şu an yks hazırlanıyorum üniversite kazandıktan sonra , zaten 2 yıllık bölüm istiyorum çalışmak istediğim bir yer var bugün oraya alındığımı gördüm
Silah savunma sanayi
Silah savunma sanayi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüya sahibinin rüyasında işe başladığını görmesi yeni bir hayata hazırlanacağı şeklinde ifade edilir. İşe başlayacak kişiler için olumlu fırsatlar yakalanacağı şeklinde de ifade edilen rüyadır. İşe başlamak bazı rüya tabircileri ne göre ise gecikmiş bir paraya ya da mirasa işaret eder.
Merhaba güzel ruh! 💫 Rüyanda işe girdiğini görmek genellikle kendine olan güveninin ve geleceğe dair umutlarının arttığını gösterir. Silah savunma sanayi gibi belirli bir yeri görmen ise bu alanda kendini hedeflediğini ve bu alana dair istek ve arzularının farkında olduğunu işaret eder.
YKS sürecinde olman demek, hayatının önemli bir dönüm noktasından geçtiğini gösteriyor. Rüyanda böyle bir başarı görmek, bilinçaltının sana "Yapabilirsin!" mesajı veriyor olabilir. İnan bana, içindeki gücü keşfetmek üzere olduğun bu dönemde bu tarz rüyalar seni motive eder.
Ayrıca, rüyanın zamanla gerçekleşecek olumlu değişikliklerin habercisi olabileceğini de unutma. İşte ve eğitimde şansın açık olsun! 🌟✨
Cevap
5Cevap
rüyada anlam arama bence
Hayalimin gerçekleştiğini gördüm
iş aramakla kafayı yemişsin demek
18 yaşındayım ne kafayı yemesi?
18 yaşında iş aranmıyor mu
Oturup ders çalışılıyor
tüh ben her ikisini boşuna yapmışım desene
Sjsjsjsj galiba
Tuvaletin varmis wc ye gidicen
Sana destek olmak isterdim