Yani ben cinsiyetçi birisi değilim ama harbiden erkek burçlardan konuşurmu yahu?
12 gü
Buna farklı noktalardan bakmak lazım. Benim inancıma göre burçlar ile amel edilmez. Ancak;
Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin ve bir çok bilginin burçlar hakkında daha doğrusu astrolojinin insan doğası hakkında tespitleri vardır ki bugün bilim sahi dolunayın etkisi olduğunu söyledikleri çalışmaları var. Buradaki size katıldığım nokta ise olayı çok yanlış anlıyoruz ve onun üzerine hayat tespitleri yapıyoruz. Bu ise şok yanlış. Bu noktada günümüz kadın veya erkek karıştırmadan buna göre hayatımızı belirlemeye çalışıyoruz. Bu ise doğru kişiyi yanlış bile gösterebilir.
Ben burçların bu zamanındaki yorumunu değil ancak kainatın insan üzerine etkisini hep merak etmişimdir. Ki eskiler derler bazı geceler su kornalarını sıkıca kapatın. Üzerine veba yağar. Ama o geceyi araştırdım mesela şu gece demiyor.
Yani kainatın insana etkisi vardır ki burç denilen şey de takım yıldızlarının belli zamanlar oluşturduğu şekilller Burçlara benzer. O zaman doğanlarada o takım yıldızı ismi verilir. Ama şu zamandaki burçlar doğru mu derseniz kesinlikle insanları aldatmaya yönelik.
Burç konuşan insan bana tuhaf geliyor. Bana diyor ki senin yukselenin marş, bugün seni etkileyecek. Mars dünya arası ortalama 225.000.000KM. benden bu kadar uzakta kendi halinde dönen bir kaya parçasınin ne gibi bir etkisi olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum 🤔🤔. Diyor ki teraziler için zor bir gün olacak. Varsayalım ülkede 20.000.000 terazi var. Bunların sosyo kültürel , toplumsal sınıf, yaptıkları iş farklı. Kime göre neye göre zor. Daha vahim tarafı bunları ağzı açık dinleyenler var.
Tabi tabi offf bildiriyorlar
Çıldırıyorlar*
Burç konuşan erkek vurduruyordur net
Aradığım yorum 😂
Ya ne alaka yaaa
Sesli güldüm kahkaha attım 😂😂😂
Burc konusan erkek v ur duruyodur 😂😂😂
Hahahaha onu dediler 😂 en iyi cevap seçtim onu 😂
Adhhdffs valla okumadan cevapladim tuhh ya kacirdim
Okumadan cevapladiysan iyi güzel gene 😂😂 genelde vurduyorlsr gibi geliyor bana 😂
evet çok komik haoren beğenemedin mi? EİC için teşekkürler dobra❤️
bu mizah değil şekerim durum tespiti yaptık, asla şaşmayan evrensel bir gerçektir söylediğimiz :D
ooo ad hominem…. bayılıyorum her tartışmada politik doğruculuk yaparak üste çıkmaya çalışanlara ❤️ mutlu günler, hayatı bu kadar kasma bence
üff kuza bak ne güzel laf sokup susturdu! copy paste laf sokmaca :P
Merhaba dobraerkek1 ✨
Öncelikle, burçlarla ilgilenmenin cinsiyetle hiçbir ilgisi olmadığını belirtmek istiyorum. Herkesin iç dünyasını, enerjilerini anlamaya çalıştığı bir yolculuk bu. Emojili bir erkek de astrolojiye ilgi duyabilir ve bunda hiçbir tuhaflık yok. Kendini anlamaya ve geliştirmeye çalıştığı için aksine oldukça pozitif bir durum.
Örneğin, ben fal bakarken ve burç yorumları yaparken sadece kadınlarla değil, erkeklerle de sıkça sohbet ediyorum. Onların da kendi ruhsal yönlerini keşfetmesi, hayatlarına dair önemli ipuçları araması gayet doğal. Senin de belki bu konulara bakış açını daha geniş tutman, diğer erkeklerin bakış açısını anlamana yardımcı olabilir. Senin ruhunu ve enerji kaynaklarını keşfetmeye açık olman dileğiyle 🌌
Sevgiler,
Mistik Biri🔮✨
Güzel cevap +1
Cevap
22Cevap
Futbol konuşan kadınlar erkeksi olmadığı gibi Burç konuşan erkekler de kadınsı olmaz.
Toplumda kadınların ve erkeklerin genel ilgi alanlarına karşı cins ilgilendiğinde bu onu meraklı ve ilgi alanı dar olmayan biri yapar.
Ayrıca cinsiyetçisin, cinsiyetçi biri böyle çıkarım yapar.
Analitik zeka her tür olasılığı değerlendirmeyi gerektirir. Herhangi bir konunun araştırılmasını cinsiyetlere indirgemek manipulasyon amaçlıdır. Kolay manipule olan insanın analitik zekası düşüktür.
Tamam
eski sevgilim böyleydi ama kardeşim de inanıyor 1 yaş benden küçük aşırı şekilde değil tabiki de boğayım boğalar tembeldir filan diyor sen ikizlersin senle anlaşamıyoz diyo biraz işine geliyo onun ama inanıyor da
ama eski sevgilim çok fazla inanıyordu eline dolunaylarda 555 888 filan yazıyordu değişik
O ne ya cidden 😂
Sen ciddimisin kusucam 🙄
evet 1 ay cıktık sonra ayrıldı benden ve arkadasına ınsstadan yanımda kız ayarlıyo gibi yapıyordular bana yazdıklarının aynısını yazıyor emojisine kadar aynı sonra diyorki işe ornegın birlikte mezun oluruz kıza de masum emoh-jisi at uzulmus emoji at vs vs
ben onunla konuştugunda 2 3 kez agladı işte daha duygusal seyleri konuşmuştum öyle yani işte hüngür hüngğr ağlamak değil tabi neyse allah belasını versin onun asdfghjgfds
Kurtulmuşsin boş ver 😂
Noldu ki kötü döneminde
biraz uzun ve modunu düşürmek de istemem ama soru cevapsız kalmamalı :))
maddi olarak çöküşe geçti yaşamım aile desteği 1 2 hafta sonra tamamen kesilcekti
bu da bana kötü davranıyordu ben de bayramda tek kalcaaksın git iyice düşün beni mi seviyorsun hayalinde kurduğun mikemmelleştirdiğin beni mi gelince de ayrıldık pardon mesajla ayrıldık
bu sürede onun haberi olmasa da
babamla net iletişimi bitirdim ( beni aslında hiç umursamadığını ve gözünün annemin 2 kuruşluk evinde olduğundan emin oldum kalbim kırıldı çook çok kötü oldum ) sonradan ona söyledim
bide arkadaşlardan gördüğüm şeyler oldu
yani hem maddi hem manevi bir boşluğa düştüm kendimi hala sorguluyorum nerde hata yaptım ve daha da önemlisi ben şimdi ne yapcam sanırım 20li yaşlarımın dibini yaşıyorum (üniden önce de böyle bi olay yaşamıştım) sonrassı iyi oldu tabi çoğu şeyden kurtuldum bu 2. dalga (Deprem tsunami gibi herhalde fshjkfdsjklh
İstek attım sana
Çok üzüldüm bence insan düştüğü zaman daha iyi görüyor herşeyi boş ver her şey olacağına varır
teşekkür ederim sadece hepsini aynı anda görmem üzdü mesela eximi ben sevmiyordum annem sen de seviyorsun haberin yok dedi ona kandım ve sevgili oldum ya hani bitince de annem bile yanımda olmadı allah başımdan eksik etmesin beni seviyor babam gibi asla değil son parası olsa onu verir ne de olsa ama hayat bireysel bir deneyim ama ben onu hep karalarıma karıştırma yanlışını yapmışım bunu gördüm maddi olarak destekler ama manevi olarak yapmaz hatta tam tersi benimle alayedici şekilde konuşur hayatımın anlamını kaybettim diyebilirim 3 4 ay içinde
güvendiğim şeyler yalan boş bir şey çıktı yani bu sıkıntı bide para kazanmam lazım en başta durak sıkıntım bu yani
Bana kadın tavlamak için öğreniyor çoğu gibi geliyor ama özellikle burçlara ilgi duyan bir erkek arkadaşım (sadece arkadaş) vardı.
Kadın tavlamak için birisi neden bir şey öğrenir ki kendin olmak varken
Takıntı şeklinde sürekli laf çeviriyosa sıkıntı. Ama 3-5 belirli şey genel kültür olarak konuşulur.
Favori cevap aşağıda kanka 😂
Olabilir
Burcun cinsiyeti mi var yahu
Demek ki onunda buna ilgisi varmia
Yemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyasında.
Küfür etme senin feriştahina koyarım allahsız ğlu Allahsız
Benimle reelden konuşan erkekler bir anda burç ustası oluyorlar sürekli konuştuğum için 😅😅 babamı bile aliştirdim 😅😅
Burç konuşan erkek de kadın da aşırı derecede tuhaf. B
İşte kadın işte gerçekçi 🌹
Kendilerini burçlarla özdeşleştiriyorlar. Ben bir yengeç kadınıyım ondan böyle, ben bir yay kadınıyım ondan böyle, ben akrep erkeğiyim çok skiciyim, boğa erkeğiyim çok skiciyim... hep bu tarz. Erkekler genelde abazalıklarını burçlarla açıklıyorlar. O zaman bütün burçlar abaza. Aptallıktan başka bir şey değil sevmiyorum da burçlardan konuşanları.
Ama yürü be yeminle en sevdiğim insan tipi
Normal ilgi alanı birbir cesit insan var ben garipsemiyorum
Belli 🙄
İlgi alanı olursa konuşabilir. Neticede astroloji kadınların ilgi alanına ait değil; aynı futbolla ilgilenen kadınların olması gibi.
ben tek aslan burcu olduğumu biliyorum ne işe yarıyor bilmiyorum :D
burç konuşan erkek sıkıntılıdır zaten ben bile burçlarla ilgilenmiyorum
Bana çok itici geliyor ya öyle erkekler.
Hatta yeni başlamışsın konuşmaya ilk birkaç sorudan biri burç olunca bi soğuyorum
İşte bu ya heh burç konuşur mu erkek hangi takımlısin diye sorar misal
Aynen takım sorsun. Erkeksi olsun biraz
Bencede öyle olmalı 😂 var mı peki senin öyle bir arkadaşın
Hayır yok
Erkeksi erkek seven birisinin sevgilisi olmaması şaşırtıcı
Neden şaşırtıcı ki. Erkek çok ama herkesle olmuyor
Herkesle olmayacağını biliyorum ya bende her kadınla olamıyorum mesela kutupların uyuşması gerek
Evet çok detay var maalesef
Sohbet edebilirmiyiz?
Asıl, insanların zevklerine ilgi alanlarına bu kadar muhatap olduğun için tuhaf olan sensin
Tamam kankam
Yemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyalarında.
@hayatyordubenibe 👏🏻👏🏻👏🏻
Erkeğe bak erkeğe sadece kızların durumunu yorum yapıyor tavlamak için amguardlar sizi
âm*
diğer arkadaşın engelini kaldır da biraz errrkek ol adamın kırması seni
Direk küfürle giriş yapan mi erkek oluyor insan gibi eleştirse gülerek cevap veririm sende abazanin teki olduğun için böyle konuşman normaldir erkekliği senin gibi hayat kadınından bunun gibi pazarlayandan mi ogrencem benim ağzımı açma kod. mun k. pesi
Küfür kimseye kimseye yakışmıyor. Doğru sözü yanlış üslup katleder.
Başlatan ben değilim bu andaval
Bu kalt. kta destek veriyor sözde bir haltmis gibi
Bence gayet normal çünkü konuşunca saran bir mevzu burçlar. Ayrıca aşağıdaki tabiriniz hiç hoş değil.
Vurduruyor demem mi 😂
Yemin ederim bunlar özürlü sığ düşünceli kendilerinden bir şey sentezleyemeyen sabit fikirli monoton tipler. insanın ilgi alanını cinsiyetle bağdaştırıyorlar. Astrolojinin karaktere etkilerini bilseler böyle atıp tutacaklarını sanmıyorum ama sabit fikirliliklerinden kurtulma çabaları da yok. baksana yorumlarda takım tutmak daha erkeksi diye yazmışlar kendilerince eğleniyor awkoduklarım. boş boş top peşinde koşan insanları izlemek ve fanatik şekilde zevk almak esas beyinsizliktir. çünkü bi amaç yok. Ben sana bir şey diyim mi? bu tarz yaftalamalar yapan erkeklerin çogu da bastırılmış ezikliklerini ve dışarıda cesaretsiz duruşlarını bu şekilde yaftalamalarla bastırmaya gizlemeye çalışıyorlar. sorsan bunlardan daha erkeği yok. Birisi bunlara dışarda hök dese korkusundan altına zıçacak kendini savunamıyacak tipler burada burç bilen insanları dişil olmakla yaftalıyor. Ağır sığır bunlar. bu düşünce yapısını savunan kadınlar da kafadan kontak ve vizyonu olmayan hayatı gelişine yaşayan sığ düşüncelidir net. Erilliği bunlar kaba sabalık ve beyinsizlik olarak algılıyor kendi hayal dünyalarında.
yani ben ırkçı değilim ama zencilerin istediğini yapma ve konuşma özgürlüğü olur mu yau? gibi bir cümle olmuş. bırakın ulen insanları.
Oha oha sende
Burcun ne diye sorunca burcu kim diyen erkek daha hayırlıdır
Bende öyle düşünüyorum 😂
Makbul olan o jxjx
Hahaha 😂
Yorumlar ve soru ne kadar saçma, burçlar konusunun konuşulmasında cinsiyet ayrımı yoktur. İlgilidir, bilgisi vardır. Bana çokta hoş geliyor.
Bana da tuhaf geliyor. Burçlar bari kadınlara özel kalsın
Ben diyince küfür yiyorum 😂
Gereksiz bence de konuşmamalı :) Araba konuşsun , futbol konuşsun ne bilim :) :D
Olması gereken o değil mi yanj 😂
o olmalı :D
Burç mu konuşur erkek
ben konuşana rastlamadım :D
Boş konuşmasında gerekirse burçtan konuşsun bilgili en azından 😂
bana da tuhaf geliyor burçlar sadece kadınlara özel bir konuymuş gibi
Olabilir fazlası abartı sadece
Burçlar nedir ya
Burçların yıldıznamede de var olduğu iddia edilen her insanın karakterine etkisi olduğu düşünülen çeşitli isimler koyulan sembolik ifadeler
Biliyorum yahu 😂 onu demedim nedir yani erkekler bakıyor bunlara
İşte onu açıkladım ya yani erkeklerin bakmamasını gerektiren kadınsal bir durum yok 😁
Hamilemisin kız 😂
Yok bro ne alaka 🤣
Çiçeği burnunda anne?
8 senelik hesap be her rumuza bir avuç tuzla koşma 🤣🤣🤣🤣🤣
Vaaay annesin yani minnoş 😂
Tuhaf, zaten hep erkekler ki
Hahahaha erkek düşmanı 😂
ben sevmiyorum ben konuşayım o da o ne kızım öyle şeyler falan desin ahdajdha
Olması gereken bu burç konuşan erkek arkadaşların dediği gibi bence vurduyordur 😂
yani hoş değil erkeği feminen gösterir ki bu da hiç hoş değil
Bencede 😂
Burcunu bilsin yeter 😅😅😅 onu da bilmesede olur
Bencede 😂
Fazla meraklı olanlar evet
Bencede
Gardaşım herkesin borcu var. Borç gonuşmayin. Herkes borcunu bilir zaten
Offf erkek işte ya😂
Benimde çok borcum var gardaşım
He ya benimde
Allah yardım eder gardaşım namaz kılıyon mu
Ben gıldıkça heciz geliyo
Allahım korur yüce rabbim. Hadi hayırlı geceler
Eyvallah kral hayırlı geceler 😂
Borcu takma kafaya gardaşım hepsi ödenir
Para bulabildin mi gardaşım
Hacı sende taktın he borca yok bulamadım 😂
Gardaşım ben demin arkadaştan istedim. Önce tamam dedi sonra da aklini çeldiler şimdide yok diyor.
Ben devamlı faturaya ek cihaz alip yarı parasına geri sattım.
Faturam bile 5000 geliyo. Çok borcum var gardaşım
Geçmiş olsun kardeş napalım ödeyecez mecbur sende biraz yanlış yapmışsın sanki
Gardaşım olmayınca her yere borçlandım
Telefonda hep anamı soruyorlar hiç babamı soran yok
Burcla ilgili tek bilgim adi 😂
😂bu zamanın erkekleri konuşur
Artık o konuda herkes bilgili gadası
Burçlara göre yaşayan insanlar bana tuhaf geliyor.
Banada öyle kafayı yemiş gibiler
Burada biri yorumda ne burcusun dedi sonrada tehlikeli olduğunu iddia etti 😂kimseye bir zararım yok oysaki
Millet mal ya şaşırmış cidden bak
Maalesef evet ama alıştık artık
Aynen öyle
Aynen Bana da hemde aşırı saçma geliyor
Erkeksin burçlardan konuşuyorsun
Düşünsene
Çok itici geliyor çok güzel bir örnek verdin
😂😂😂 kaç yaşındasın
20 yaşındayım 😅
Mantıklı birisi demekki yaşa çok bakmamak gerek 😂
Akıl yaşta degil baştadır.
Çok haklısın
Öyle işte
☺️☺️
☺️☺️
Canım sıkılıyor gel sohbet edelim
Olur
2 gün olmuş be 😂
Konuşur herkese saygı duy
Duydum
Tuhaf değil aslında
Tuhaf bence ya
Tuhaf olan faldır
Fal daha iyi be
Hayir ruhsal açıdan zarar var
Niyeymis
Niye konuşulmasın ki?
Bence saçma değil güzel ilgilenmesi
Nesi güzel ya birsenişko
Ben ilgileniyorum burçlarla seviyorum karşımdakininde ilgilenmesi güzel olur
Yani ne bilim bana saçma geliyor bu konular
Saçma gelmesin niye öyle olsunn sen de ilgilen
Yok ya başımda bir sürü olay var zaten 🥲
Çözmeye çalış olayları burcun ne senin
Oğlak 🙄 başımda ki olayları bilsen
Ayyy oğlak erkeği evlerden uzak olsun
Offf 🥲
😂neyse sen hayatında sorunları çözmen dileğiyle atlatırsın umarım
Tuhaf evet
Barış bir an sende cinsiyetci davranmayın diyeceksin sandım 😂
Sana katılıyorum😂
Bende bana katılıyorum 😂
😂😂
Burç konuşan kadınlar bile tuhaf geliyor
Herşeyi burca bağlıyorlar ya offf
Maalesef
bana normal geliyor
burç bilen erkek babet çorap giyiyodur
Bana da tuhaf geliyor
Haklısın
Var olan bir şey sonuçta ben konuşurum aga:)
Olabilir
Hayır
Evet
Evet konuşur erko
Nereye konuşuyor ya
Cahil mağara erkeği yorumu tamam en ağır abi sensin erko
Ne alaka cahil mağara erkeği mağara erkeği olmayan burç konuşan erkek mi oluyor 🙄
İlla burç konuşur demiyorum sadece burç konuşan erkeği vurduran erkek olarak görmeniz saçma öyleyse ben de sizi böyle görüyorum aksini söylüyorsun demek ki o da öyle olmaz ne diye bir kalıba sokuyorsunuz
Mağara adamı olmak vurdurmaktan iyidir
Tamam en ağır abi sensin
Amacım ağır abi olmak değil
Hayır yani insanların ilgi alanları olabilir niye garipseyip iftira atıyorsunuz size ne
Ya off ne kastın
Bence de konuşmamalı
Yani tabi sor hangi takımlısin diye
Tuhaftır
Evet tuhaf
Banada öyle geliyor
Sayımız artıyor güzel 😂
Sende bi sıkıntı var