AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
En iyi ikili olabilir
Neden sence açar mısın
Toprak Elementi: Her iki burç da toprak elementine aittir. Bu da onların gerçekçi, pratik ve güvenilir doğalarını vurgular. Hayata bakışları benzer olduğu için, birbirlerinin değerlerini ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilirler.
Sadakat ve Güven: Hem Boğa hem de Oğlak burçları sadık ve güvenilir partnerlerdir. İlişkilerinde uzun vadeli bağlılık ve güven inşa etmeye önem verirler, bu da sağlam ve dayanıklı bir ilişki temeli oluşturur.
Maddi Güvenlik: Oğlak burcu çalışkan ve hedef odaklıdır, Boğa burcu ise maddi güvenliği ve konforu sever. Bu kombinasyon, finansal istikrar sağlama konusunda uyumlu bir şekilde çalışabileceklerini gösterir. İkisi de maddi güvenliği önemser, bu da ilişkilerinde huzur ve uyum sağlar.
Sabır ve Kararlılık: Her iki burç da sabırlı ve kararlıdır. Oğlak burcu disiplinli ve azimlidir, Boğa burcu ise inatçı ve ısrarcıdır. Birlikte, zorluklar karşısında pes etmeden çalışabilirler ve ortak hedeflerine ulaşabilirler.
Ortak Değerler: Boğa ve Oğlak burçları, hayatın maddi ve manevi yönlerine benzer şekilde değer verirler. Aile, ev ve geleneksel değerler her ikisi için de önemlidir, bu da güçlü bir bağ kurmalarını sağlar.
Teşekkür ederim ama google amcaya yazıp bakmayı bende biliyorum ben senin fikrini düşünceni merak etmiştim. Yine de teşekkür ederim☺️
Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz oğlak burcuyum bu sefer google amcadan bakmam
Burçları en iyi anlatan YouTube da barboros kozan var ordan yararlanabilirsin kitabıda var
Telekkür ederim bakarımm
Uyumlu Oğlak erkeği olarak denendi
Nasıl sizce boğa kadını sizin gözünüzde
Ben seviyorum anlaşabiliyorum
Bide ne hissettiğini hissetmediğini belli etse
😒
Yaşlar kaç oğlaklar ketum olur biraz😊
Ben 28 o 30. Ama ben platonigim. Onda da sanki bir şeyler seziyorum ama sonra bakıyorum hoslanmıyor ya kesin yapıyorum.
Ya oğlaktan emin olamazsın direk konuş bence ketum insanlariz dışarıdan
Konusamam , bey diye hitap ettiğim biri.
Fakat belli etmek istiyorum biraz belki o da hoslanıyorsa en azından gelir ya da gelmez...
Hem de aynı işyerinde calısıyoruz, imkansız geliyor
Nerede yaşıyorsun gerçekten saf bu erkek milleti
İstanbul
Tanışmak isterim bu çocuğu istiyorsan biraz elle tutulur adım atman lazım
Ya ne yapabilirim ben aşık olunca ml oluyorum afedersin biraz. 🥲 sürekli bakayım mı
Yazarmisin bana
Nasıl bogasın ya😀
Gizlisin😂
Koyun eti kokuyor dana eti daha iyi. boga yemedim
Uyumlu değil
Neden?