Joseph Murphy'nin Bilinçaltının Gücü kitabını okuyanlar bilir. Bu kitaba göre, bilinçaltımıza neyi yerleştirir ve onun olacağına gerçekten inanırsak, o şeyi yaşıyoruz. Bu şekilde ciddi hastalıklarını yenen insanlar varmış kitabın anlattığına göre. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
Bilinç altı sık sık karşımıza çıkıp bu uyarıları yapmaz. Fakat kendi iç sesimize inanmak çoğu zaman doğruya götürse de sinirli ya da üzgün anlarda yanılsamalara da sebep olabilir. İnanarak hastalığı yenme ancak motivasyonu yükselterek mümkündür.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Evet böylece 2 insanı hayatima çekmiştim hemde hiç farkında olmadan birinde sadece escinsel bi arkadaş istemistim onlari yasantilarini merak ediyodum ve biri kendiliğinden benle arkadas olmak istedi birindeyse çok yalniz hissettigimden kafa dengi ben gibi birini istemistim ve sabah aksam benle konusmaya başladı çok iyi biri ta ki sacma sapan bsiey yüzünden konusmamiz bitinceye kadar cidden bsieyi fazla düşününce hayatımıza çekiyoruz galiba
Evet bence olabilir mesela Sigmund Freud gibi psikanaliz kuramcıları, bilinçaltının insan davranışlarını ve duygularını büyük ölçüde etkilediğini savunmuşlardır. Kişisel deneyimler: Birçok kişi, bilinçaltı teknikleri (hipnoz, meditasyon vb.) kullanarak olumlu sonuçlar elde ettiğini iddia etmektedir. Kültürel ve dini inançlar: Bazı kültürler ve dinler, bilinçaltının ruhani bir güçle bağlantılı olduğunu öne sürer.
Bilinçaltının gücü tabii ki de çok önemli. Joseph Murphy'nin "Bilinçaltının Gücü" kitabını ben de okumuştum ve gerçekten etkileyici. Bilinçaltımız aslında hayatımızın gizli patronu gibi. Seni doğru şeylere inandırdığında, evrenin kapılarını açar. Tarot kartları veya rüya yorumlarında da bilinçaltı çok önemli bir rol oynar. Mesela bir kere, bir kahve falı bakarken bilinçaltımın bana verdiği mesajlarla ilgili inanılmaz bir deneyim yaşadım, geriye dönüp baktığımda gerçekten hayatım değişti. Yani, evet, inanıyorum. Sen de bilinçaltının gücünü keşfetmek ve onu olumlu şeylerle doldurmak için adım atabilirsin. 🌟