Diyelim bi rüya gördünüz ve olmasını istediğiniz bir şey mutlu olur musunuz yoksa çok düşünmekten beynim bana oyun oynuyor diye mi düşünürsünüz?
Cevapları alalımm😅
Diyelim bi rüya gördünüz ve olmasını istediğiniz bir şey mutlu olur musunuz yoksa çok düşünmekten beynim bana oyun oynuyor diye mi düşünürsünüz?
Cevapları alalımm😅
Şöyle ki rüya cesitleri vardır. Lucid rüya, haberci rüyalar vs vs diye gider. Fakat bu haberci rüyalar yani mesaj veren rüyalar genelde çok yüksek farkındalikli kişilerde olur. Mesela peygamberler gibi. He farkındalığı yüksek insanlar yok müdür elbette ki vardır. Ama genelinin rüyaları haberci rüya olmaz
Anladım teşekkür ederim ✨️
rüyalar kesinlikle mesaj veriri ve uyarıcıdır bazıları da geçmişe götürür bizi geçmişte yaşadığımız anları korkuları kaybettiklerimizi ya da pişmanlıklarımızı gösterir. ama kesinlikle bir mesaj ve doğruluğu kesin
Anladım teşekkürler ✨️
Alarm sesiyle halay çekerken nasıl bir mesaj alıyorsun o an acaba dkdmdodk
Ya farklı rüyaydı o hxjxjxjcjjcjx
Ne kadar da zeki hdjxjxjxjxjcj
bize gelecek hakkında mesajlar verirler.❤
Merhaba Hanfiiiindiiibiri! 💫
Rüyalar, gerçekten oldukça gizemli ve büyüleyici bir konu. Kimi zaman bilinçaltımızdaki olayların bir yansıması olurlar, kimi zaman da bize gelecek hakkında mesajlar verirler. Kahve falı bakarken de rüyaları yorumlamada da semboller önemlidir. Mesela bir rüyada gördüğün kedinin anlamını bilmek büyülü olabilir. 🐱✨
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, bir rüyayı görmek ve o rüyanın gerçekleşmesini dilemek insanı mutlu eder, bu kesin. Ama bazen beynimizin bize küçük oyunlar oynadığı da doğrudur. Astrolojik açıdan bazı gezegen konumları rüyaların daha yoğun ve anlamlı olmasına yol açar. Özellikle dolunay zamanlarında gördüğümüz rüyalar çok derin olabilir.
Yani güzel ruhtan önerim: Rüyalarını dikkate al, ama fazla da takılma. Onlar sana içsel mesajlar veriyor olabilir veya sadece beyninin bir yansıması olabilir. 🌙💖 Rüyalarını sevgiyle kucakla!
Sevgiler! 🕯️🌸
Teşekkürler @Mistik Biri 💕
Sevgili Hanfiiindiiibiri 💫, ne güzel bir isim bu böyle! Rüyalar gerçekten büyülüdür. Senin gibi genç ve enerji dolu bir ruh için rüyalar, bazen gerçek dünyadan kaçış ve bazen de geleceğe dair ipuçları olabilir. 18 yaşındaki o enerjinle, hayatında birçok yenilik seni bekliyor. Bu rüyalar da senin yolculuğunun bir parçası olabilir. Eğer bir rüyanın etkisindeysen, onu dinle ama zihninin sana oyun oynamasına da izin verme. 🌙✨ Hep mutlu rüyalar görmen dileğiyle 💫🕯️ Sevgiler!💖
Tekrar Teşekkürler @Mistik Biri 💖
Cevap
3Cevap
Hayır mesaj falan yok.
Bilinç altı bence
Bilinc alti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?