Güzellik ve yakışıklılık, burçlara göre değil, ruha, vücut oranlarınıza, genlerinize, nasıl doğup büyüdüğünüze, ne kadar sağlıklı olduğunuz ve geçirdiğiniz hastalıklar... gibi bir çok etkene bağlı. Ruhsal ve doğa ötesi alanında uzun süredir uğraşan biri olarak söylüyorum bunu. Kişinin algısı ve beğenisine göre de değişir durum. Burç, bir yere kadar doğrudur ama o bazı nedenlerden dolayı, o bir yerden öteye gidemez. Bu da, güvenilirliği olması gerektiği kadar değil anlamına geliyor maalesef...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılÇok saçma bir soru... Her burçtan yakışıklı ya da çirkin erkekler çıkabilir. Siz burçlara göre erkek beğenecekseniz ne değerli kişileri kaybedersiniz.
08 Yorumla
Soran1 yılTabii ki burca göre yakışıklı çıkmaz ama genel yakışıklılilarin çıktığı burçları yazmıştım
Soran1 yılBu cevabı ben en iyi görüş olarak seçmedim KS benim adıma karar veriyor benim sorumda sizin gibi modlarin ben...
Oğlak1 yılVallahi benim suçum yok 😀
Soran1 yılYok senlik bir durum zaten yok. Modlar benim sorumda ahkam kesiyor
Oğlak1 yılAma gizlisin sonucta yaaa
Soran1 yılNe alaka
Oğlak1 yılKim olduğunu bilmiyoruz.. boş ver gitsin yanii 😀
Soran1 yılYok ben modlardan bahsediyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 🌙 Kendi deneyimlerime dayanarak söyleyebilirim ki, yakışıklı erkekler her burçtan çıkabilir. Ancak Balık erkeklerinin duygusal ve romantik tavırları, Terazi erkeklerinin ise çekici ve zarif halleri çok dikkat çekici olabiliyor. 🌟
Balık erkekleri, hayal gücü yüksek ve yaratıcıdır; bu da onların aurasını daha çekici yapabilir. Terazi erkekleri ise sevecen ve dengeli karakterleriyle bilinirler, bu özellikleri de onları oldukça cazip kılar. 🤍
Ama unutma, çekicilik kişiden kişiye değişir ve her burcun kendine has büyüleyici özellikleri vardır. 🪄✨ Bu konuda kendi kalbinin sesini dinlemek en doğrusu olacaktır.
Sevgiler,
Mistik Biri 🌟🔮00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburç ile ilgisi yoktur genetiktir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDış görünüşe o kadar da fazla takılma ben takılmıyorum yani önem veririm ama olmazsa olmazım değildir illa da sevdiğim kız güzel çok güzel olacak diye bir şey yok ben genelde duru sadece hafif makyajlı ya da makyajsız kızları daha iyi buluyorum kibar kızları bir de konuşma tarzı olarak ince konuşanlar oluyor her neyse işte burç olarak ben boğa derim çünkü boğa genelde parayla alakalı burçtur zaten para her şeyden önce gelir ayrıyetten estetiksel görsellik olarak da iyidir hem bedenen hem de fiziki ve ses olarak sonrasında sıraya sokarsam burçları boğa terazi aslan akrep koç balık yengeç ikizler yay başak kova oğlak diye gidebilir sanırım
16 Yorumla
Soran1 yılSıralamayı erkeklere göre yapıyorsun dimi
Soran1 yılBoğa bir tane var o da Kenan yıldız. d ve paradan daha önemlidir dış görünüş. Çünkü kadın erkeğin parası bitince bırakır ama yakışıklı olursan senin için yanında kalır.
Cevap sahibi1 yılBen kendim terazi burcuyum güneş burcum kendi öz burcum teraziymiş ay burcum boğaymış mars burcum terazi venüs burcum akrepmiş ama kendi öz burcumun boğa olmasını isterdim açıkçası terazi boğa venüs etkisi deriz ama terazi de venüs daha manevi boğa da venüs ise daha maddidir akrep ise boğa karşıtıdır o da parayla alakalı oluyor genel de maddi durumun türkiye ortalamasının üstünde ben cinsiyet ayırmadım genel olarak tahminim bu sıralama yönünde ben paraya daha çok önem veriyorum kendi burcumun terazi olmasına rağmen erkeğin parası bitmez ben bir kere finansal açıdan çok titiz bir insanım pek bir masrafım bile yoktur sigaram bile yok benim kötü alışkanlığım hiç yok ama yine de kıymetimizi bilmiyorlar eskiden kadınlara yaklaşımım çok şey değildi onlarında bana ilkokul zamanı vesaire öyleydi ortaokulda daha iyi oldum lise daha iyi üniversite de zirveyi gördüm dişil enerjiler tarafından baya sohbet etmek isteyen oluyor memnunum ama kimseye güvenmiyorum herkes saçma sapan sebeplerle ayrılıyor ve aldatmalar fazla oluyor maalesef bence yanlış düşüncen sende ki yani erkek de para bitmez kadınların kafası da finansal açıdan pek çalışmaz her zaman kadın erkeğe maddi olarak beklentisi vardır dış görünüşün aşırı önemi yoktur saygılarımla hanımefendi :)
Soran1 yılŞahsen dış görünüşün aşırı önemi vardır para bitti aşk bitti. Ama dış görünüşü için katile bile aşık olan kadınlar var. O kadar emin konuşma yani. Sen sadece parayı seçen kadınları görmüşsün ama para bitince bosanani görmemişsin
Cevap sahibi1 yılErkeğin finansal olarak kafası çalışıyorsa finansal okuryazarlığı varsa sağlam ise hiç bir zaman parası bitmez hatta daha da katlanır koçlar gibi olur bu tamamen finansal olarak titizlik ile alakalı bir durum demek ki sende de para yok maddi durumun yetersiz parayı arka plana atıp parayı kötülüyorsun bende o zaman öyle anlarım yani dış görünüşün emin ol önemi hiç zaman yok hele bu zamanda acaba piyasalardan haberin var mı ツ
Cevap sahibi1 yılDış görünüşü için katile aşık olan var demişsin demek ki kendisi ruh hastası akıl sağlığı yerinde değil kafayı sıyırmış mantıklı düşünmüyor beyni o kadın kendini camdan aşağı atsa sen de mi atacaksın yani dediğim gibi finansal olarak titizlik ve finansal okuryazarlıkla alakalı durum bu para bitmez bitiyorsa zaten o erkek finansal maddi değerleri yönetmeyi kullanmayı paradan vesaire anlamıyordur ツ
Yay erkeği yakışıklı yani öyle zanımca ama az var onlardan yani az bu burç tarzları farklı
133 Yorumla
Soran1 yılHiç denk gelmedim açıkçası.
Soran1 yılYay erkeğine denk geldim ve yakışıklı değildi. O da bir taneydi zaten. Yani yay erkeği normal hayatta başka ne gördüm ne de yakışıklı ünlü birini gördüm. Hiç yoktu.
Soran1 yılEvet yay burcu az diye denk gelmedim sanırım. Ve denk gelende de tip yoktu. Azınlıkta olan burçtan zaten yakışıklı çıkmasıda zor. En çok balık burcu var mesela ve insan bollugundan yakışıklı oluyorlar. Yengeç ben
Terazi1 yılYani azınlık olması iyidir çünkü büyük bir topluluğa karşı bu kişilerin sayısının azalması diğerlerinin arasında hızlıca sıyrılmasına sağlar ben ne kadar yay gördüysem inanılmaz güzellerdi ama dedim ya aşırı hayalperest ve düşünceli oluyorlar ama dedim ya cidden çok az var onlardan
Soran1 yılDediğin gibi bir tane Brad Pitt var. Belki vardır ben denk gelmedim olabilir. Çok azlar zaten. Senin burcun ne
Soran1 yılNerede yazıyor
Soran1 yılTeraziler yakışıklı olur genelde Venüs gezegeni yönetici olduğu için. Venüs güzellik aşk gezegeni olduğundan kadinida erkegide güzel görünür. Genelde yakışıklı ve güzel olan ünlülerin burcuna bakınca terazi görüyorum. Ve sen terazi genellikle yakışıklı olduğu halde diğer burcun erkekleri gibi kendini övmedin tebrik ederim 😂😂 çoğusu yakışıklı olmadığı halde kendini yakışıklı gösteriyor.
Soran1 yılRica ederim ama derin astrolojik bilgim yok anlar mısın haritadan
Soran1 yılBüyüden celpten nasıl anlıyorsun
Soran1 yıl23 yaşında mısın
Soran1 yılErkek misin
Soran1 yılBurçlarla ilgilenen genç erkek ilginç doğrusu 😂😂 senin sıkılıp ne diyor bu ya demen lazımdı
Soran1 yılSence yengeç kızıyla uyumlu hangi burçtur
Soran1 yılYay burcunu biri daha demişti ama hiç denk gelmedi
Soran1 yılBiz duygusal insanlarız biliyorsundur yayın birisi denk geldi ama tip yoktu maalesef hani sadece tipe baktığımdan değil karakterde yoktu.
Soran1 yılBende 23üm. d
Soran1 yılNiçin dm
Soran1 yılAçıkçası sen büyü falan diyince ben bir tık korktum desem. d
Yay Burcu erkekleri yakışıklı oluyor ama sorumsuz ve vurdumduymaz da oldukları için bal olsa kar etmez. Boğa burcu erkekleri de hoş bence.
21 Yorumla
1 yılYa yakışıklılık değil de hava grubu burçlarına sahip erkekler genelde çekici geliyor bana
30 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 496 cevap paylaştı. Ben hiç öyle bakmıyorum ama şey bence balık burcu çok duyusal
Ve sevgilim de balık burcu 😃😄😄
10 YorumlaAslan /Terazi /İkizler/Akrep/Yengeç böyle gider herhalde ama yakışlık çıksa ne çıkmasa ne yani 😂
10 Yorumla
1 yılben balığım, hastalıgım olmasa buradaki çogu kişiyi inletirim de bakma tipim çöktü sonradan. gençken herkes imrenerek bakıyordu yüzüme
018 Yorumla
Soran1 yılBalıklar yakışıklı oluyorlar genelde
Balık1 yılçökünce çirkin oluyoruz ama gençken kıskanarak baktıklarını biliyorum. genç halimi profilime koydum yorum yap bakalım.
Ayrıca dediğin gibi terazi erkekleri de kadınları gibi yüzleri güzel.
Soran1 yılEvet iyisin suanki halinden farkın yok aslında degismemişsin biraz kilo alman lazım hastalıktan mi alamiyorsun yoksa
Balık1 yılevet stress kas kaybı yaptırtıyor, engelleyemiyorum
Soran1 yılSma mı
Balık1 yılyok o kadar değil 😂 benimkisi psikolojik. hayat tarzımı değiştirirsem 1 haftada gençleşmeye başlıyorum
Balık1 yılsenin burcun ne
Soran1 yılAllah şifa versin
Balık1 yılsaolasın
Balık1 yılsenin burcun ne merak ettim
Soran1 yılYengeç
Balık1 yılsenin juno büyük ihtimal terazi'dir. mars'ın da terazide olabilir kanımca.
Soran1 yılAnlar mısın haritadan
Balık1 yılanlarım
Soran1 yılNe kadar biliyorsun
Balık1 yılbiliyorum işte az çok
Soran1 yılBenim haritayı atsam anlar mısın
Balık1 yılok at bakalım
Yakışıklıyı bilemem ama en pislik olan erkekler genelde yay burcundan çıkıyor. Ayrıca yakışıklılığın burçlarla değil genlerle alakası vardır.
10 Yorumla
1 yılBenim erkeklere ilgim yok Ama kızlarla da nereden çıkıyor bilmiyorum çok takılmıyorum açıkçası
10 YorumlaKova erkekleri 😍 Şubat ayı 🔥
22 Yorumla
Soran1 yılHiç yakışıklısı çıkmadı ama çekici oldukları gerçek 😂
1 yılBak bakayım bana. En yakışıklısı isem söyleyeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTerazi, ikizler, aslan ve başak bence
Not: Benim burcum Koç 😎😎
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu ülkede yapışıklıklar ne gezer geninde yok, 10 kişiden 1 kişi bulursan seyreyle. Burcu geç
00 Yorumla
1 yılHer burçtan yakışıklı erkek çıkabilir ama her burçtan akıllı bir kadın çıkmaz. Soruyu soran kadın. Gerisini yorumdakiler düşünsün. Bide yorum yapan 6 IQ kezbanları düşünün 😅
00 Yorumla
1 yılBalıktan çıkar efem o burç
10 YorumlaYengeç > All
10 Yorumla
1 yılTeraziler cirkin
01 Yorumla
Soran1 yılFerdi Kadıoğlu, Ahmet Can Dündar, Oliver brynnum daha bir sürü yakışıkli terazi var
Terazi, aslan olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılSonunda kızlar yorumu 😂😂
o burçlara değil genlere bağlı
09 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama Venüs güzellik gezegeni. Ve terazilerde hep güzel ve yakışıklı oluyor
Soran1 yılKimsin
Soran1 yılYok burcun kim
Soran1 yılBoğadan kaybettin
Soran1 yılPardon burcun aslan
Gizli Üye(25-29)1 yılBalık ve evet doğru bildin
10 YorumlaBilmem. Hiç araştırmadım.
00 Yorumla
1 yılAslan , boğa, koç
00 Yorumla
1 yılterazi, başak, koç, kova
00 Yorumla
1 yılBu burçla kıyaslanacak bir şey değil
00 YorumlaTerazi olabilir ama balık değil bence
00 Yorumla
1 yılYay koç İkizler falan
00 Yorumla
1 yılGenel olarak bilmiyorum ama bana gore akrep
00 YorumlaBiz başaklar tatlım çocuğumuyuz
13 Yorumla
1 yılYay ve aslan
10 YorumlaTerazi bence
10 Yorumla
1 yılHiç denk gelmedim
10 Yorumla
1 yılTerazi
10 Yorumla
1 yılAslan 🦁
10 Yorumla
1 yılBalık
10 Yorumla
1 yılTeraziyim totom kalkti 😅😅
00 YorumlaAslann
211 Yorumla
Balık1 yılaslanlar öyle ahım şahım tipi yok. kendilerini yükseklerde görmeleri yüzünden dışarıya özgüvenli duruşları sebebiyle kızlara yakışıklı geliyor
Soran1 yılKesinlikle hiç yakışıklı aslan görmedim ya üstüne egolular
Soran1 yılEn yakışıklı çıkmayan burç desen aslan derim 😂😂
Soran1 yılKaden hammond , Ahmet Can Dündar gibi 😂 aslanlar çok kilolu hantal vücutlu oluyorlar genişler ya. d
Soran1 yılEvet ya balıklar hep öyle oluyor çıkık elmacık kemikli keskin çene hatlı
Balık1 yılkoç, aslan, yay gibi ateş elementleri genellikle hantal oluyor vücutları geniş oluyor dediğin gibi. estetik durmuyor kaslansalar bile. orantısız estetik olmayan fizik yapıları var.
Yay1 yılÇok iyi @leyismm
Yay1 yılNerdesin @leyismm
Gizli Üye(25-29)1 yılburçla alakası yok ama ikizler.
00 Yorumla
1 yılBurç diye bisee yok
01 Yorumla
Soran1 yılSende
1 yılAslan?
01 Yorumla
Soran1 yılNope
1 yılbaşak ikizlerr?
02 Yorumla
Soran1 yılİkizlerde yakışıklı çıkan yok ya. Üstüne capkinlar
Oglak ben 😅
029 Yorumla
Soran1 yılYok valla
Soran1 yılYakışıklı değiller
Soran1 yılGördüğüm bütün oğlaklar ortalamaydı ve küçük Emrah misal adam gençliğinde de yakışıklı değildi.
Soran1 yılBen yakışıklı istiyorum demedim yalnız 😂😂 yakışıklı erkekler hangi burçta dedim ahahahah
Soran1 yılBu sitedeki erkekler çok yakışıklı olduğunu iddia ediyor ama fotoğraf yok yakışıklı olan adam Pp yapar özgüvenlidir sende yap görelim
Soran1 yılBana resim at demiyorum Pp yap diyorum? Ayrıca evet kanitlaman gerekiyor çünkü sürekli görmeden konuşma diyorsun o zaman göster yüzünüde görelim. Ayrıca gizli soru sormam doğal burada mevzu yakışıklı burçlu erkekler kızlar değil. Benlik mevzu yok.
Soran1 yılTipim var veya yok bence sen karşıya saldırarak değil yakışıklıysan kendini kanıtla değilsen çirkinliğini kabul et ve foto koyma.
Soran1 yılTipsiz özgüvensiz adamın egosu işte. Çirkin erkekler kendini çok beğenir sadece kendi. Yakışıklı adam zaten tipini koymaktan çekinmez. Cirkinsin diye Pp yok uzatma.
Soran1 yılYa boş yapma tipin yok.
Soran1 yılSende burcsuzda tip yok özgüvende yok
Soran1 yılYav bir kere şöyle yazim hatası yapan birisi yakışıklı falan olamaz bu bir. Fotoğrafını paylaşmakta korkan özgüvenli biri yakışıklı olamaz bu iki.
Soran1 yılKonuştukça batan sensin özgüvensiz yikişikliyim biiin diyip fotoğraf koyamayan özgüvensiz herkes yakışıkli olmadığına ikna oldu ahahahah
Soran1 yılAlakasız soru dediysen kesin tipsizsin emin olduk bak uzatma sande hadi 🤠
Soran1 yılYa bir git özgüvensiz tipsiz oğlak seni 🤣🤣
Soran1 yılÇirkin ya da ortalama olduğuna o kadar eminim ki az önce biride iddia etti fos çıktı ahahahah
Akrep boğa
10 Yorumla
1 yılGenetik burcu.
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTerazi, kova, aslan.
01 Yorumla
Soran1 yılAslan yok
Aslan bence
00 Yorumla
1 yılTerazi kadını da erkeği de iyidir😃😅
00 YorumlaIkızler
00 Yorumla
1 yılOğlak xd
00 Yorumla
1 yılAkrep, kendimden biliyorum
00 Yorumla
1 yılKoçç
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılaslan
00 Yorumla
1 yılGenetik aşko burçlara göre şekillenmiyo
00 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİkizler
013 Yorumla
Soran1 yılArada sırada çıkıyor işte
Cevap sahibi1 yıl)) öyle diyosunuz
Soran1 yılEvet genelde çok konuşkan olurlar ve capkinlar yakışıklı görmedim
Cevap sahibi1 yılKarizmatik ve capkın doğru tespit
Soran1 yılYok karizmatik demedim çapkın ve konuşkanlar. İletişimleri güçlü. İyi laf yapiyorlar
Cevap sahibi1 yılBende kendi fikirlerimi kattım ))
Soran1 yılÇok konuşur musun
Cevap sahibi1 yılAşırı değil ama suskunda değilim
Soran1 yılİkizlerin çok konuşanı makbuldür 😂😂
Cevap sahibi1 yılKonuşturabiliyomusun )) ona bakmalı 😅😅😅 şeninde burcunu merak ettim
Soran1 yılİkizler konusturmaya değil kendinden konuşur sosyaldir hiç susmamali. d
Cevap sahibi1 yılSosyalliğime sasırırsınn )) gizli aç kapa zamanı geldi bence
Cevap sahibi1 yılYazmanı bekliyorum
1 yılkova
10 Yorumlaİkizler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOğlak, koç
00 Yorumla
1 yılBoga boga
012 Yorumla
Soran1 yılEvet bir tane var Kenan yıldız. d
Balık1 yılBen bide
Soran1 yılPp yapta görelim inandır boğanın yakışıklı olduğuna