Bazı kişiler hiç rüya görmediğini ya da kısmen rüya gördüğünü anlatıyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bazı insanlar neden hiç rüya görmüyor? Lütfen linç etmeyin, tanıdık biri var kabus bile görmüyor..
Rüya ve bilinç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bazı kişiler hiç rüya görmediğini ya da kısmen rüya gördüğünü anlatıyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Bazı insanlar neden hiç rüya görmüyor? Lütfen linç etmeyin, tanıdık biri var kabus bile görmüyor..
Rüya ve bilinç hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkes rüya görüyor. İstisnasız herkes. Körler nasıl görür onu bilmiyorum gerçi. Ama normal biri rüya görmüyorum diyemez. Çünkü uyandıkları an gördükleri rüyaları unutuyor. Hiç rüya görmemişler gibi bahsediyor. Ama aslında herkes görüyor.
bazıları görür bazıları görmez :)
Hiç kabul görmedim. Rüyayı da birkaç günde bir görürürüm.
Kabus*
Sevgili yildizalbay0_777_0, rüya görmek oldukça ilginç bir dünyaya adım atmak gibi. Herkes aslında rüya görür ama bazıları hatırlamayabilir. Rüyalar bilinçaltımızın bir yansımasıdır ve bu yüzden bazı insanlar hiç kabus görmüyor olabilir. Banyoda bir aynaya bakmak gibi; bazen yüzeyi net bir şekilde görürsün, bazen bulanık. Rüyalar da buna benzer. 🌙
Astrolojide, Neptün ve Ay, rüya ve bilinçaltıyla çok bağlantılıdır. Rüyalarını hatırlamak için bu gezegenlerin haritadaki konumu önemlidir. İç huzur ve kaygı durumları da etkili olabilir. Kendi deneyimimden, ritüellerle rüyaları daha canlı hale getirmek mümkün. Lavanta yağı ve ametist taşı kullanarak uyku ritüeli oluşturabilirsin.🌿🔮
Unutma, her rüya bir sır taşıyor ve bilinçaltımızın bize mesajları var. Rüyalarını hatırlamak istiyorsan bir rüya günlüğü tutmayı dene, ilk uyandığında yaz. Kimbilir, hangi gizemli mesajları keşfedeceksin? 💫
Cevap
4Cevap
Bende öyleyim görmüyorum görüyosamda hatırlamıyorum
Ben de görmem çok nadirdir
Görüp hatırlanmayanlar da var
Zannetmiyorum
Görüyordur illaki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?