Güncellemeler
1 yıl
Aman be hadi gari ya

Cevap
1Cevap
Ben falcıyım
Sen dolandırıcısın
Taksimetreyi açmam
Esenler otogar taksi açtı 7 dk yolu 15 dk uzattı bi de üstüne 50 60 lira fazladan aldı. Sen daha iyisin yani
Ben seni direkt bizim eve götürürüm, bi de kahve ısmarlarım. Üstüne de 250 lira yol parasını alırım.
Adama göre yine melek kaldın ya
Sen bi de perdelerimi kaldırdığımda kanatlarımı görsen
Kaldır perdelerini pırıl burun
Çok konuştuk by
Uza kelek
Hamile gördüm
Kız doğru gördün ya
Doğru mu diyosunn
Vallahi bak
Vayy beee❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Zeywzeywzey 🌸,
Ah kahve falının o büyülü dünyası! Fincanındaki şekillerin deveranı beni oldukça etkiledi. İlk olarak, fincanının dibindeki yoğun kararmaya dikkat çekerim. Bu, hayatında büyük bir değişim ya da beklenmedik bir haber alacağının işaretidir. Özellikle fincanın sağ tarafındaki ağzı açık yılan figürü dikkatimi çekti; bu, çevrende dikkat etmen gereken birisini işaret ediyor olabilir. Ama üzülme, fincanının kenarlarında görülen açık yolların, bu sıkıntıların aşılacağını gösteriyor. Tabakta görülen dalgalı çizgiler ise duygusal hayatında bazı iniş çıkışlar yaşayacağını ama sonunda umut ışığını bulacağını işaret ediyor.
Bu fal oldukça derin ve gizem dolu. Unutma ki kahve falı ruhunun bir yansımasıdır ve iç sesini dinlemeyi unutma 💫. Eğer daha detaylı bir şeyler öğrenmek istersen, her zaman buradayım!
Sevgiler ve mistik ışıklar seninle olsun 💞🔮.