün anlamı yok. Telepati kolay yapılabilen bir şey değildir.
Azimle ve çalışmayla yapılır diyenler var. Meditasyonla desteklenirse olur diyorlar. Bana da sürekli onla meşgul aklım gece de rüyama girdi gibi geliyor
Ya ben uzun zamandır spiritüel konularla ilgileniyorum, internette her yazılana inanma. Onun belirli usulleri var.
Ne gibi onu soruyorum işte size :)
Mesaj atıp durumunuzu anlatın, ne kadar süre sevgiliydiniz veya nasıl tanıştınız vs bunları anlatın bana
Dün geldi ve 1 saat içinde ayrılmamıza sebep olan aynı sebepten geri gitti: ama 3 kere özür diledi. İçim soğudu
telepatı konusunda uzmanım, muhtemelen sen yanlıs yaptın ona ıslemek yerıne kendı frekansına onu ısledın o yuzden ruyanda gordun
YouTube videosunda tarif edilen şekilde yaptım aslında. Sadece videoda yaptıktan sonra oldu olmadı mı diye düşünüp durmayın akışa bırakın diyordu. Ben onun üstüne başka frekanslar da dinlediğim için mi böyle oldu acaba? 5-6 gündür yapıyorum. Bir ikinci gün gördüm rüyamda. Başka bir kadına hatunum filan diyerek konuşuyordu, başka biri ile ilişkisi vardı. Dün gecede artık olmayacak daha fazla devam etmeyim diye yarıda bırakıp yattım. Bu seferde beni arayıp durma da ben seni arayım diyordu anlayamadım. Sizce nasıl yaparsam sonuç alabilirim? Bir de yaptığımın başarılı olduğunu anlamamın bir yolu var mı?
cocuk sızı ararsa yaptıgınız basarılı demektır, umarım sızın ıcın en ıyısı olur belkı de cocugun sızı aramaması szın ıcın daha hayırlıdır
Çocuk mesajı alsa da aramamayı tercih edebilir. Ararsa zaten olmuş dicem orası ayrı. Onun dışında aklına geldim mi başardım mı onu anlamanın yolunu soruyorum. Şu an hayırlı ya da hayırsızı düşünmüyorum. Sadece son bir kez konuşalım biterse yine bitsin sorun değil
Bunu anlayamassın, ama ben hıslerıme guvenırım, evet cocuk senı dusunuyor ben boyle hıssedıyorum
Sizce neden aramıyor onu hissediyor musunuz?
gurur yapıyor, evet hıssedıyorm
Telepati yaparken gurur yapma diye mi telkin etmem gerekiyor o zaman
evet oyle dene men gerekır
Biraz ayrıntı verir misiniz? Başka nasıl yapmalıyım
sız nerede yasıyorsunuz, bu uzaktan yapılacak bır sey degıl
Yanıma gelip mi yapacaksınız
Çok komiksiniz, telepati zaten uzaktan yapılan bir şey
yanlıs anladın, neyse boş ver
Neyi yanlış anladım?
ben szı gormeden sızın sevgılınıze telapatı yapamam
Benim yerime siz mi telepati yapacaksınız?
evet
Başkasının yerine yapıldığını ilk kez duyuyorum
Bunun için benim değil onun fotoğrafını görmeniz daha mantıklı değil mi
sızı ve onu gormem gerek sızle bulusup bırlıkte yapsak daha etkılı olur
Biraz önce mesaj attı bile kalsın sağol
Cekim yasasinda iyi misiniz baskasinin yerine cekin yasasi yapar misiniz 😁
@nannerl yok be onun derdi başka baksana 🤣 Yanyana gelecekmişiz de beraber yapacakmışız. Öyle bir şey değil bu. Ayrıca ben kendim 1 haftaya yakın frekans dinledim, 2 tane ritüel yaptım, telepati ile mesaj at diye telkin yaptım 2-3 gün , dün yazdı bana. Ama gelmesi ile gitmesi 1 saat sürdü. Önceden aramızın açılmasına sebep olan aynı şeyden tekrar açıldı aramız. Yine engelledik birbirimizi. Ama sonuçta 3 kere özür diledi benden. İstediğim o özrü duymakmış. İçim soğudu. Gitmesine de hiç üzülmedim bu sefer. Hatta en son mesajım bana benim istediğim şekilde gelmeyeceksen sakın bir daha gelme oldu. Cevap bile yazamadı
Ama bende onu perişan etmezsem 🤣 evrenin sırları ve rotasız balık diye sayfalar var. Nerde dersen youtubede. Özellikle ilk söylediğim sayfada telepati yaparken yaptığı olumlamalar sayesinde kuş gibi hissediyorsun, mutlu oluyorsun. O gelecek garantisi ile enerjin yükseliyor. Diyelim gelmedi psikolojik olarak o kadar rahat oluyorsun ki ondan daha iyilerine layık olduğunu bile hissediyorsun
Bu da bir çesit çekim yasasına benziyor sanırım. İsteklerini yaptırıyorsun 😅
@nannerl Tam yaptıramadım aslında. Sonuçta özgür irade de var. Özür dilemesini gelmesini pişman olmasını özlemesini istedim. Tamam oldu. Ama aşkla gelsin dedim. Adam şehvetle geldi. Onun sevdiği bir resmim vardı. Onu profil resmî yaptım. Onu görünce dayanamamış yazmış. Bak bana ne yaptın diye bir video atmış. İzlemeden sildim. Muhtemelen o şeyinin videosunu çekti. Yani adam aşkla değil sapık gibi şehvetle geldi. Önceden de aramız bundan açılmıştı. Bizim onla beklentilerimiz farklı. Gelmesini sağlasam da benim istediğim şekilde gelmediği için kalmasına çaba sarf etmedim. Hatta en son dedim de benim istediğim şekilde gelmeyeceksen sakın bir daha gelme dedim
Evet bazıları aski sapıklık saniyor. İyi ki ayrilmissiniz. Peki telapati ya da cekim yasasi ile sizi tanimadiginiz biri ile iletisime gecebilir miyiz. Tanisma firsati bulur muyuz ki?
@nannerl sanmam tanıdığınız geçmişiniz olan birine diye anlatıyor yaptıran kişi.
Ünlü birine filan mı yapacaksın yoksa? Ayrıca azıcık özgüvenli olup tanışmanın yolunu bul, ama sevgili olmak için adım atar gibi depil
Unlu ddmeyelim. Mesafe olarak uzak biri bana.
Sanirim hep tanisyigimi imgelemem gerek 😒
@nannerl evet tanımadığın biri ile anın yok , yakından yüzünü mimiklerini bilmezsin , olmaz bence
Bir de sara epilepsi hastaları hamileler kalp hastaları ve psikolojik ilaç kullananlar yapmaması gerekiyormuş
Kısmet kader
Biliyorum ama nasibi bazen zorlamak lazım
Kasma bu kadar
Size ne?
Ne halin varsa gör