Astroloji & Burçlar Selamlar hayırlı pazarlar 🩷🫶? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Falımı yorumlar mısınız sadece bilenler yorumlarsa sevinirim♥️♥️ Selamlar hayırlı pazarlar 🩷🫶? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Munis1Bey Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% Yengeç 1 yıl Çok mu araftasın Çok mu çelişkide kalıyorsun 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Evet her şeyde Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl İnanç ve yaşantı durumun nedir Yorumla Soran 1 yıl Yeni kahve içtim onun fotoğrafını atabilir miyim size Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Sorumun cevabıyla olabilir Yorumla Soran 1 yıl Müslümanım da yaşantı derken Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Elhamdülillah öylesin sanki için daralmış buhran gibi o yüzden sordum Yorumla Soran 1 yıl İş arama sürecindeyim ondan olabilir Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Ama kalbi kırık bir iş arayan Ve sıkan yoran bir şeyde görünüyor gibi hissettim ama Yorumla Soran 1 yıl Evet altıncı hislerniz kuvvetli demekki Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Önünde bir kaç engelin var gibi Inançını dualarını artırmalısin Engellerinden sonra evli mutlu bir hayat gibi hissediyorum Yorumla Soran 1 yıl Acaba ne gibi engellerim var Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Karışık kararsız bir kaç büyük şeyin var gibi ve yaşadığın sıkıntılar Yorumla Soran 1 yıl Tek sıkıntım iş konusu valla artık işe başlasaydım. Dediğin gibi yapıcam çok dua edicem Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Duaya şimdi başlasan iyi olacak sanki mesela uyumadan önce gönülden olsun çünkü ihtiyacın varmış gibi Yorumla Soran 1 yıl Evet gerçekten öyle ya hayırlı bir şekilde ölüm istiyorum ya da bir şey olsa her şey değişsin istiyorum Yorumla Munis1Bey Yengeç 1 yıl Neyse bakalım senin için hepimiz için hayırlısı diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok mu araftasın
Çok mu çelişkide kalıyorsun
Evet her şeyde
İnanç ve yaşantı durumun nedir
Yeni kahve içtim onun fotoğrafını atabilir miyim size
Sorumun cevabıyla olabilir
Müslümanım da yaşantı derken
Elhamdülillah öylesin sanki için daralmış buhran gibi o yüzden sordum
İş arama sürecindeyim ondan olabilir
Ama kalbi kırık bir iş arayan
Ve sıkan yoran bir şeyde görünüyor gibi hissettim ama
Evet altıncı hislerniz kuvvetli demekki
Önünde bir kaç engelin var gibi
Inançını dualarını artırmalısin
Engellerinden sonra evli mutlu bir hayat gibi hissediyorum
Acaba ne gibi engellerim var
Karışık kararsız bir kaç büyük şeyin var gibi ve yaşadığın sıkıntılar
Tek sıkıntım iş konusu valla artık işe başlasaydım. Dediğin gibi yapıcam çok dua edicem
Duaya şimdi başlasan iyi olacak sanki mesela uyumadan önce gönülden olsun çünkü ihtiyacın varmış gibi
Evet gerçekten öyle ya hayırlı bir şekilde ölüm istiyorum ya da bir şey olsa her şey değişsin istiyorum
Neyse bakalım senin için hepimiz için hayırlısı diyelim