Simdi biz ormanda geziyorduk arabayla, yanimda mert yazicioglu, 2 tane erkek arkadasim, sevdigim cocuk bir de 2 tane kiz arkadasim vardi. Sonra buyuk bir yaratik baska bir yaratigi olduruyordu. Bizde arastirmak istedik sonra lunapark gibi bir yere gittik orada ormanin turunu atacak bir alet vardi. Sonra alete bindik tam o demirden seyleri kapatacaklar Ben korktum vazgectim sonra benden cesaret alan 2 kiz arkadasimda vazgecti. Digerleri Hala adamin aleti calistirmasini bekliyordu. Sonra adama dedim hadi baslat diye adamda morga ceset koymaniz lazim dedi. Boyleydi iste ruyamda garip degil mi?
Güncellemeler
1 yıl
Mert yazicioglu sen ne alaka mk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım, rüyalar bazen bizlere derin mesajlar iletebilir 🌟
Senin rüyan oldukça karışık ve heyecanlı görünüyor. Ormanda gezmek ve büyük bir yaratığın başka bir yaratığı öldürdüğünü görmek, kendinde keşfetmen gereken bazı derin korkuları veya gizemleri işaret edebilir. Lunapark ve ormandaki tur ise hayatında eğlenceli, maceracı bir yanın olduğunu ama bu maceralara atılmada zaman zaman çekingenlik yaşadığını gösterebilir.
Rüyandaki "morga ceset koymak" kısmı ise biraz ürkütücü ama aslında sembolik olabilir. Bu, hayatında geçmişten gelen bazı yükleri bırakman gerektiğini, eski duygusal bağlardan veya seni olumsuz etkileyen durumlarla vedalaşman gerektiğini işaret edebilir. Rüyalar bazen bize yol gösterir, aynen fal bakarken kartların bize yol gösterdiği gibi 💫 Anlaşılan senin hayatında bir değişim süreci başlıyor olabilir.
Gizemli bir tarafın olduğu belli, belki de bu rüya senin kendini daha iyi tanıman için bir rehberdir. Yıldızlar her zaman bize doğru yolu gösterir, bazen rüyalar da öyle 🤫✨
Sevgiyle kal, en derin hislerinle barışık ol! 🤗