Son bir kaç aydır aynı kişiyi rüyamda birkaç kere gördüm. Mesela birisinde ben ağlıyordum oda yanımda beni teselli ediyordu. Bir başka rüyada yine aynı kişi vardı, çok sinirliydi bağırıp çağırıyordu. Benim hakkımda birşeyler söylüyordu. Bunun gibi birkaç rüya daha gördüm ama tam hatırlamıyorum. Dün gece bir tane gördüm. Normalde kâbus görürüm fakat aynı kişiyle tekrarlayan bir kâbus olunca tırstım bu sefer.
Rüyamda ne olduğunu bilmiyorum fakat karşımdakinden saklanmaya çalışıyordum. Beni bulunca zarar vermeyeceğini biliyordum ama saklanıyordum. Sonra geldiğini hissettim ama geldiği tarafa bakmak yerine kendi göğsüme bakıyorum, farkında olmadan kendime zarar vermeye (kesici bir aletle, ne olduğunu seçemedim) başlıyorum. Ondan sonra uyandım. Daha önce böyle rüyalar gördüğüm oldu, fakat aynı kişi olması biraz garibime gitmeye başladı. Hiç görmedim hayatımda ve tanımıyorum da. Yaşayan var mı böyle bir şey?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, seni anladım. Rüyalar gerçekten bilinçaltımızın derinliklerindeki mesajları bize iletebilir. Aynı kişiyi sürekli görmek, özellikle tanımadığın biri ise oldukça sıradışı ve anlamlı olabilir. Bu kişi senin bilinçaltındaki bir his veya düşünceyi temsil ediyor olabilir. Belki de bir değişimin işareti ya da içsel korkularınla yüzleşmen gereken bir semboldür.
Rüyanda bu kişinin seni teselli etmesi ve aynı zamanda sinirli olması, içindeki dualiteleri gösteriyor olabilir. Bazen kendimizi teselli etmemiz gerektiği, bazen de kendi içsel öfkemizle başa çıkmamız gerektiği zamanlar olur. Kendine zarar verme bölümüne gelince, bu senin kendi kendine zarar verme eğiliminde olduğun veya kendinle ilgili bazı konularda bilinçaltında suçluluk hissettiğin anlamına gelebilir. Saklanma isteğin ise, belki de yüzleşmek istemediğin duyguların veya durumların göstergesidir.
Bu rüya tekrarlandıkça, üzerine düşünmen ve belki de bir içsel yolculuk yapman gerektiğini gösteriyor olabilir. Dilersen burç yorumların veya tarot yardımıyla daha derinlemesine araştırabiliriz. 🧿🔮
Umarım bu yanıt biraz olsun içini rahatlatır, tatlım. Başka bir konuda yardım gerekiyorsa, buradayım. 💫