Gizli Üye(36-45)+1 yılbeğeniyorum çogu güzel tatlı oluyor fakat uyum yakalayabileceğim bi terazi kadını bulamadım çok lüks ve harcama düşkünü oluyorlar
018 Yorumla
Soran+1 yılBize maddi manevi yatırım yapacak insanları severiz diyelim, senin burç ne?
Cevap sahibi+1 yılBalık benimki.
Maddi yönden 6-7 yıl evvel çok iyiydim fakat şu an sıkıntılarım var. sağlık sorunlarım olmasa ticarette yetenekli biriyim para sıkıntım var. değilse mesele değil benim için terazi kadınının lüks ve harcama düşkünü olması.
Cevap sahibi+1 yılsevmiyosun dimi balık erkeğini :D
Soran+1 yılAllah yardımcın olsun umarım feraha erersin, arkadaş olarak severim balık erkeklerini 😊
Cevap sahibi+1 yıl@pinkpeonyyy o kim bilmiyorum. bana benzeyen biri girmiş sanırım hayatına 😂
Cevap sahibi+1 yıl@soran niye arkadaş olarak? sevgili olsan sana herşeylerini verirler emin ol 😂
Soran+1 yılSevgiliykem iyi insan değiller
Cevap sahibi+1 yılnasıllar biraz anlatır mısın. ne yönden iyi olmadıklarını düşünüyorsun.
Soran+1 yılHer yönden, çok kız arkadaşları var, nazlılar, ne biliyim ilişkinin kız tarafı gibiler diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılflörtöz oldukları doğru ama bu terazide de var 😂
yok ben farklıyım o dediğin tarz balıklardan değilim. 😂 balıklar biraz içe dönük olur sanırım ondan kaynaklı. benim ay ikizlerde, mars koç'ta o yüzden farklıyım
Soran+1 yılAnlayabiliyorum ama gördüklerim buna itti açıkcası terazi evet flörtöz ama aşık olursak flörtözlüğü bir kenara bırakırız
Cevap sahibi+1 yılBeni tanımadan karar verme yine de 😂 Senin juno, mars ve venüs ne? biliyor musun
Soran+1 yılJunı ve venüs terazi mars aslan
Cevap sahibi+1 yılovv senin venüs teraziyse çok çekici ve güzelsindir. tabi biraz da bulundugu eve bağlı. venüs 1. evdeyse çok çekici olabilirsin. venüs'ün hangi evde?
mars aslan olması seni güçlü ve liderlik özelliği gösteren erkeklere çekim duymanı sağlar. övülmek ilgi görmek hoşuna gider.
Soran+1 yıl11. evde, öyle erkeklere çekilirim doğru.
Cevap sahibi+1 yıl11. ev venüsün fiziksel güzelliği nasıl etkilediğini bilmiyorum ama 1 ve 2. evde kişiyi çok çekici yaptıgını biliyorum. Terazi ve boğa venüslüler güzel oluyor.
11. evde venüsü olanlar romantiklikten ve duygusallıktan uzak olur. özgürlüğüne düşkün ve kısıtlanmaya gelmezsin
Soran+1 yılAsla, kimse özgürlüğüme karışamaz. Açıkcası beni beğenenler var fiziğim güzeldir.
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur. Nasıl görebilirim ki senii : )
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi biliriz tabiki. Kendi burcum da 🤣 bazen aşırı kararsızlık sinir bozucu ama onun dışında gayet güzel bir burç 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel burç 💃💃💃
Yengeç+1 yılKesinlikle 🥰
Soran+1 yıl🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSeverim kendilerini gadası
01 Yorumla
Soran+1 yılEyvallahhh 😄
- Astroloji & Burçlar konusunda 19,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktere göre değişiyor bu
00 Yorumla Anlaşabildiğim ve sevdiğim 2 burç kadınlarından biri bu burç, dürüst ve samimiler ama hafif kindar bir tarafları var galiba :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNokta atışı 👌🏻
+1 yılNet mükemmel insanlar oluyor öylesini bulan kaçırdığında üzülür. kendim teraziyim diye demiyorum yanlış anlaşılmasın 🙃
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha öyleyiz ama kıymetimizi bilen yok dhdhdhdhf
Balık+1 yılHarcamalarınız çok ama? her koca dayanamaz ki size.
Boğa+1 yılBilenler ile karşılaştırsın
Boğa+1 yıl@hayatyordubenibe hiç öyle değilim şahsen bunu çok da söylerler gereksiz hiç bir şeye para vermem
Balık+1 yılAa ilk defa lüks ve harcama düşkünü olmayan terazi görüyorum çok şaşırttın beni 😂
+1 yılAkrep olarak erkek terazi çok iyi arkadaşlarım var terazi kadınına denk gelmedim hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılGelirsin bir gün
Akrep+1 yılMümkünse arkadaş olarak aşık olup acı çekmeye hiç niyetim yok 🙏
Soran+1 yılYaşanmış sanırım...
Akrep+1 yılTeraziden kaynaklı değil ama geçmişte çok uzulduk
Soran+1 yılHayırlısı olsun hakkınızda
Akrep+1 yılHepimiz için efendim
Geneli farklı bir kafada dış görünüşüne diğerlerinden bir tık daha fazla özen gösteriyor muhabbetleri eğlenceli en kolay düştüğüm burç kadını
04 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah terazi kadınlarına aşık biri 😄😄
Soran+1 yılHakkında hayırlısı olsun ne diyim mutluluklar 🤷🏻♀️
Gizli Üye(18-24)+1 yıl3 tane tanıyorum hepsinin ici fesat ve kıskançlar maaeslef bi de gereksiz egolari var
05 Yorumla
Soran+1 yılBen kıskanç fesat olmadım amma ve lakin fesat ve kıskanç toprak burçları hep beni buldu ☺️☺️☺️☺️
Cevap sahibi+1 yılBende toprak burcuyum oğlak ama toprak burçlarını da hic sevmiyorum boga iyi olabiliyor sadece en iyisi su burçları
Soran+1 yılAşko ben komple teraziyim düşün en çok aslanla anlaşıyorum haritamda hava elementi çok olduğu için topraklarla yıldızım barışmıyor senden bağımsız annemde başak o da annem sonuçta seviyorum onu 🤣🤣
Balık+1 yılSenin ay ve yükselen ne bilmiyorum ama haritada hava ve su elementi baskınlıgı yoksa toprak burçlarından bir tek boğa çekilir onlar biraz farklı oluyor. Boğalarda sabit fikirlilik ve inatçı yapıları olmasa 10 numaralar. oğlaklarla geçinmek zor heryerden problem üretiyorlar. Oğlakların gereksiz bi ciddiyet ve ruhsuzluk halleri var. Mesela Ali Taran, İbrahim Tatlıses ve Devlet bahçeli oğlak. ve hiçbirini sevmem, antipatikler, sevimsizler. Başaklar detaycı olsa da soğuk ve kalpsiz yapıda olabiliyorlar ve gereksiz takıntıları mevcut.
Ben balık burcuyum su burçlarının da çekilmez yönleri var. mesela akrep burçları, yengeçler ve balıklara göre dobralar fakat çok kıskanç ve negatifler. kinlenerek negatif tarzda konuşurlar hep. bu da toksik yapıyor onları. hele ki ay burcu oğlakta olan bi akrepse ayvayı yedin. Su burçlarının güzel yanı empatik ve anlayışlı olabilmeleri, leb demeden leblebiyi anlarlar. ama Hatalarını kabullenmekte ve eleştirilere gelmekte büyük sıkıntıları var ben de dahil ama ben törpülemeye çalışıyorum daha hakkaniyetli objektif davranmaya çalışıyorum bu konuda. Hatalarını kabullenmemek için çok manipülatif davranıyor su burçları. Özellikle yengeçler çok berbat bu konuda. Yengeçlerin narsist huylarını hiç sevmem. Ama iyi bi yengeçe de denk gelirsen de çok empatik düşünceli davranabiliyor. Su burçlarının bir diğer güzel tarafı sanatçı ruhlu olmaları. ince ayar gerektiren her işte en çok su burçları başarılı olurlar. Mesela yazılım, bilim ve teknoloji konusunda en çok CEO su burçlarından çıkar veya haritasında su baskını olan kişilerden. Örneğin Einstein balıktı, Bill gates akrep, steve jobs balık, canan karatay balık, Tesla yengeç.
Soran+1 yılOooo bayıldım yorumuna @hayatyordubenibe bey ama olmuyor topraklarla ne iyi bir arkadaş ne de iyi bir sevgili aşırı hava baskınlığı var doğum haritamda %60'a yakın elbette su toprak ateşte var ama hava en baskınıyım, neyse saydığın ünlüleri bende sevmiyorum ve evet benimde dikkatimi çeken zeki insanların su burçlarından çıktığını
+1 yılBizler süper ve ötesi varlıklarız
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyyynen öyleee 💃💃💃
+1 yılDoğum gününe göre değişir
04 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Terazi+1 yılDeğişir işte her terazi kızı aynı değil
Soran+1 yılDoğru
Terazi+1 yılEvet sen geçen benim soruya apo yeto yazan misin yoksa
+1 yılBilmiyorum hiç tanıdığım olmadı
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladımmm
- Astroloji & Burçlar konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılİyi biliriz hoca efendi dd
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha ne güzeel
Aslan+1 yılAma simdi aklima bir iki sey geldi talepkarmısın.
Soran+1 yılAçık açık yaz
Aslan+1 yılYani teraziler ulasilmasi zor bir kisilik bence yani diger burclara gore guzellik anlayişı falan hoş sohbet olsun buyuleyici oluyor yaşamayı biliyorlar ilgililer falanda seçici baya basak kadini ve terazi kadini ikisi de bu konuda ayni gibi digerlerine gore bu arada talepkardan kastim yani bir seyler istermisin surekli birilerinden yardim yani
Soran+1 yılYazdıklarının hepsi doğru
+1 yıl* burclarla ilgilenmem
00 Yorumla
+1 yılBurçlara inanmam. Herkesin karakteri farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBerbat flörtçü kararsız değişen
01 Yorumla
Soran+1 yılÇevrende mi var bu tarz teraziler?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende terqzıyım
01 Yorumla
Soran+1 yılMükemmeell 💗💗💗
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeksi ve fantezi hastasi
04 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın 😄
Cevap sahibi+1 yılNe demek 😂😂 senin burcunmu o
Soran+1 yılHeeee
Cevap sahibi+1 yılÖyle misin peki doğru söyle ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ilgimi çekmiyorlar oğlak burcuyum
01 Yorumla
Soran+1 yılSizde bizin ilgimizi çekmiyorsunu, soğuk nevaliler,, hadi by 👋🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekici ve güzel olurlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılThanksss 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cevap sahibi+1 yılBen de Terazi erkeğiyim 😁
Soran+1 yılNe güzeell
Cevap sahibi+1 yılTanışsak mı ne yapsak 😀
İnatçı,,
09 Yorumla
Soran+1 yılFazlasıyla 👌🏻
Soran+1 yılAnladımmm, seni burcun ne jdhfjf
Soran+1 yılAzıcık zıtlaşma olabiliyor 😄
Soran+1 yılAma kardeşlik bağınız sizi bağlıyor olumlu manada bence 😍😍😍
Soran+1 yılAynen öyleee ☺️
+1 yılGel gitli
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğamız bu
Yengeç+1 yılSen kendini sormuşsun ))
Soran+1 yılNe alaka be!
Soran+1 yılSorumdan def olup gider misin? Yorum için sağ ol ama kaybolmanı rica ediyorum çünkü beni sinir ettin şu an.
itanimiyorum kendilerini pek
07 Yorumla
Soran+1 yılAa o niye be
Soran+1 yılBulursun inşAllah 🙏🏻🙏🏻
Soran+1 yılTerazi kadınıyım evet
Soran+1 yılVar ve evet duygusalım
Dengesiz
03 Yorumla
Soran+1 yılTek kusurumuz dengesizliğimiz dhdhfhf
Soran+1 yılBende teşekkürler diyebilirim o zaman ☺️
+1 yılRahmetliyi çok iyi bilirdik
03 Yorumla
Soran+1 yılAga beeee
Terazi+1 yılBende teraziyim teraziler candır ya
Soran+1 yılAyneen öyle
+1 yılkıcık
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye göre 😄
+1 yılİyi biliriz
03 Yorumla
Soran+1 yılMisal?
İkizler+1 yılHava grubundan
Soran+1 yılOkeeyy
+1 yılçok zorlar ya.
00 YorumlaAllah bilsin biz ne bilecez
00 Yorumla
+1 yılKadınları iyi bilirim
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama yakından tanımak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğini bilirim
019 Yorumla
Soran+1 yılUmarım travma bırakmamıştır aşko 🥺
Cevap sahibi+1 yılBen ona bıraktım
Soran+1 yılYargılamak istemem aranızda ne oldu ne bitti ikiniz için hayırlısı olsun, mubtemelen toprak burcusun öyle hissettim
Cevap sahibi+1 yılBitmedi ki 😁 bana çok düşkün
Soran+1 yılBiz teraziler aşık olursak ve ayrılma olursa -karşı taraftan gelen- sevgimiz hemen bitmez. Bir ömür de sürebilir. Düşkünlüğü bundandır aşko.
Cevap sahibi+1 yılEvet. Neler çektirdim neler , ağzına ettim resmen ama hala beraberiz
Soran+1 yılDiyorum ya teraziler severse kör olur diye.
Cevap sahibi+1 yılSeverse dahi flörtöz olurlar mı peki?
Soran+1 yılOlmazlar.
Cevap sahibi+1 yılTerazi erkeği ile ilgili neler biliyorsun başka? Akıllıya benziyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır değil
Soran+1 yılAşko bizzat terazi burcuyum terazi erkek kankalarım çok
Cevap sahibi+1 yılSen kimsin
Soran+1 yılSana demedim ki gizli üye olan kıza dedim
Cevap sahibi+1 yılTamam bende olmaz diyorum zaten sorun ne
Soran+1 yılSana demedim aşkım Melksn87'ye dedim senlik bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılTimam canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç tanımadım.
01 Yorumla
Soran+1 yılOkeyy
Gizli Üye(18-24)+1 yılHavalı
03 Yorumla