Güncellemeler
+1 yıl
Yav bir cevap verin şu soruyora ille siyaset mi soralım bıkmadıniz mi devamlı aynı soru hükümet ekonomi fakirlik sorularından
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hicbirşeyi umursamıyor dünya umrunda değil ne diyorsunuz akrep erkeği yengeç kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gayet uyumlu çift olur. Yengeç kızı sadık ve evcimemdir. Akrep erkeği ise sadakate önem verir ve zor güvenir. Aralarındaki aura güzeldir.
Teşekkürler destekleyen tek yorum umursamazlik ne olur sence
Benim yükselen de Yengeç. Bende de var o durum. Bu durum ileride senin yararına olur. İlgi beklemediğin zamanlarda kafan rahat olur. Çokta şey yapma yani. İyi tarafından bak.
Tamam güzel olurda hep yatıyor dinleniyor bir şey diyoruz boş ver diyor
Haritasında, toprak elementi daha yüksek zaman. Benim güneş burcum Başak ama sürekli yatan biri değilim. Çok hareketli bir insanımdır. Tembelliğe alışık o zaman o. Karakter de olabilir.
lan ben yengecim eski erkek arkadasim akrep?
bi kere aşırı bagimliyiz evcimeniz flortozuz ama biriyle konuştuğumuzda ona sadik kalırız. bilmuyorum ben evlenip evli mutlu çocuklu olmayı istemiştim. oyle bi kişiliğe sahibim. AMA or evladı akrep kocam adam çıkmadı maalesef üzgünüm.
Yengeç hanımın dünya yansa umrunda değil o kadar boş vermiş yürüyor davranıyor
evet bi tik umursamaz oluyoz. ama ciddi iliski dusunuyosan yapis bırakma kızı. eger kısa süreli biseyse daha atesli burçlara bakmani tavsiye ederim. biyy🫶🏻
Bu hicbirşeyi umursamıyor yan gelip yatıyor dinleniyor yorgunum diyor kısa süreli değil tabi
vay abicim surekli darlasa daha mı iyi boş ver dinlensin. eski erkek arkadasim banada diyodu nasi bu kadar uzak kaliyosun benden niye iletisim kurmuyosun diye. yemin ederim onu sevmedigimden ya da başka biri oldugundan değil o an ya yemek yapiorumdur ya dersteyimdir ya uyuyorumdur ya da netflix başka hicbi aciklamasi yok.
Bazen yanyana hicbirşey konuşmuyor oturuyor yüzüne bakıyorum önüne bakıyor öyle karşıtı izliyor
Tanıdığım yengeç kızları hep ağlak her şeyi dert eden manipüle yeteneği iyi olup zırvalayan tipler oldu ona göre düşün bide exlerini unutamayan
her kelimen doğru bacım. ama eximi unuttum
O zaman seni tebrik ediyorum
Bu hicbirşeyi umursamıyor 5 dakkada unutuyor herşeyi
Unutmak ve umursamamak aynı şey değil ki
Umursamadigi için unutuyor
yorum yazmıştım elemanı acıtmış olmalı ki hemen siliverdi.
al birini vur ötekine, ikisi de ağır manipülatif. suçlarını kabullenmezler hep üste çıkıp bastırmaya çalışırlar. ben balık burcu olarak nefret ediyorum ikisinden de. bi de akrepler çok toksik, her boka bağırıp çıgırıyorlar kıçlarını parçalıyorlar iticiler, evde kendilerini yırtarlar, dışarıda millete rol yapıp kibar davranırlar başkalarına. yengeçlerde de kurnazlık sinsi taraflar var.
Gerçekler acıtır. akreplerin ve yengeçlerin her zerresini çok iyi bilirim. akrepler özellikle sinir hastası oluyor. büyük konuşmıyım da ben şahsen koç, boğa, terazi hariç başka burç karısına bakmam, kova da olabilir. ömrümü heba edemem narsist manipülatif sinir hastası tiplerle.
Reis bu ne kin bu ne öfke 😂😂😂
Delirttiler beni :D
Abi ikizler için de yorum yapar mısın ksövlsöcösmcla
çift karakterli, çok konuşan, sivridilli, farklı konuları öğrenmeye yüzeysel de olsa meraklı olmanız haricinde bişey bilmiyom pek. :D Benim ay burcu ikizler.
Yengeçler aileye önem verir bence yükselendeki burcunu bir öğren
Başakmis
Sadece titizlikle yaklaşır ondan
olur fazla kısakanç ama yengeç kızı
Hiç kıskançlığı 5 dakika sürüyor geri kalan zamanda hicbirşeyi umursamıyor kıskansa razıyım boşveriyor herşeyi
Bende yengecim Zoruz bence uzak durmalı
hayir değiliz.
Hicbirşeyi umursamıyor niye böyle
Çünkü daha iyisini bulurum diye düşünüyordur 😂
Onu uzaktan gördüğümde de böyleydi bana Özel değil geneli böyle
Burc deyince burcu kim demeyen erkek
Ne
nsgxhddgehhdjekebejwke
Bilmiyorum
denesinler bi
Sence ne olur mu