aranizdan böyle ilişkisi olan var mi😔
Anlaşılabilirler mi boğa burcuyla akrep burcu?
Anlaşılabilirler mi boğa burcuyla akrep burcu?
Boğa burcunda bi arkadaşım var aramız çok iyi ama sevgilisi var dnfdfdf aramız hiç kötü olmuyor. Kötü olsa da bir şekilde yüzsüzlük ve arsızlık yapıp iletişim kurabiliyoruz. İlk günlerimizde birbirimizden nefret ediyorduk. Şimdi zoraki mekan şartlarında gelişen sohbetimiz bitmiyor.
Cevap
29Cevap
Anlaşamazlar ikisi de birbirine zıt kutup. ikiside kinci, ikiside kontrol manyağı. Olsa olsa bu ikisinden 2 piskopat çıkar.
Yine de sen bilirsin. Ben sadistim canımı yaksın dersen koşa koşa git.
Böyle bir ilişki yaşadım ve hayal gibi bir ilişki o kadar güzeldi ki ama bitmesi de kabus gibi boğa kadını olarak unutamayacağım bir akrep erkeği oldu.
Uyum çok güzel ama akrep erkeği çok zordur kini var net ve serttir. 🥺
Akrep kadını olarak söylüyorum,
Boğa ile çok çok uyumluyuz. Nereye baksan yazar bu...
Akrep "İkizler, Koç, Kova, Oğlak " ile yapamaz.
Bence anlaşamazlar. İkisi de baskın karakterler çünkü.
Bu arada ben burçlara inanmıyorum sadece doğru olduğunu varsayarak böyle dedim
Sekste çok uyumlu olur gibi geliyor bana ama bilemedim 🔥
@LaGabbia ahahhaaah sen cennete gireceğine nasıl bu kadar eminsin ki ben cehennemde atıyormuşum. 😂 Hem ne biliyorsun belki ben f*ck İmam nikahı yapmış olamaz mıyım 😆😆😆😆😆😆
Ya belki evli olamaz mıyım 😂 ayrıca böyle bir cevap vermiş olmam mutlaka seks hayatım olduğunu ya da daha önce seks yaptığımı mi gösteriyor ne alaka yani. Böyle bir yorum yapıp alev emojisi atmak mı günah yani 😆😆😆 Allah'ın kurallarını sen mi yazıyorsun ki bu günahtır diyebilirsin 😂
Boğa akrep uyumu mükemmeldir ama ayrılan arkadaşlarımda oldu tanıdığım evliliklerde var bilemem ☺ ben onay verdim gitti 🤣🤣
Anlaştıklarını duymuştum ama hiç bir akreple samimiyet kurmadım
Ben boğa burcuyum, akrepler fena değil ya. Ama hiç ilişki yaşamadım akrep ile.
Burç gibi saçma şeyleri ciddiye alipta kafada kuran insanla hicbirsey yurutulmez
Akrep boğayı soksun zehirlesin boğa belki kendine gelir düzelir
Boğa ve akrebi bilmem ama ikizler ve balık ilişkisi efsane oluyor
Hayır yürümez hiç girme o işe. kadın arkadaşım var akrepti sevgilisi boğa hiç anlaşamadilar sürekli kavga ego laf sokmalar hakaret 3 sene sürdü sonunda ayrıldılar. Girme o yola
Evet ben boğa Burcuyum ikiside yüksektir boğa bir tık daha önde
Ben akrep kadınıyım nisanlım boğa çok iyi anlaşıyoruz bence oluyor evet iki tarafta baskın ama bunun burçla alakası yok aslında olgunluk devreye giriyor geçinmek istiyorsan zaten ilerliyor bazen o alttan alır bazen sen alttan alırsın ama enerji uyum olarak her konuda anlaşırsınız yani
ben boğayım millet çok uyumlu diyor da erkek adam kadının burcuna bakmaz:)
akrep erkekleri çok fena oluyor denendi onaylandı ✅ yürütülmüyorr
En uyumlu iki burc çok iyi anlaşırlar benden demesi
Akrep miydin sen
Çevremde vardı böyle bir çift, boğa burcu olan kişi aldattı. O yüzden bir şey diyemiyorum açıkcası.
boğa olan kadın mıydı
Erkekti
Çok çatışıyorlar diye biliyorum çevremde gördüm asla huzur olmuyor çünkü iki burçta aynı tipleme gibi bir şey
balıkla terazi anlaşır mı sence?
Ben niye anlaşamadım
Mükemmel uyum ama zor bir anlaşma sağlanır. Akrep eğer olgunlaşmış akrepse kesinlikle mükemmel ilişki olacak ve örnek olacaktır
Akrep ve boğa burçları mükemmel bir çift
Burçlara göre baktığımızda biraz zor gibi görünüyor
Akrep bir arkadaşım var ve gayet iyi anlaşıyoruz ama zaman gösterecek tabiki
Çok iyi anlaşamazlar ama çekim çok yüksek, birbirlerini tamamlarlar
Boğa burcu erkeğinin kendisi sorunlu zaten. Nereden biliyorsun diye sormayın.
Sadece burç değil yükselen ve doğum ve sinastri haritaları da dahil edilmelidir.
Ateşten yaklsşılmıyor her konuda😎 koçum akrep burcu olan 2 kız arkadaşım oldu
Kim boğa sen mi o mu
o boğa burcu
Boğa erkeği ve akrep kadını olur bence ya
Su grubu ile toprak grubuna iyidir derler
Boğa olan aldatır
En iyi ilişkilerden birisi
Yürür diye biliyorum.
Boğayım akreplerle hiç konusmadim
Ben yaşadım biraz çok ateşli oluyor
Burç değil kişilik önemli olan
Yürütemez😂 boga cok zor hele erkekse
Beden öyle dedin
Yürümez karşıt burçlar pek anlaşamaz
@XxEsma_47 Oğlak burcuyum şuana kadar bitanw bile Yengeç çekmedi beni😂😂yengecin neyine çekilicemde neyse karşıt burçlar ya çok iyi anlasie ya hiç anlaşamaz düzeyindedir ortası yok anlayanlar nadir kısımdan çıkıyor anlaşamayan daha fazla zaten Google ye yazsan Boğa anlaşamadığı burçlar diye Aslan Kova bide yanında Akrep görürsün hangi burcu yazsan karşısında karşıt burcunu görürsün anlaşamayanda zaten adı üstünde karsıt (zıt) burçlar
Yazmama gerek yok zaten burclardan anliyorum hangi burcun hangi burcla anlasip anlasmiyacaginida biliyorum boganin aslan ve kovayla anlasamayacagi dogrudur zira o burclarla asla yapamayiz olmaz yani ancak biz bogalar akreplerle gayet güzel anlasiriz
iki burc seviyo birbirini hatta benim akrep arkadasim bile var zit burc dedigin birbirini ceker aralarinda bazen inatlasmalar olmasina ragmen uyumlu bi iliski kurabilirler ayrıca yükseleninize de bakin sadece günes burcunuza degil
@XxEsma_47 çevrendeki Akreplerle anlaşiyosun diye bu iki burç uyumlu olmuyor hanımefendi ayrıca arkadaşınmış arkadaşlık değil gerçek ilişkiden bahsediyoruz benimde kuzenim Yengeç iyi anlaşıyorum ama bu iki burcu uyumlu yapmıyor çekim dedigin şey ++ mesela benzer kutuplar birbirini iter + - çeker ++ ateş ve hava grubu - - ise toprak ve su grubu olarak düşün çeker mi iter mi? Astrolojidr asil %100 zıt burçlar ateş ve su grubu + - Toprak ve Hava grubu dur + - bunlar birbirini çeker asıl anladın karşıt burçlar birbirini çekmekten ziyade eksik kısımları tamamlamak denir
Herseyi cok biliyomussun gibi konusma istersen boga akreple her yönden iyi anlasabilir uyumlu olabilir ister arkadaslikta olsun istese de askta ayrica zaten ilk yorumumda da söylemistim aralarinda bazen inatlasmalar olmasina uyumlu bi iliski kurabilirler diye dogru düzgün arastir istersen siz anca karsit burclarin anlasamayacagini düsünürsünüz yazık
@XxEsma_47 kardeşim senin anlama zayıflığın mı var? Ya da cahil filan misin? Sabahttan berri burada ben duvara mı anlatıyorum anlattıklarımdan hicbirsey çıkarmadın mı? Boğa kadınından anca bu beklenir zaten inatçı sabit fikirli 1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim sözü sizin icn söylenmiş resmen burçlardan da anlıyorum demişsin bir b*k anlamadığına eminim madem aliyosun Akrep hagi burçlarla anlaşır anlaşamaz söyle bakim
Cahil degilim anlamayanda sensin hala neyin tartismasini yapiyosun karsit burc dedigin birbirini cekiyo tamamliyo git dogru düzgün arastir astroloji videolari falan izle napim yazdigim yorumu da düzgün okumamissin zaten bide geliyosun bos bos yorum yapiyosun ve evet burclardan anladigim dogrudur astrolojiye de merakim vardir zaten sürekli youtubede burc videolari izliyom googlede arastiriyom ha bu arada akrebin hangi burclarla anlasamadigini sormussun hemen söyliyim en iyi kendi grubundaki yengec ve baliklarla anlasir ondan sonra toprak grubu boga basak ve oglak ile uyumlu olabilir
Karakterlere bağlıdır
Şahsen ben anlaşamadım.
yurur bence
Hayır akrepler kötü pasif ilişki de
Sen kimsin bana kotu diyorsun? YILANNN
Boga burcu kapatılsın
Sen benim * kılı olamazsın kuzum hadi ordan şimdi popon korkusundan daha profilini değil kendini gizli gösteriyorsun kurnaz seni var mı bizim gibi cesaret var mı kocanın sevgilinin karşısına çıkıp ben bu uygulamayı kullanıyorum gizli olarak arada bir giriyorum deyip günlük giriyon
@Yassir çok kafanda kuruyosun 😀😀 ayrıca sende de kendini pp'ye koyacak cesaret bile yokken bunu demen de çok komik😀😀
yürümezse bize söleyin
Boğa erkek akrep kadın olursa süper olur
Akrep manita oladı hiç ama sıkıntı yani
boğa ve ikizler çok iyi anlaşır
astroloji= keriz silkeleme itemi
Çok tutkulu bir ilişki olur
Yürür tabi
Yürür neden yürümesin
Yürümez. Ben akrebim. Boğalar bizi anlamıyor
Belli olmaz
Uyumları çok güzel bence yürütebilir
Yürüyor ama toxicleşiyor
Boğa ile balık iyi bir ikili diye duydum
Burçlar saçmalık olduğu için kendini kasma.
Ulduz falına bir göz at😃
Hayır
@Selinkorkmazz003 neden peki
@Olugide boğa burcu çok egoist akrep burçları daha böyle içe kapanık kendi kendine yaşayan burç. Egoist her ortamda kendini belli etmeye çabalayan insanları sevmezler
Hemde harika
Burçlar yanıltır
Nasıl fal gönderebilirim?