Kova erkeği nasıl sever?

Şöyle benim bir tanıdığım vardı. Kova burcu erkeğiydi. İlk bakismamizda o sınifinin yanında yerdə oturmuşdu arkasını duvara dayamisdi. Bizim okul 4 kat ve onun sınfi 4 katta. Benim sinfim 1 katta. Onunla ve sınıfıyla bizim sinif 2 sene ard arda beden dersine girdik ama bir birimizin ismini bile bilmiyorduk. Her neyse bi gün 4 kata çıkmalı oldum ogretmen göndermişdi ben yanında 2-3 tane sınıf arkadasim vardı. Her neyse merdivenler onun yanındaydı ben düşerken arkadaşlarım beni güldürdü bende güldüm narince ilk defa böyle zarif guluyordum🤫Sonra bana nakdi kitlendi merdivenden iniyorum bana bakıyor olur dedim insan dalmisdir diye düşündüm açıkçası önemsemedim. Sonra 1 katta 2 katta onu görmeye başladım yanında arkadaşı vardı hep karşıma çıktı ve her defada selam veriyordu. Gunde defalarca yapıyordu. Sonra sizle kosusmaya basladi selam nasılsınız diyodu. Sonra senle konuşmaya başladı doğrusu hoşuma gitmedi deyil hoşlanmaya başladım. Sonra flortlesmeye başladık arkadaşlarının yaninda bana gülümsüyordu beni savunuyordu işte kız var böyle konuşmayın diye. Hatta yanımda 2 kere kavga etmisliyi vardır. Sonra böyle küçük küçük dokunuyordu yanımdan geçerken yer verirken koluma omzuma dokunuyordu elime dokunmaya çalışıyordu 1 saat okulda zaman geçirdik falan. Sonra yarın gelmicem dedi sabah okulda gördüm zort oldum o da benim zortumu gorunce şaşırdı ve sorduğunda senin için geldim diyordu. Sonra soğuk yapmaya başladı ve sevgilisi olduğunu öyrendim hatta 6-7 aymis. Bundan önce fake hesab açtım başkası adına takiplestik sevgili olduk sonra benim olduğu biliyormuş bana dedi yalnizken ve güldü. Sonra üstünden 1 ay mı ne geçti böyle devam ediyordu ve arada soğuk yapıyordu. sevgilisi olduğunu oyrendiyimde kendisine dedim sevgilin varmış umarim mutlu olursun dedi evet 5 aydır sevgiliyiz başka bir şey söylemedi.7 aylık sevgilisi olduğunu teyzesinin kızından öyrendim aynı sinifta okuyorlar. Okulun son günü konuşmak istedim gerçeyi neden yalan soylediyini öyrenmek istedik defalarca dedim rica etdim gelmedi çok zoruma gitti agladim o görmedi bilmedi Teyzesi kızına benim hakkimda iyi şeyler söylüyormuş meğer. Ama ne anlamı var ki umut verdi flortlesdi hatta okulda kolidorda çocuk çarparken bana suratına baktım ne tepki vericek diye baya sinirlendi suratı döndü ama hem benim duygularımla oynadı hemde sevgilisini aldattı. Eger Hakkım varsa Rabbimden dileyim HARAM OLSUN... Neden yaptı?

Kova erkeği nasıl sever?