Güncellemeler
1 yıl
Videoyu izlemeden sadece yazmak için yazıyorsunuz maksatim gulmenizdi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yengeç ben
Boğa burcuyum güldüm 😂😂 korunmadan sevişen boğa burcu varsa olası hamilelikten korkmuyordur temkin göbek adımız yoksa. En çokda aslan burcuna güldüm 😂😂
Kova burcu da komikti ya hakikaten öyleler akılları fikirleri uçkurları sen olmazsan kimi bippppp 😂😂
Ben koyayım bende koptum al şu önce sen iç diyisi çok güzel tabi sonunu beklemiyordum 😅🤣🤣🤣
Seni mi düşünüyor kendisini mi anlayamıyorsun. Eskisi kova burcuydu çok iyi tanıyorum 😂😂 hem yardımsever hem bencil olmak eşittir kova burcu
Normalde bencil değil ama bakış açısı mantık olunca öyle geliyor😅
Ben hiç kimseyle ilişki yaşamadım da 😂 sevgili oldum kova burçlarını biliyorum ya
İlişkide kova burcu pek iyi görülmüyor ya niye böyle 😅😅
Açık konuşacağım ilişkide es.. kort kıvamı arıyorsunuz zevklerinize çok önem veriyorsunuz Hani bi laf var ya erkeğini elinde tutmak için bilmem nesi olacaksın falan siz o sözün kanlı canlı örneğisiniz. Vereni baş tacı vermeyeni Allah'ın cezası yapıyorsunuz
Ama ben eskort gibi bir kadın alacaksam eskort ile olurum bu söylediğiniz kişi kova ise huylar farklılık gosterbilir belkide
Her insan farklı tabiki körü körüne inanmiyorum burçlara ya Zaten es.. kortuna sevdalandığını çok sonra öğrendim bastım tekmeyi 😂😂 ne işim olur kendine değer vermeyenle
İyi yapmışsın ama uzun süreli ilişki kadın için zarar bence duygularınızı somurmelerone karşı aynı hatayı yapıyorsunuz :)
Haklısın direkt nikah masasına oturtmak lazım uzun muzun ilişki hata 😂😂
Uzun ilişki kurmadım ki zaten 6 ay 7 hep sürüyor😂😂
Şimdiye kadarki duyduğum en güzel cevap şu söylediğin 😅 her kadın böyle düşünse daha az üzülür tabi kestirme yol nikah masası😅
Aşırı hak verdim şu an kızlar en büyük hatayı orada yapıyor. Günlük hayatta çok örneği var çocuk kızla 3 yıldır 4 yıldır sevgili ama evlenmiyor bir türlü. Kız bunu bile bile sevgili kalmaya devam ediyor ardından çocuk evleneceği kızı buluyor falan sevgilisinden ayrılıyor o kız için. Sonra ortada bir sürü anıyla aşk acısı yaşıyor kızlar. Kendini kullandırmak bu bir erkeğin bu düşüncede olması beni şaşırttı açıkçası fikrin hoş
Senin şu söylediklerini milyon tane kadın getir hiçbir anlamaz biliyor musun çünkü o kadar zekaya sahip değil sen çok zeki bir kadınsın bu konuda tebrik ediyorum sıkıntı çeken o kadar kadın var ki hem bu durumdan muzdarip hem de akıllanmıyor ama sen çok güzel düşünüyorsun açıkçası beni şaşırttın 😅🤗
Geçtiğiniz dalgada boğarım ikinizi de
Dün de orada pesevenklik yapmışsın sinirli olduğum için anlamadım. Sevgili olmana ne gerek vardı sevgili olduğun için aldatılmışsın derken takılsaydın gitseydi demeye çalışmışsın. Yoksa evliliği kastetsen evlendikten sonra aldatmayacak mıydı erkekler karılarını aldatmıyor mu? Kastettiğin şey takılsaydın yaa gibi bir şeyken çok güzel çevirmişsin orada sen sinirli olmama dua et. Hiçbir şekilde kaçmazdı yoksa benden oradaki p.. islik
Hanımefendi ne söylüyorsunuz anlamadım
Okumadınız mi beyfendi
Bu yorum da benimdi dedim ya dün
Allah aşkına kaçak güreşmeye gerek yok dünkü muhabbetten bahsediyorum neyini anlamıyormuş gibi yapıyorsun şu an. Sosyal medyadan tanıştım sevgili oldum aldatıldım dedim, sevgili olmasaydın aldatılmazdın dedin sen de. Sevgili olmasaydım ne olmam lazımdı dedikten sonra evlenecektin sevgili olmayacaktın yazmadın mı sen? Ben de diyorum ki sevgiliyken aldatan evlenince aldatmayacak mıydı evli erkekler karısını aldatmıyormuş gibi konuştun. Burdan mantıken Sevgili olmayacaktın derken takılsaydın manasında demiş bu dedim sonra Aptal bi kadın değilim söylediklerinden çıkan manayı anlıyabiliyorum
Buraya gelip bana hakaret ederek beni yargiliyorsun benden seni ciddiye almamı bekleme söylediklerini kabul etmiyorum nerde ne konustuysak ordan yaz saygısızca konusacaksanda benle konusma
Ya sil gitsin yorumları allasen benim sinirimi de ağzımı da bozma. Elin herifiyle dedikodumu yapmasını biliyorsun yooook hoşlanıyorum dememişim yooook erkeğim dememişim
Elin herifine ne?
Hatırlatıcı mesajlar yazma senle konuşmuyorum kaba insan
Hatırlatmak maksadında olduğumu kim söyledi ki sinirlendiğim noktayı söylüyorum herneyse s. ktr et
Ağıza bak ağıza sana söylediğim iyi şeyleri geri aldım şu an karakterini açık ettin bravo
Kimseye haketmediğini söylemem 3 kişilere benimle ilgili konuşmayacksın o zaman.
İçinden canavar çıktı şu hallere bak
Arkamdan konuşulmasına sinir oluyorum çünkü. Adam rahatsız olmuş yazmayın demiş yazmamışım sen hâlâ adama anlatmaya devam ediyorsun üstelik konunun adamı ilgilendirdiği yok. Bu yaptığının da Argoda ismi var ama söylemeyeceğim
Neden bahsettiğini bilmiyorum lütfen daha fazla saygısızlık yapma
Bilme ok iyi geceler
Akrep