Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle 7-8 senelik kız, erkek arkadasliklari var. Benik hakkindada daha 2 haftadır tanistik onlar kaç senelik arkadaşım daha önemli yanı kızda iyi kiz ama isinamiyorum dedi😭
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl daha uzun süre arkadasligim ola bilir? Yani çok da umrunda deyil ya artık deyismis yani diyor ki yakın arkadaşlarım arkadaşlığımızi bitirmək istese umrumda olmaz genelde kız arkadaşlarım bana yazar dedi. Ve o sevgilisi tarafindan ihanete uğramış ondan sonra deyismis. Bir ara çok iyi davraniyordu guzel seyler yazıyordu ama yani arkadaşça ama şimdi son günler çok soğuk ve kısa cevaplar veriyor lütfen yardım edinn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç bir şey. Bir insan sana ısınamıyorsa o insan senin insanın değildir. Boşluğu öylesine doldurmak yerine, sizin insanınız karşınıza çıkmasını beklemek daha doğru geliyor. Öbür türlü boşluğu yanlış kişiyle doldurmuş oluyorsunuz kanaatimce.
Yani sadece arkadaşım ama neden yaa😭
Oluyor bazen, enerji tutmuyor o kimya olmuyor. Başınıza geldi mi bilmiyorum ama bazen bir insanla daha ilk dakikada sıcaklık hissedersiniz, hemen kimya tutar konu konuyu açar enerji uyar. Bazende olmuyorsa olmuyordur 😅.
Ne bileyim 🫤
knk akrep erkegi için ten uyumu cok önemlidir. kısaca seni tatlı bulmuş ama etkilenmemiş çekici bulmamıs
Peki nasıl yapa bilirim?
fotonu atma şansın var mı bana belkş tarxınla alakalı bi sorun vardır
Neyimle alakalı?
Yani kusuram bakmayin ama ben tanımadığım insana nasıl fotomu atayim?😊
yani belki görünüşünü begenmemişitr diyorum
kaç yaşındasın bir de
15
Hayır begeniyor yani 10/7 veriyor ve 7 onun için iyi bir puan
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!