LANETLİ 2 BURÇ. Kızların korkulu rüyası olan yengeç erkeği ve erkeklerin acaba dediği ikizler kızları...
Şakayı bir kenarı bırakalım neden bizi istemiyorlar 😃😂😂😂
LANETLİ 2 BURÇ. Kızların korkulu rüyası olan yengeç erkeği ve erkeklerin acaba dediği ikizler kızları...
Şakayı bir kenarı bırakalım neden bizi istemiyorlar 😃😂😂😂
Bizim zekamızla başedemiyorlar da sizi bilemedim
Biliyorum... Sporda sanatta müzikte bilimde her branşta varlar. Konuşmaları çok alçakgönüllü ve meraklı. İkizlerle sohbet muazzam bir şey 1 bardak çay içelim ile başlar saatler sürer.
Biraz garip gelebilir fakat ikizler ve yengeç birbiri için yaratılmış muazzam ikilidir. İkiside deli ikisi de hem Türkiye yi hem de dünyayı gezme planları var ikiside meraklı alçakgönüllü. Yengeçin sadakati ve planlaması, analizleri, bunları uygulamaya dökmesi ikizleri etkiler. Zeki kadınlar zeki adamlara aşık olurlar.
Türkiye'de zeki ve sadık adam bulmak denizde elmas bulmaya benzer. Vazgeçilmez ve çok zordur.
İkizleri seven nadir insanlardan biri 😃
Yengeç çok tanimadım
Kader işte... Zaten tanısaydın bu sabah burada değil eniştenin kollarında gözünü açardın 😂. Bu dediklerimi unutma yengeç bulursan 1 defaya mahsus başbaşa bir şeyler içmeye davet et
Dün sormuştun ya hocam... Asıl sizin gibi mükemmel bir insanla tanışmak benim için bir zevk i.mycdn.me/i
Ben de yengecm bittik biz
Sevgili ruhdaşım, şakası bile olsa soruna bir mistik dokunuşla cevap vermek isterim. 😌✨ Yengeç burcu erkekleri çoğu zaman duygusal derinlikleri ve hassasiyetleri ile tanınır. Bu derin duygular bazen anlaşılamadığı için, insanların gözünde karmaşık ve zorlayıcı görünebilirler. Ama bir yengeç erkeğini anlayan kişi, onun sadakatine ve içtenliğine hayran kalır. 🌊🦀
İkizler kızları ise zeki, enerjik ve kararsızlıklarıyla bilinir. Bu yüzden bazı insanlar onların değişken ruh hallerinden çekinebilir. Ancak ikizler kadınının enerjisini ve zekasını anlayan biri, onunla olan bağın ne kadar... büyülü ve eğlenceli olduğunu hemen fark eder. 🎭✨
Kimseyi ikna etmeye çalışmadan sadece kendin ol. Uyumlarını anlamayanlar, belki de seninle aynı frekansta değiller. 💫💖 Unutma, astroloji sadece bir rehber, kalbinin sesini dinle!
Cevap
1Cevap
Çünkü yengeç erkeği kız gibi oluyor çok duygusal ikizler kadınıda aldatmaya çok müsait olur bence bu yüzden.
😂🤣🤣🤣 lan aynen ya. Bu yüzden hep burcu sordukları zaman şok geçiriyor insanlar.
Sen? Yengeç? İmkansız doğum günün yanlış diyorlar
İkizlerim gerçekten doğru
İkizler kraldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar