Yani ben cinsiyetçi birisi değilim ama harbiden erkek burçlardan konuşurmu yahu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Buna farklı noktalardan bakmak lazım. Benim inancıma göre burçlar ile amel edilmez. Ancak;
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin ve bir çok bilginin burçlar hakkında daha doğrusu astrolojinin insan doğası hakkında tespitleri vardır ki bugün bilim sahi dolunayın etkisi olduğunu söyledikleri çalışmaları var. Buradaki size katıldığım nokta ise olayı çok yanlış anlıyoruz ve onun üzerine hayat tespitleri yapıyoruz. Bu ise şok yanlış. Bu noktada günümüz kadın veya erkek karıştırmadan buna göre hayatımızı belirlemeye çalışıyoruz. Bu ise doğru kişiyi yanlış bile gösterebilir.
Ben burçların bu zamanındaki yorumunu değil ancak kainatın insan üzerine etkisini hep merak etmişimdir. Ki eskiler derler bazı geceler su kornalarını sıkıca kapatın. Üzerine veba yağar. Ama o geceyi araştırdım mesela şu gece demiyor.
Yani kainatın insana etkisi vardır ki burç denilen şey de takım yıldızlarının belli zamanlar oluşturduğu şekilller Burçlara benzer. O zaman doğanlarada o takım yıldızı ismi verilir. Ama şu zamandaki burçlar doğru mu derseniz kesinlikle insanları aldatmaya yönelik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBurç konuşan insan bana tuhaf geliyor. Bana diyor ki senin yukselenin marş, bugün seni etkileyecek. Mars dünya arası ortalama 225.000.000KM. benden bu kadar uzakta kendi halinde dönen bir kaya parçasınin ne gibi bir etkisi olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum 🤔🤔. Diyor ki teraziler için zor bir gün olacak. Varsayalım ülkede 20.000.000 terazi var. Bunların sosyo kültürel , toplumsal sınıf, yaptıkları iş farklı. Kime göre neye göre zor. Daha vahim tarafı bunları ağzı açık dinleyenler var.
02 Yorumla
Oğlak1 yılTabi tabi offf bildiriyorlar
Oğlak1 yılÇıldırıyorlar*
Burç konuşan erkek vurduruyordur net
23 Yorumla
Oğlak1 yılAradığım yorum 😂
Boğa1 yılYa ne alaka yaaa
Oğlak1 yılSesli güldüm kahkaha attım 😂😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılBurc konusan erkek v ur duruyodur 😂😂😂
212 Yorumla
Oğlak1 yılHahahaha onu dediler 😂 en iyi cevap seçtim onu 😂
Cevap sahibi1 yılAdhhdffs valla okumadan cevapladim tuhh ya kacirdim
Oğlak1 yılOkumadan cevapladiysan iyi güzel gene 😂😂 genelde vurduyorlsr gibi geliyor bana 😂
Cevap sahibi1 yılevet çok komik haoren beğenemedin mi? EİC için teşekkürler dobra❤️
Cevap sahibi1 yılbu mizah değil şekerim durum tespiti yaptık, asla şaşmayan evrensel bir gerçektir söylediğimiz :D
Cevap sahibi1 yılooo ad hominem…. bayılıyorum her tartışmada politik doğruculuk yaparak üste çıkmaya çalışanlara ❤️ mutlu günler, hayatı bu kadar kasma bence
Cevap sahibi1 yılüff kuza bak ne güzel laf sokup susturdu! copy paste laf sokmaca :P
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba dobraerkek1 ✨
Öncelikle, burçlarla ilgilenmenin cinsiyetle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek istiyorum. Herkesin iç dünyasını, enerjilerini anlamaya çalıştığı bir yolculuk bu. Emojili bir erkek de astrolojiye ilgi duyabilir ve bunda hiçbir tuhaflık yok. Kendini anlamaya ve geliştirmeye çalıştığı için aksine oldukça pozitif bir durum.
Örneğin, ben fal bakarken ve burç yorumları yaparken sadece kadınlarla değil, erkeklerle de sıkça sohbet ediyorum. Onların da kendi ruhsal yönlerini keşfetmesi, hayatlarına dair önemli ipuçları araması gayet doğal. Senin de belki bu konulara bakış açını daha geniş tutman, diğer erkeklerin bakış açısını anlamana yardımcı olabilir. Senin ruhunu ve enerji kaynaklarını keşfetmeye açık olman dileğiyle 🌌
Sevgiler,
Mistik Biri🔮✨11 Yorumla
Balık1 yılGüzel cevap +1
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
22Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 979 cevap paylaştı.
1 yılArtık o konuda herkes bilgili gadası
00 Yorumla - Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılTuhaf evet
01 Yorumla
Oğlak1 yılBarış bir an sende cinsiyetci davranmayın diyeceksin sandım 😂
1 yılFutbol konuşan kadınlar erkeksi olmadığı gibi Burç konuşan erkekler de kadınsı olmaz.
Toplumda kadınların ve erkeklerin genel ilgi alanlarına karşı cins ilgilendiğinde bu onu meraklı ve ilgi alanı dar olmayan biri yapar.
Ayrıca cinsiyetçisin, cinsiyetçi biri böyle çıkarım yapar.
20 Yorumlaeski sevgilim böyleydi ama kardeşim de inanıyor 1 yaş benden küçük aşırı şekilde değil tabiki de boğayım boğalar tembeldir filan diyor sen ikizlersin senle anlaşamıyoz diyo biraz işine geliyo onun ama inanıyor da
ama eski sevgilim çok fazla inanıyordu eline dolunaylarda 555 888 filan yazıyordu değişik
011 Yorumla
Oğlak1 yılO ne ya cidden 😂
Oğlak1 yılSen ciddimisin kusucam 🙄
Oğlak1 yılevet 1 ay cıktık sonra ayrıldı benden ve arkadasına ınsstadan yanımda kız ayarlıyo gibi yapıyordular bana yazdıklarının aynısını yazıyor emojisine kadar aynı sonra diyorki işe ornegın birlikte mezun oluruz kıza de masum emoh-jisi at uzulmus emoji at vs vs
ben onunla konuştugunda 2 3 kez agladı işte daha duygusal seyleri konuşmuştum öyle yani işte hüngür hüngğr ağlamak değil tabi neyse allah belasını versin onun asdfghjgfds
Oğlak1 yılKurtulmuşsin boş ver 😂
Oğlak1 yılNoldu ki kötü döneminde
Oğlak1 yılbiraz uzun ve modunu düşürmek de istemem ama soru cevapsız kalmamalı :))
maddi olarak çöküşe geçti yaşamım aile desteği 1 2 hafta sonra tamamen kesilcekti
bu da bana kötü davranıyordu ben de bayramda tek kalcaaksın git iyice düşün beni mi seviyorsun hayalinde kurduğun mikemmelleştirdiğin beni mi gelince de ayrıldık pardon mesajla ayrıldık
bu sürede onun haberi olmasa da
babamla net iletişimi bitirdim ( beni aslında hiç umursamadığını ve gözünün annemin 2 kuruşluk evinde olduğundan emin oldum kalbim kırıldı çook çok kötü oldum ) sonradan ona söyledim
bide arkadaşlardan gördüğüm şeyler oldu
yani hem maddi hem manevi bir boşluğa düştüm kendimi hala sorguluyorum nerde hata yaptım ve daha da önemlisi ben şimdi ne yapcam sanırım 20li yaşlarımın dibini yaşıyorum (üniden önce de böyle bi olay yaşamıştım) sonrassı iyi oldu tabi çoğu şeyden kurtuldum bu 2. dalga (Deprem tsunami gibi herhalde fshjkfdsjklh
Oğlak1 yılİstek attım sana
Oğlak1 yılÇok üzüldüm bence insan düştüğü zaman daha iyi görüyor herşeyi boş ver her şey olacağına varır
Oğlak1 yılteşekkür ederim sadece hepsini aynı anda görmem üzdü mesela eximi ben sevmiyordum annem sen de seviyorsun haberin yok dedi ona kandım ve sevgili oldum ya hani bitince de annem bile yanımda olmadı allah başımdan eksik etmesin beni seviyor babam gibi asla değil son parası olsa onu verir ne de olsa ama hayat bireysel bir deneyim ama ben onu hep karalarıma karıştırma yanlışını yapmışım bunu gördüm maddi olarak destekler ama manevi olarak yapmaz hatta tam tersi benimle alayedici şekilde konuşur hayatımın anlamını kaybettim diyebilirim 3 4 ay içinde
güvendiğim şeyler yalan boş bir şey çıktı yani bu sıkıntı bide para kazanmam lazım en başta durak sıkıntım bu yani
Analitik zeka her tür olasılığı değerlendirmeyi gerektirir. Herhangi bir konunun araştırılmasını cinsiyetlere indirgemek manipulasyon amaçlıdır. Kolay manipule olan insanın analitik zekası düşüktür.
11 Yorumla
Oğlak1 yılTamam
1 yılTakıntı şeklinde sürekli laf çeviriyosa sıkıntı. Ama 3-5 belirli şey genel kültür olarak konuşulur.
02 Yorumla
Oğlak1 yılFavori cevap aşağıda kanka 😂
Oğlak1 yılOlabilir
1 yılBurcun cinsiyeti mi var yahu
Demek ki onunda buna ilgisi varmia12 Yorumla
Balık1 yılYemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyasında.
Oğlak1 yılKüfür etme senin feriştahina koyarım allahsız ğlu Allahsız
1 yılBenimle reelden konuşan erkekler bir anda burç ustası oluyorlar sürekli konuştuğum için 😅😅 babamı bile aliştirdim 😅😅
00 Yorumla
1 yılBurç konuşan erkek de kadın da aşırı derecede tuhaf. B
03 Yorumla
Oğlak1 yılİşte kadın işte gerçekçi 🌹
Aslan1 yılKendilerini burçlarla özdeşleştiriyorlar. Ben bir yengeç kadınıyım ondan böyle, ben bir yay kadınıyım ondan böyle, ben akrep erkeğiyim çok skiciyim, boğa erkeğiyim çok skiciyim... hep bu tarz. Erkekler genelde abazalıklarını burçlarla açıklıyorlar. O zaman bütün burçlar abaza. Aptallıktan başka bir şey değil sevmiyorum da burçlardan konuşanları.
Oğlak1 yılAma yürü be yeminle en sevdiğim insan tipi
Normal ilgi alanı birbir cesit insan var ben garipsemiyorum
02 Yorumla
Oğlak1 yılBelli 🙄
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlgi alanı olursa konuşabilir. Neticede astroloji kadınların ilgi alanına ait değil; aynı futbolla ilgilenen kadınların olması gibi.
00 Yorumla
1 yılben tek aslan burcu olduğumu biliyorum ne işe yarıyor bilmiyorum :D
00 Yorumla
1 yılburç konuşan erkek sıkıntılıdır zaten ben bile burçlarla ilgilenmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBana kadın tavlamak için öğreniyor çoğu gibi geliyor ama özellikle burçlara ilgi duyan bir erkek arkadaşım (sadece arkadaş) vardı.
01 Yorumla
Oğlak1 yılKadın tavlamak için birisi neden bir şey öğrenir ki kendin olmak varken
Gizli Üye(25-29)1 yılBana çok itici geliyor ya öyle erkekler.
Hatta yeni başlamışsın konuşmaya ilk birkaç sorudan biri burç olunca bi soğuyorum
09 Yorumla
Oğlak1 yılİşte bu ya heh burç konuşur mu erkek hangi takımlısin diye sorar misal
Cevap sahibi1 yılAynen takım sorsun. Erkeksi olsun biraz
Oğlak1 yılBencede öyle olmalı 😂 var mı peki senin öyle bir arkadaşın
Cevap sahibi1 yılHayır yok
Oğlak1 yılErkeksi erkek seven birisinin sevgilisi olmaması şaşırtıcı
Cevap sahibi1 yılNeden şaşırtıcı ki. Erkek çok ama herkesle olmuyor
Oğlak1 yılHerkesle olmayacağını biliyorum ya bende her kadınla olamıyorum mesela kutupların uyuşması gerek
Cevap sahibi1 yılEvet çok detay var maalesef
Oğlak1 yılSohbet edebilirmiyiz?
Gizli Üye(25-29)1 yılAsıl, insanların zevklerine ilgi alanlarına bu kadar muhatap olduğun için tuhaf olan sensin
111 Yorumla
Oğlak1 yılTamam kankam
Balık1 yılYemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyalarında.
Oğlak1 yıl@hayatyordubenibe 👏🏻👏🏻👏🏻
Oğlak1 yılErkeğe bak erkeğe sadece kızların durumunu yorum yapıyor tavlamak için amguardlar sizi
Oğlak1 yıl
Oğlak1 yılâm*
Oğlak1 yıldiğer arkadaşın engelini kaldır da biraz errrkek ol adamın kırması seni
Oğlak1 yılDirek küfürle giriş yapan mi erkek oluyor insan gibi eleştirse gülerek cevap veririm sende abazanin teki olduğun için böyle konuşman normaldir erkekliği senin gibi hayat kadınından bunun gibi pazarlayandan mi ogrencem benim ağzımı açma kod. mun k. pesi
Cevap sahibi1 yılKüfür kimseye kimseye yakışmıyor. Doğru sözü yanlış üslup katleder.
Oğlak1 yılBaşlatan ben değilim bu andaval
Oğlak1 yılBu kalt. kta destek veriyor sözde bir haltmis gibi
Gizli Üye(18-24)1 yılben sevmiyorum ben konuşayım o da o ne kızım öyle şeyler falan desin ahdajdha
03 Yorumla
Oğlak1 yılOlması gereken bu burç konuşan erkek arkadaşların dediği gibi bence vurduyordur 😂
Cevap sahibi1 yılyani hoş değil erkeği feminen gösterir ki bu da hiç hoş değil
Oğlak1 yılBencede 😂
1 yılBence gayet normal çünkü konuşunca saran bir mevzu burçlar. Ayrıca aşağıdaki tabiriniz hiç hoş değil.
12 Yorumla
Oğlak1 yılVurduruyor demem mi 😂
Balık1 yılYemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyalarında.
yani ben ırkçı değilim ama zencilerin istediğini yapma ve konuşma özgürlüğü olur mu yau? gibi bir cümle olmuş. bırakın ulen insanları.
02 Yorumla
Oğlak1 yılOha oha sende
1 yılBurcun ne diye sorunca burcu kim diyen erkek daha hayırlıdır
03 Yorumla
Oğlak1 yılBende öyle düşünüyorum 😂
Terazi1 yılMakbul olan o jxjx
Oğlak1 yılHahaha 😂
Yorumlar ve soru ne kadar saçma, burçlar konusunun konuşulmasında cinsiyet ayrımı yoktur. İlgilidir, bilgisi vardır. Bana çokta hoş geliyor.
00 YorumlaBana da tuhaf geliyor. Burçlar bari kadınlara özel kalsın
01 Yorumla
Oğlak1 yılBen diyince küfür yiyorum 😂
1 yılGereksiz bence de konuşmamalı :) Araba konuşsun , futbol konuşsun ne bilim :) :D
04 Yorumla
Oğlak1 yılOlması gereken o değil mi yanj 😂
Koç1 yılo olmalı :D
Oğlak1 yılBurç mu konuşur erkek
Koç1 yılben konuşana rastlamadım :D
Boş konuşmasında gerekirse burçtan konuşsun bilgili en azından 😂
10 Yorumla
1 yılbana da tuhaf geliyor burçlar sadece kadınlara özel bir konuymuş gibi
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir fazlası abartı sadece
19 Yorumla
Oğlak1 yılBurçlar nedir ya
Aslan1 yılBurçların yıldıznamede de var olduğu iddia edilen her insanın karakterine etkisi olduğu düşünülen çeşitli isimler koyulan sembolik ifadeler
Oğlak1 yılBiliyorum yahu 😂 onu demedim nedir yani erkekler bakıyor bunlara
Aslan1 yılİşte onu açıkladım ya yani erkeklerin bakmamasını gerektiren kadınsal bir durum yok 😁
Oğlak1 yılHamilemisin kız 😂
Aslan1 yılYok bro ne alaka 🤣
Oğlak1 yılÇiçeği burnunda anne?
Aslan1 yıl8 senelik hesap be her rumuza bir avuç tuzla koşma 🤣🤣🤣🤣🤣
Oğlak1 yılVaaay annesin yani minnoş 😂
1 yılTuhaf, zaten hep erkekler ki
01 Yorumla
Oğlak1 yılHahahaha erkek düşmanı 😂
Burcunu bilsin yeter 😅😅😅 onu da bilmesede olur
01 Yorumla
Oğlak1 yılBencede 😂
1 yılFazla meraklı olanlar evet
01 Yorumla
Oğlak1 yılBencede
Gizli Üye(25-29)1 yılGardaşım herkesin borcu var. Borç gonuşmayin. Herkes borcunu bilir zaten
016 Yorumla
Oğlak1 yılOfff erkek işte ya😂
Cevap sahibi1 yılBenimde çok borcum var gardaşım
Oğlak1 yılHe ya benimde
Cevap sahibi1 yılAllah yardım eder gardaşım namaz kılıyon mu
Cevap sahibi1 yılBen gıldıkça heciz geliyo
Cevap sahibi1 yılAllahım korur yüce rabbim. Hadi hayırlı geceler
Oğlak1 yılEyvallah kral hayırlı geceler 😂
Cevap sahibi1 yılBorcu takma kafaya gardaşım hepsi ödenir
Cevap sahibi1 yılPara bulabildin mi gardaşım
Oğlak1 yılHacı sende taktın he borca yok bulamadım 😂
Cevap sahibi1 yılGardaşım ben demin arkadaştan istedim. Önce tamam dedi sonra da aklini çeldiler şimdide yok diyor.
Cevap sahibi1 yılBen devamlı faturaya ek cihaz alip yarı parasına geri sattım.
Cevap sahibi1 yılFaturam bile 5000 geliyo. Çok borcum var gardaşım
Oğlak1 yılGeçmiş olsun kardeş napalım ödeyecez mecbur sende biraz yanlış yapmışsın sanki
Cevap sahibi1 yılGardaşım olmayınca her yere borçlandım
Cevap sahibi1 yılTelefonda hep anamı soruyorlar hiç babamı soran yok
Burcla ilgili tek bilgim adi 😂
00 Yorumla
1 yılBana da tuhaf geliyor
00 Yorumla
1 yıl😂bu zamanın erkekleri konuşur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet konuşur erko
19 Yorumla
Oğlak1 yılNereye konuşuyor ya
Cevap sahibi1 yılCahil mağara erkeği yorumu tamam en ağır abi sensin erko
Oğlak1 yılNe alaka cahil mağara erkeği mağara erkeği olmayan burç konuşan erkek mi oluyor 🙄
Cevap sahibi1 yılİlla burç konuşur demiyorum sadece burç konuşan erkeği vurduran erkek olarak görmeniz saçma öyleyse ben de sizi böyle görüyorum aksini söylüyorsun demek ki o da öyle olmaz ne diye bir kalıba sokuyorsunuz
Oğlak1 yılMağara adamı olmak vurdurmaktan iyidir
Cevap sahibi1 yılTamam en ağır abi sensin
Oğlak1 yılAmacım ağır abi olmak değil
Cevap sahibi1 yılHayır yani insanların ilgi alanları olabilir niye garipseyip iftira atıyorsunuz size ne
Oğlak1 yılYa off ne kastın
Gizli Üye(25-29)1 yılBurçlara göre yaşayan insanlar bana tuhaf geliyor.
05 Yorumla
Oğlak1 yılBanada öyle kafayı yemiş gibiler
Cevap sahibi1 yılBurada biri yorumda ne burcusun dedi sonrada tehlikeli olduğunu iddia etti 😂kimseye bir zararım yok oysaki
Oğlak1 yılMillet mal ya şaşırmış cidden bak
Cevap sahibi1 yılMaalesef evet ama alıştık artık
Oğlak1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılAynen Bana da hemde aşırı saçma geliyor
014 Yorumla
Oğlak1 yılErkeksin burçlardan konuşuyorsun
Oğlak1 yılDüşünsene
Cevap sahibi1 yılÇok itici geliyor çok güzel bir örnek verdin
Oğlak1 yıl😂😂😂 kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl20 yaşındayım 😅
Oğlak1 yılMantıklı birisi demekki yaşa çok bakmamak gerek 😂
Cevap sahibi1 yılAkıl yaşta degil baştadır.
Oğlak1 yılÇok haklısın
Cevap sahibi1 yılÖyle işte
Oğlak1 yıl☺️☺️
Cevap sahibi1 yıl☺️☺️
Oğlak1 yılCanım sıkılıyor gel sohbet edelim
Cevap sahibi1 yılOlur
Oğlak1 yıl2 gün olmuş be 😂
Konuşur herkese saygı duy
21 Yorumla
Oğlak1 yılDuydum
1 yılTuhaf değil aslında
25 Yorumla
Oğlak1 yılTuhaf bence ya
Balık1 yılTuhaf olan faldır
Oğlak1 yılFal daha iyi be
Balık1 yılHayir ruhsal açıdan zarar var
Oğlak1 yılNiyeymis
Gizli Üye(36-45)1 yılNiye konuşulmasın ki?
00 Yorumla
1 yılBence saçma değil güzel ilgilenmesi
110 Yorumla
Oğlak1 yılNesi güzel ya birsenişko
Boğa1 yılBen ilgileniyorum burçlarla seviyorum karşımdakininde ilgilenmesi güzel olur
Oğlak1 yılYani ne bilim bana saçma geliyor bu konular
Boğa1 yılSaçma gelmesin niye öyle olsunn sen de ilgilen
Oğlak1 yılYok ya başımda bir sürü olay var zaten 🥲
Boğa1 yılÇözmeye çalış olayları burcun ne senin
Oğlak1 yılOğlak 🙄 başımda ki olayları bilsen
Boğa1 yılAyyy oğlak erkeği evlerden uzak olsun
Oğlak1 yılOfff 🥲
Boğa1 yıl😂neyse sen hayatında sorunları çözmen dileğiyle atlatırsın umarım
1 yılSana katılıyorum😂
02 Yorumla
Oğlak1 yılBende bana katılıyorum 😂
Boğa1 yıl😂😂
Tuhaftır
01 Yorumla
Oğlak1 yılEvet tuhaf
1 yılBurç konuşan kadınlar bile tuhaf geliyor
02 Yorumla
Oğlak1 yılHerşeyi burca bağlıyorlar ya offf
Oğlak1 yılMaalesef
1 yılBanada öyle geliyor
01 Yorumla
Oğlak1 yılSayımız artıyor güzel 😂
1 yılbana normal geliyor
10 Yorumla
1 yılburç bilen erkek babet çorap giyiyodur
00 YorumlaHaklısın
00 YorumlaHayır
00 YorumlaEvet
00 YorumlaVar olan bir şey sonuçta ben konuşurum aga:)
00 Yorumla
1 yılOlabilir
00 Yorumla
1 yılSende bi sıkıntı var
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence de konuşmamalı
01 Yorumla
Oğlak1 yılYani tabi sor hangi takımlısin diye
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı