Yakın zamanda ablamın nişanı vardı ve başıma gelmeyen kalmadı modum falanda düştü kötü bir enerji de hakimdi falımda böyle garip küçük kabartılar gördüm sizce bir anlamı var mı?
lider ruhlu birisin , hemen hemen her işte yeteneklisin , çözümleyicisin , dengeli, nerede nasıl davranacağını iyi bilen olgun bir düşünce yapın var. Parasal anlamdaki durgunluk var gibi görünüyor. dışa açık, toplumcu ve cana yakın birisin. Etrafında çok fazla gürültü yapan ve ortalıkta esip gürleyen biri var. Bu aralar sevgiye ilgiye ihtiyacın var Arkadaş çevrende hem sevilen hem kıskanılan birisin keşke yüz yüze anlatabilsem yoruldum yazarken
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
lider ruhlu birisin , hemen hemen her işte yeteneklisin , çözümleyicisin , dengeli, nerede nasıl davranacağını iyi bilen olgun bir düşünce yapın var. Parasal anlamdaki durgunluk var gibi görünüyor. dışa açık, toplumcu ve cana yakın birisin. Etrafında çok fazla gürültü yapan ve ortalıkta esip gürleyen biri var. Bu aralar sevgiye ilgiye ihtiyacın var
Arkadaş çevrende hem sevilen hem kıskanılan birisin keşke yüz yüze anlatabilsem yoruldum yazarken
Ohaaa
Sana yazabilir miyim dm den
Tabiki
Sadece takip ettiklerinden mesaj kabul ediyorsun beni takip edersen sana yazmak istiyorum
Falımda hangi şekiller var acaba? ↗
Bana da yorumlar misinnn
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!