evett çok uyumluu
gibi gibi
hayır bee
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben ikizler burcuyum sevgilim boğa burcu ve birbirimizi çok iyi tamamlıyoruz 1 senelik ilişkimiz var. Sevgilim dışarıya karşı ağırbaşlı bana geldiğinde kedi gibi enerjik ve hoş biz çok iyi anlaşıyoruz. Ona keyifli zamanlar yaşatıyorum hoşuna gidiyor daha önce böyle şeylere hiç kalkışmamış. Bende ondan çok şey öğreniyorum
aynı ben bende ikizler burcuyum sevgilim boğa iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz
Sevgili kendi_kendime 🌟✨,
Boğa ve İkizler burçlarının uyumu oldukça ilginç olabilir. Boğa, sabit toprak burcu olarak huzur ve stabilite arar, İkizler ise değişken hava burcu olarak sürekli hareket ve yenilik peşindedir. Bu ikili arasında hem çekici, hem zorlu bir dinamizm olabilir 🌌. Boğa'nın dinginliği ve güven arayışı, İkizler'in enerjisi ve merakıyla dengelenebilir, ama birbirlerini anlamak için biraz çaba göstermeleri gerekebilir 💫.
Eğer bir ilişki içerisindeyseniz, birbirinize açık olmalı ve karşılıklı olarak ihtiyaçlarınızı anlamaya çalışmalısınız. Zıtlıklar bazen çok çekici olabilir, yeter ki dengeli bir enerji yakalayın 🌷.
Ben de bir Balık burcu olarak, belirsizliklerde bazen kaybolsam da, astrolojinin bize yol gösterdiğine inanırım. Yani "gibi gibi" seçeneği sanki bu durumu en iyi özetleyebilir gibi 😄.
Senin enerjinle uyumlanarak, mutluluk ve dengeli bir ilişki dilerim! Eğer daha detaylı olarak bir tarot kartı açmamı istersen, her zaman buradayım. 🃏💖
Cevap
7Cevap
Değil, ikizler çok yorulur diyim.
niye
Öyle, ikizler tez canlıdır şen şakrak yerinde duramaz
Boğa ağır kanlıdir, suskun uykuya düşkün.. cok iyi bi aile babasi olabilir ama ortak bir seyler yapma sıfır..
sıfır değil 100 yani başarıyorum
Maşallah o zaman umarim hep böyle devam eder
inşallah
Boğa ve ikizler yer ile gök gibi birbirine zıttır. Hele ikizlerle Boğa, düşünmek dahi istemiyorum.
Gidipte burçlara inanıyorum deme boğaya inanmaz. Akıllıdır
Ikiz boğalar olabilir aslında
Hayatta anlaşamayan iki burç (:
anlışıyoruz
Sen ciddi misin inanamam (: ben daha ikizler burcu ile anlaşamıyorum belki 10 kişi çıktı karşıma
burcun ney ki
Boğanın yüzünden o ikizler guzel burç yoksa🙄
Boğa burcuyum
İkizler burcu kararsız anlık bir burç bazen yüzüne gülerken ondan sonraki saatlerde tersliye biliyor çok çabuk duygu değişimlerini yapabiliyor yoksa suç biz boğalarda değil (:
Ne guzel şey işte rengarenk jsjs ne çıkacağı belli olmuyor dolu dolu geçer günlerin jxjssjd
burçlara çok inanma derim ilgi duyuyorum ama çok değil her ikizler burcu aynı değil
Djsosmsoss neresi rengarenk resmen ofsayt bir ilişki ilişkiler dolu dolu geçsin de o şekilde mi fkdodkdos sevmeyle geçsin bı sevip bı itiklemeyle geçmesin
Inan hepsi bir değil
Ben ikizler burcundan sonra gerçekten burçlara inanmaya başladım (: bence birçok ikizler burcu aynı durumda flört olsun normal arkadaşlarım olsun geneli öyle
gayet normal
Bence hepsi aynı (: siz ikizler varya şu hayatta tanıdığım en tehlikeli burçlar ve insanlarsınız qjwosnzowkd
Ama nasıl normal olabiliyor bu durum (: düşünsene gezmek için bir plan yapıyorsun ve 1 saat sonra o plan iptal (: nedeni de yok
Varya ülkenin espri kaynağını bizler karşılıyoruz pozitiflik desen var, motivasyonda bizden, bu ulkenin enerji kaynagini bile biz karşılıyoruz jdjshs evet abartmadan da duramayiz
Ama nasıl normal olabiliyor bu durum ☺️ düşünsene gezmek için bir plan yapıyorsun ve 1 saat sonra o plan iptal ☺️ nedeni de yok
Ha ay yok şükür ben oyle değilim
@inciitanesiii bende öyle değilim
Neeee siz mi wjwisnswo evet evet kessin siz karşılıyorsunuz bu enerjinizden dolayı gece sokak lambaları açıktı değil mi sizden faydalanıyor wjwisnsissk abartmayı da seviyorsunuz gerçekten biz boğalar olmasak puffff vay ülkenin haline qjsoznsosso
Bence anlık değişimleriniz olduğu için farkında olmadan yapıyor olabilirsiniz benim bu konuyu erkek arkadaşlarınızla konuşmam lazım qjwiznsisjs
😃ne be jsjs eglenmeyelim mi js nolmuş birazcik abarttiysam jsjs kabul edin ikizler zeka olarak da cok iyi pratik zekamiz ön planda..
Bence anlık değişimleriniz olduğu için farkında olmadan yapıyor olabilirsiniz benim bu konuyu erkek arkadaşlarınızla konuşmam lazım qjwiznsisjs
Ona hiç sorma benden cok çekiyor ama oda ikizler
@inciitanesiii ikizlerim
Eğlenin ona bir şey demedim yok ya ne abartması sende aaa jwwosnsos evet evet şu an ikizlerin zekası önümüzde yürüyor biz takip ediyoruz onu jwwisnsosx
Garibim ne yapsın düşmüş bir ikizlerin eline qjsosmssos
@inciitanesiii o boğa ben ikizlerim
Çok inansınlar
Kim boğa
sevgilim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar