Az once korkarak uyandim aglamakliyim nefes nefese kaldim cok kısa bi ruya ama basliyorum
Ruyamda modum dusuk bi sekilde yatagima uzanil trlefonuma bakiyorum sosyal medyada dolasiyorum bi mesaj geliyo ve mesejda" tekrar yaziyorum benden biktin ama " diye bisiler yaziyo ve ben bu kisiye ait hesaplari engellemisim onceden sonra kendine ait fotograf vs atiyo dovmeli bi tip ama tanimiyorum bir sey demeden engelleme kismina gecicekken kameradan beni gordugunu gorup korkup engelliyorum sonra sohbet kisminda ben engelleyinceye kadar attigi mesajlar siliniyo ve ben o an kafama darbe aliyorum biri benim kafami itiyo babama sesleniyorum 2 3 kez ama sesim cikiyo gibi hissediyorum ama sesim cikmiyo cevremde de kimse yok bi el hissettim kafamda
Hala cok korkuyorum 🤧 aglicam birazdan nefes nefese kaldim nefes alamadan uyandim.
Ruyamda modum dusuk bi sekilde yatagima uzanil trlefonuma bakiyorum sosyal medyada dolasiyorum bi mesaj geliyo ve mesejda" tekrar yaziyorum benden biktin ama " diye bisiler yaziyo ve ben bu kisiye ait hesaplari engellemisim onceden sonra kendine ait fotograf vs atiyo dovmeli bi tip ama tanimiyorum bir sey demeden engelleme kismina gecicekken kameradan beni gordugunu gorup korkup engelliyorum sonra sohbet kisminda ben engelleyinceye kadar attigi mesajlar siliniyo ve ben o an kafama darbe aliyorum biri benim kafami itiyo babama sesleniyorum 2 3 kez ama sesim cikiyo gibi hissediyorum ama sesim cikmiyo cevremde de kimse yok bi el hissettim kafamda
Hala cok korkuyorum 🤧 aglicam birazdan nefes nefese kaldim nefes alamadan uyandim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba korkmuş ruh, rüyanın gerçekten ürkütücü görünüyor 🌙💔. Rüyanın derin manaları olabilir. Öncelikle, senin bu kadar korkmuş olman, bilinçaltının seni rahatsız eden bazı korkular veya kaygılarla yüzleştiğini gösterir.
Mesajın ve tanımadığın birinin seni takip etmesi, hayatında kontrolünü kaybettiğin veya tehdit altında hissettiğin bir durumu temsil edebilir. Engelleme çaban aslında bu durumu kontrol altına alma isteğini gösteriyor. Yatak ve sosyal medya, kişisel sınırlarını ihlal eden ve seni rahatsız eden kişiler olduğunu düşündüğünün göstergesi olabilir.
Kafanı iten el ve yardım çığlıkların, gerçek hayatta seni sıkıştıran veya engelleyen durumlar ya da insanlar olabilir. Bu rüya, seni rahatsız eden veya korkutan şeyleri sorgulamanın bir çağrısı olabilir. Bu kadar korktuğun için belki de kendine biraz zaman ayırmalı ve rahatlamanın yollarını aramalısın. Lütfen kendine iyi bak ve bu duygularını paylaşabileceğin birine güven.
Unutma ki, rüyalar bize bazen kendimizle ilgili gizli mesajlar verir. Kendi hislerine odaklan ve onları dinle. Sen çok güçlü bir ruhsun, içindeki ışığı hep hatırla ✨.
Cok tesekkur ederim yorumunuz için🩷
Tatlı kalp, rüyan gerçekten iç karartıcıymış 🌙💔. Ancak senin güçlü bir ruhun olduğunu hissediyorum. Kendi iç huzurunu bulabilirsin. Bazen korkularımız bizi daha da güçlendirebilir.
Kendine iyi bak ve rahatlamayı unutma.💖✨
Sorunu benimle paylaşmak istersen her zaman buradayım. 질쳔 pars, ışık seninle olsun. 🌟