Tarot kartları cinlemi alakalı?

Öncelikle merhabalar arkadaşlar benim kafamı yoran çok soru var ve sizinle paylaşmak istedim öncellikle dün aldım kartlarımı anneme abime ve kendime baktım fazla kişiye bakmadım karşılıklı baktım ve kartlar doğruyu söyledi annemde inandi ben inanıyordum ve sürekli almak istiyorumdum sürekli bir enerji vardı aramızda kartlarla ben buna inanıyorum 6. Hissim kuvvetlidir ve sonunda aldım almadan araştırma yapmıştım ünlü tarotçular sembollerle alakalıdır diyor ve bedensiz varlıklarla alakası olmadığını soyluyorlar bende buna inanıp hemen soyledim ve geldi anneme baktıgımda çoğu şey doğru çıktı annemde araştırma yaptı yanımda ve bunun bedensiz varlıklarla olduğunu ve bir an önce kurtulmamı soyledi ama benim aramda ne kadar korksamda enerji var ve ona dokunmak istiyorum onunla olmak istiyorum çoğu herkes musallat olmuş tarzı şeyler yazmışlar ve bende korktum o gün cidden annemle uyudum yani ve hani uyuyamadım gerçekten sabah ezanından sonra rahatlama geldi psikolojik olarak ve uyudum anneme temas etmeden uyudum sonra kaldırıp kendi odama yatırdırlar beni bende yattım orada kartlarım vardı masamın ucunda gördüm ama uyudum çok güzel uyudum sonra değişik bir rüya gördüm kabus gibi ama korkmadım rüyamda bir kadın benim akrabammış rüyamda sürekli birinin katlediyordu kanlar felan bende kacıp polisw gittim orayada geldi herkes çığlık atıp bağırıyordu çok korktum sonra cam kapıya dogru vuruyordu ve hani heryeri kanlıydı bende sabah kalkdıgımsa neye uğradıgımı sasırdım ve rüyamda bir yere gidiyorduk ailemle cidden anlamıyorum neresiydi bi anda eski evizimide bu olaylar oldu kadın siyah torbalara koyuyordu etkilendim sizden sorum şu bu tarot kartlarından kurtulmalımıyım ve bedensiz varlıklarla bir bağlantısı var mı. Sevgilerimi sunuyorum
Güncellemeler
1 yıl
Bakın Abi abla Allahla benim arama karışmaya cüret edemezsiniz ben bilgi sahibi olmadıgım için yazıyorum ve yaşımda 16 :) daha aklım ermiyor böyle şeylere ve size yazıyorum siz Allaha nasıl inanıyorsunuz diyorsunuz ne büyüsü anlamıyorum büyü yasak haram fal yasak haramdır diyen Allahdır ayetlerdir yazılardır benim soracagım TAROTLA İLGİLİDİR SİZ ŞUANA KADAR TAROTLA İLGİLİ BİRŞEY DEMEDİNİZ ALLAHLA ARAMI SORGULADINIZ BEN TAROTLA İLGİLİ SORUYORUM. KONU İÇİNDE KALIN LÜTFEN SON UYARIM
Tarot kartları cinlemi alakalı?