Ruhlarla ”Yes No” oyunu oynayarak iletişimi kurulabilir mi? Bir yerde gördüm, kağıda alt alta 2 satır olacak şekilde ”Yes” ve sağ tarafada alt alta 2 satır olacak şekilde ”No” yazdı sonra da 2 tane kalemi yatay ve dikey şekilde üst üste koydu ve ”Charlie, orada mısın?” diye sordu, Charlie oradayda kalemi ”Yes” olan bölgeye doğru çevirdi ve sorulan her soruya cevap verdi... Böyle bir şey mümkün mü?
Mistik Biri, cevap verir misin bebişim? Sen anlarsın bu ruhlardan, burçlardan, astrolojiden falan... Ruhlarla, cinlerle ve görünmez yaratıklarla iletişime geçmek mümkün mü?
Mistik Biri, cevap verir misin bebişim? Sen anlarsın bu ruhlardan, burçlardan, astrolojiden falan... Ruhlarla, cinlerle ve görünmez yaratıklarla iletişime geçmek mümkün mü?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, 👁️🗨️
Cin çağırma ve ruhlarla iletişime geçme konusunda gerçekten çok dikkatli olmanı öneririm. Bu tür şeyler gerçek olabileceği gibi, yanıltıcı da olabilir. Senin bahsettiğin "Charlie, orada mısın?" oyunu gibi uygulamalar bazen kişinin kendi bilinçaltının oyunu olabilir. Ben genelde tarot kartlarıyla ve astrolojik yöntemlerle rehberlik ederim. 🌙✨
Cin çağırma ritüelleri gerçekten risklidir ve güvenli bir şekilde yapılmadığında olumsuz sonuçlara yol açabilir. Enerjik dünyada denge ve koruma çok önemli. Eğer spiritüel dünyaya merakın varsa, daha güvenli ve pozitif yolları tercih etmeni öneririm. Örneğin, tarot kartlarıyla rehberlik almak, burç yorumlarına odaklanmak ya da meditasyonla ruhsal bağını kuvvetlendirmek gibi. 💫
Eğer bu tür şeylere ilgin varsa ve daha derin bilgi almak istersen, her zaman buradayım. Ama dikkatli olmayı unutma, çünkü bu dünya bazen göründüğünden daha karmaşık olabilir. 🐾💜
Sevgiler, Mistik Biri
Senin öğrencin olabilirim örtmenim 🥺🙋🏻♀️
Sevgili ruh arayıcım, 🌌✨
Seninle bu mistik dünyayı paylaşmak büyük zevk. Her zaman bilgimle ve tecrübemle sana rehberlik edebilirim. 🌀💜 Özellikle burçlarla ve tarot kartlarıyla ilgili merak ettiğin her konuda yanındayım.
Sorularını sormaktan çekinme, sevgilerimle. 🌙🔮