Şöyle benim bir tanıdığım vardı. Kova burcu erkeğiydi. İlk bakismamizda o sınifinin yanında yerdə oturmuşdu arkasını duvara dayamisdi. Bizim okul 4 kat ve onun sınfi 4 katta. Benim sinfim 1 katta. Onunla ve sınıfıyla bizim sinif 2 sene ard arda beden dersine girdik ama bir birimizin ismini bile bilmiyorduk. Her neyse bi gün 4 kata çıkmalı oldum ogretmen göndermişdi ben yanında 2-3 tane sınıf arkadasim vardı. Her neyse merdivenler onun yanındaydı ben düşerken arkadaşlarım beni güldürdü bende güldüm narince ilk defa böyle zarif guluyordum🤫Sonra bana nakdi kitlendi merdivenden iniyorum bana bakıyor olur dedim insan dalmisdir diye düşündüm açıkçası önemsemedim. Sonra 1 katta 2 katta onu görmeye başladım yanında arkadaşı vardı hep karşıma çıktı ve her defada selam veriyordu. Gunde defalarca yapıyordu. Sonra sizle kosusmaya basladi selam nasılsınız diyodu. Sonra senle konuşmaya başladı doğrusu hoşuma gitmedi deyil hoşlanmaya başladım. Sonra flortlesmeye başladık arkadaşlarının yaninda bana gülümsüyordu beni savunuyordu işte kız var böyle konuşmayın diye. Hatta yanımda 2 kere kavga etmisliyi vardır. Sonra böyle küçük küçük dokunuyordu yanımdan geçerken yer verirken koluma omzuma dokunuyordu elime dokunmaya çalışıyordu 1 saat okulda zaman geçirdik falan. Sonra yarın gelmicem dedi sabah okulda gördüm zort oldum o da benim zortumu gorunce şaşırdı ve sorduğunda senin için geldim diyordu. Sonra soğuk yapmaya başladı ve sevgilisi olduğunu öyrendim hatta 6-7 aymis. Bundan önce fake hesab açtım başkası adına takiplestik sevgili olduk sonra benim olduğu biliyormuş bana dedi yalnizken ve güldü. Sonra üstünden 1 ay mı ne geçti böyle devam ediyordu ve arada soğuk yapıyordu. sevgilisi olduğunu oyrendiyimde kendisine dedim sevgilin varmış umarim mutlu olursun dedi evet 5 aydır sevgiliyiz başka bir şey söylemedi.7 aylık sevgilisi olduğunu teyzesinin kızından öyrendim aynı sinifta okuyorlar. Okulun son günü konuşmak istedim gerçeyi neden yalan soylediyini öyrenmek istedik defalarca dedim rica etdim gelmedi çok zoruma gitti agladim o görmedi bilmedi Teyzesi kızına benim hakkimda iyi şeyler söylüyormuş meğer. Ama ne anlamı var ki umut verdi flortlesdi hatta okulda kolidorda çocuk çarparken bana suratına baktım ne tepki vericek diye baya sinirlendi suratı döndü ama hem benim duygularımla oynadı hemde sevgilisini aldattı. Eger Hakkım varsa Rabbimden dileyim HARAM OLSUN... Neden yaptı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kova Burcu Erkeğine Aşık Olmamak İçin Temel Sebepler Nelerdir? ↗
Bir türlü enerjimiz uyuşmuyor hep bir civiklik var.
Ciddi iliski istemezler genellikle kaçak oynarlar
öyrendim, etmişliyi vardı, söylediyini.. Gözlerimin kanadı. Böyle konuşursan tabi sevmez ay bu ne tövbe
burada böyle yazıyorum kafan basmiyomu kendisi ile narince cilveli konusuyordum. Eger gözlerin kaniyorsa okuma zorla okutduran yok anliyormusun yoksa buna da kafan basmıyor basmiyorsa şöyle senin anlayacagin dilden konusayim malum Zeka Yok.
Okutduran hahahahaha kimde yok belli
Seninle hiç muhattap olmucam seviyyemde bile diyilsin "güzelim".
erkegi kadini narsistir