AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Olur bulun bakalım
Senin ilişkin entrikalı ilerleyebilir. Arkandan çevrilecek iş çok. Güvensizlik problemleri gündeme gelebilir.
Merhaba,
Süper olur ama güzel şeyler olacaksa yoksa kalsın! 😅
Pek güzel çıkmadı o yüzden sadede geleyim. Maddi anlamdaki bazı sıkıntıların çözüldüğünde daha sağlıklı kararlar vereceksin.
Ama şey hiç maddi sıkıntım yok. 😅
1 trilyona yakın param var. Arabam var motorum var! 😅
Eskiden vardı sıkıntım yıllar önce 😅
Tüh ya
Canımız sağolsun 😅 gönlünce olsun 😅
Olabilir kulağa eğlenceli geldi 😃
Duygularınla oynayacak birisi çıkabilir karşına dikkatli ol
Çok heyecanlı ya daha da detay var mı 😃
Heyecanlı diyor ya deli çıktı bu alın😂
Hadi bakalım dinliyorum 🫠
Sen çok yanlış birine aşık olup üzülebilirsin🥲
Dakka bir gol bir 😅 bu benim için yasam tarzı. Adına aşk diyemem ama
😅😅
Olur, merak ettim 😄
Sen tuttuğunu koparan birisi gibisin. O yüzden karşına çıkacak kişinin senin olması için istemen yeterli olacak.
Wow çok iyi. Teşekkür ederim ♡
Rica ederim☺️
Bulun bakalım
Ruhsal çöküntüde görünüyorsun. Sadece kendini düşünen biri var ahını almış sonra pişman olacak.
Ahımı alan biri var, hatta biri değil. İki kişi var ve biri büyük ihtimalle çıkacak. Diğerini bekleyip göreceğiz. Daha zamanı var.
Göreceksin💜
Önce evlenmesi lazım.😂Onda öyle bir kılık pek yok.
Olacağı yok normal takılıyoruz
Tam da söylediğin gibi çok umutsuz birisin fakat hala içinde hala yaşamayı arzulayan bir ruh var. Onu görmezden gelme. Devam edersen önüne çıkacak sıkıntılı durumlar olacak, onlara yenik düşeceksin.
Yok umutsuz değilim aşk evlilik aradığım yok bu halimle memnunum
Tahmin sonuçta, memnunsan sorun yok🐱
Evet çok iyi olur
Paraya önem veriyorsun. Maddiyatı yerinde karşına çıkacak kişi narsist ve evlilik yanlısı olmayan birisi seni çok yoracak ama ona fazla pas vermeden daha ters yaklaşırsan kalbini kazanabilirsin.
Olur ask 💅💖😻
Senle arkadaşlık kuran biriyle ilişkin olacak. Önemsenmediğin ve kendini suçladığın gibi düşüncelere kapılıyorsun. Kendine bunu yapma.
Tabiki
Geçmiş üzüntünü unutturacak bir gerçeği öğreneceksin ve seni seven biri itiraf edecek. İçten pazarlıklı bir kadın da görünüyor, sana iyi görünüp zararı olabilir ona dikkat et.
Güzel tahmin
Bulun
Senin üzerinde olumsuz bir enerji var. Oluru olmayan bir aşk veya senden haz edemeyen birisi sabote ediyor
Doğru
Ne olucak biri
Peki*
Dikkatli olmaya çalış
Hadi bulun bakalm
Biri aracılığıyla tanışmak senin için daha doğru olacak yoksa üzüleceğin şeyler yaşayabilirsin.
Tammamdır 😊
☺️
Olurrr
Sıkıntılı ilişkilerden geçmiş veya geçecek olabilirsin ama uzun bir ilişkiye adım atacaksın yaşlılığına kadar giden😅 Torunlarını da görürsün gibi
Ne zaman atıcam ya😂
Sabret😂
Yaşlandık artık ya😂
Bulunun bakalım
Sende yakın zamanda sabit ilişkiler var gibi değil, farklı farklı kişiler var gibi. Geçmişe takıldığın şeyler yeni başlangıçlar yapmanı engelliyor olabilir. İlişki istiyorsan sabırlı olup güven vermen gerekiyor.
Çok ters tahmin ettin 😌
Tüh ya
Olur merak ettim
İşle alakalı mı emin değilim ama başarılı olduğun bir durum olacak ve bundan sonra aşkın sana gelme olasılığı daha yüksek. Gelecek kişi eskiden birisi olabilir.
Gelecek kişiyi bilemem de umarım başarılı olduğum bir şeyler olur Pisicik
Teşekkürler😄🥂
Ricalar🥰
Oluur 🌸
Yanlış seçimler yaptığın bir sürece girebilirsin, umduğun gibi olmayan şeylere yol açabilir. Bunlara dikkat et, daha düşünerek karar verirsen mutlu bir ilişkin olacaksın💜
Teşekkür ederim 💕🌸
Rica ederiiim💜
Bulun lütfen
İlişkinde haksızlığa uğramışsın ya da uğrayacaksın ama sonunda adalet yerini buluyor ve istediğin gibi olacak
Olur
Yasak bir aşkın peşine düşüp zorluklar yaşayabilirsin sonrasında her şey düzene girecek
Kız ağzını hayra açar mısın😂
Ya ama ben napiyim öyle geldi şansına😂
Şimdi tövbe tövbe de ahdjsh. Of biriniz de bana iyi şeyler dileyin yaa🤣
Düzen kısmını alalım o zaman kötüyü evrene yollayalım😂
Hadi yap bakalım
Fazla sabırlı ve sahiplenici birisin. Etrafına dikkat etmen gerekiyor çünkü ilişkinde dost kazığı olabilir, ihanete uğrayacaksın.
Ben mi sabırlıyım tahammül sıfır o dıst kazıkları yendiii sindirildi. 😂 ihanet kimseye şans vermiyorum yalnızlık güzel sagol bu arada küfürde etseydin😂
Ya ama öyle çıktı ben napiyim😂
Nerden bakıyosun
Kendim yorumluyorum işte
Tarot falan yok yani
Var
Tabi
Mutlu uzun bir ilişkin olacak ve de tatlı bir kızın
Pek olası görünmedi ama eğlence amaçlı sonuçta, teşekkür ederim.
Görürsün, rica ederimm💜
Olure
Güzel bir ilişkin olacak fakat beklediğinden çok daha geç bir süreçte
Geç olsun güç olmasın 😅 o kadar da geç değil amaa
Tahmin edin
Ummadığın bir anda aklındaki kişi karşına çıkacak, taşınma planın varsa gerçekleştirmelisin. Hayatında yapacağın bir değişimle gelecek.
Bulun bakalim
Sürekli aynı yanlışları tekrarlıyorsun, kısır döngüden çıkmalısın ki istediğin olsun
Dogru aslinda bildin
💜💜
Bulun haid
Kalp kırıklıkların var büyük üzüntü duymuşsun fakat yeni biri gelecek ve her şeyi değiştirecek
İnsallah