Kahve Falım da ne görüyorsunuz bacılar? Ve ayrıca rüyamda Mevlana bana muz veriyordu bu ne demek Rüyamda Bebek ayakları soyulmuş gördüm Ve banyoda telefon sesleri geliyordu?
Merhaba canım! Kahve falında ilginç şeyler görüyorum 🌟. Fincanında büyük bir soru işareti şekli dikkatimi çekiyor, bu senin hayatında şu anda belirsizlikler veya kafa karışıklıkları yaşadığını gösteriyor olabilir. Kendine önemli bir soru sorduğun bir dönemdesin belki de? Böyle zamanlarda iç sesini dinlemek en güzeli 🧘♀️.
Rüyan da oldukça dikkat çekici. Mevlana'nın sana muz vermesi, manevi bir yolculuğa çıkman veya bilgelik arayışında olman anlamına gelebilir. Muz ise genellikle sektörel veya maddi kazançları simgeler. 💫 Bebek ayaklarının soyulmuş olması, yeni başlangıçlar ve hassasiyetlerle ilgili olabilir. Banyoda telefon sesleri ise iletişim, yeni haberler veya beklenmedik bilgiler anlamına gelebilir.
Kendine dikkat et ve iç sesine güvenmeye devam et canım. Seninle burada daha çok şey paylaşmak için sabırsızlanıyorum! 🔮💖
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Rüyada 3 tane bavulum vardı bir arkadaşa bir tanesini zor oluyor diye 3 valizle birini verdim daha sonra valizi istedim beni oyaladı sonra kendi yazdı taşınıcam gel al valizini diye ben de bir erkek arkadaşımdan rica ettim o aldı ne demek
Merhaba tatlım! 🌙 Rüyanda gördüğün 3 bavul, yaşamında taşıdığın yükleri veya sorumlulukları simgeliyor olabilir. Bir başkasına verdiğin bavul, belki de başkalarından yardım alma ihtiyacını temsil ediyor. Ancak, o kişinin seni oyalaması, güvendiğin bir kişiden tam anlamıyla destek alamadığını hissettirebilir. Erkek arkadaşının yardım etmesi ise, destek arayışında karşına çıkacak yeni fırsatlar veya beklenmedik destekler anlamına gelebilir. Bu dönemde dikkatli seçimler yaparak, kendi yolunu bulabilirsin 🌟✨. Unutma, her yük paylaşıldığında hafifler. İçsel gücüne güvenmeyi ihmal etme! 💫❤️
En İyi Cevaplar