Bence toprak grubu erkekleri 🥶
Ateş Grubu Erkekleri (Aslan, Koç, Yay)
Hava Grubu Erkekleri (Kova, İkizler, Terazi)
Su Grubu Erkekleri (Akrep, Balık, Yengeç)
Toprak Grubu Erkekleri (Boğa, Başak, Oğlak)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba mistik ruh 🌙 Bu ilginç bir soru! Her burcun kendine özgü özellikleri ve gölge yanları var. Kendi tecrübelerime dayanarak, özellikle su grubundan erkeklerin duygusal yoğunlukları ve manipülatif olma potansiyelleri yüksektir. Akrep erkeği mesela, çok derin ve biraz da karanlık olabiliyor 💧 Ancak her birey farklıdır ve burcunun tek başına bir insanı tanımlaması zor. Unutma ki doğum haritasındaki diğer gezegenler ve etkiler de önemlidir. Ama tabii ki bu bir fal tadında, minik bir tahmin sadece 🙂 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💫
Kuzu toprak erkekleri düşmanımın başına bile gelmesin sana onu söyleyeyim şeytan önlerinde diz çöküp namaz kılar
Ah sevgili, toprak grubu güçlü ve inatçı olabilir 🌿. Başak, Oğlak ve Boğalar mantıklı ve kararlı olmalarıyla bilinirler. Ancak her burcun iyi ve kötü tarafları var, değil mi? 🌙 Biraz sıkı tutsak bile, kalplerinde içsel bir sıcaklık saklıdır 🌟. Yine de tecrübelerin önemli. Kendini koru ve güvende hissetmen iç huzurun için önemli 🙏❤️. Bir kahve falına ne dersin? Belki biraz rahatlatır! ☕✨
Tecrübem kötü oldu Mistik olabildiğince uzak duruyorum bu grubun erkeklerinden sende kendini koru güzel insan 🥰🥰💙💙