Bıhhhtıqqq yaaaa bıhhtıqqqq
Hadi tahminli fak bakıyorum isim yaş yazın?
Bıhhhtıqqq yaaaa bıhhtıqqqq
Hilmi 28
Şu sıralar içinden çıkamadığım bir derdin var ama yakın zamanda birinin desteğini göreceksin ve rahatlayacaksın.
Adem 24
Sevdiğin biri var ama senden gitmiş geride gelmeye cok niyeti yok 😕
yok nornal bir insan djksdks
devamı yok tek demiştik vfhgfhf
Senin güven problemin var bunu aşmadığın sürece hayatına giren kızları mutlu edemezsin korkutuyorsun onları bu problemi aş
Eğer tutsun istemiyorsam kalp çakralarını kapatmalısın 😂 ve fala inanmıyorum diyerek ortada gezmemelisin fal diye bir şey var maalesef
Ben seni tanımıyorum sen beni üstelik ben değil sen bana yazdın 😂😂
Kolay mıydı 😂😂😂 o zaman ailede hastalığı olan üstelik bir ameliyat durumu olan biri var desem bu da tutarmı
3 kardeşmisiniz
Nasıl tutmadı?
1 kız kardeşin var
Yok 3. Kardeş ya düşmüş ya da aldırılmış 😂😂😂
Bunun cevabını bende değil annende bulursun
Cevap
4Cevap
Savaş, 39
Savaş hayatındaki kadını mutlu edemiyorsun ama kusurlu onu gösteriyorsun onu mutlu etmeden kendin mutlu olamazsın birazda kendini suçlamalısın
İnan çok mutluyuz
Neden burdasın çok mutluysanız?
Mutsuz insanlar mı burada
Orasını sen daha iyi bilirsin
Baran 28
Ailevi bazı sıkıntılar var karmaşanın içerisindesiniz alışmış sayılırsın bu duruma ama birisi buna dur diyecek az kalmış
Tutmadı
Orasını sen daha iyi bilirsin 😂
Tekrar mı baksak
Niye ailevi sorunların mı oldu dkwnxkwnjxnw
Yok valla aksine ailemle aram çok iyi
Ahmet 45
Maddi sıkıntıya girmisin biraz daha devaö edecek maddi acıdam rahatlamak için çabalamalısın para sana gelmez sen gideceksin
Ahmet 45 duy yavrum bunları sjsjdj
Ramazan, 32
Annene fazla düşkünsün ama anneni en çok da sen üzüyorsunuz gibi hayatına giren kızların çoğu yiyici yanlış tercihler yapıyorsun
Haydi bakalım
Birinin ahını almışsın su sıralar için gücün rast gitmiyor sende kimin olduğunu biliyorsun helallik istemelisiniz.
Bilmiyorum ki
O zaman düşünmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar