bu akrep karıları kadar toksik karılar görmedim ben. dışarda milletin içinde çok kibarlar liderlik rolüne bürünürler, evin içinde kıyamet koparırlar. ota boka herşeye bagırıp duruyorlar, yırtıyorlar kendilerini. yok yerden kavga çıkarıyorlar, huzursuzlugu kamçılıyorlar. Kendileriyle bile kavga ediyorlar. Yay karılarından sonra evlenmeye uzak durulması gereken birinci burç akrep olabilir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Teraziyim, hoşlandığım kişi akrepti , sonra davranışları ve gerçek yüzünü görünce koşarak uzaklaştım 😂😂😂
Ama akrep kadınlarını bilmiyorum 😂
Hah işte öngördüğüm gibi çıktı. sanırım bağırıp çıgırıyordu kinci tarafları ortaya çıktı ve sen de terazi olarak bunlara zaten gelemezsin hemen kaçtın dimi? ben terazi değilim balık'ım ve akrep kadınları emin ol daha beter. terazilerle uyumlarını merak ettiğim için böyle bi başlık attım.
Bağırıp çağırma yoktu da , lovebombing yapmaya çalışıyordu gerçek yüzünü gizliyordu itici buldum ve kaçtım hahah
, balık burçlarıyla iyi anlaşıyorum ya ben.
Anladım senin durum farklıymış.
Balıkların aralarda cinsleri olsa da genel olarak iyidirler 😂
Balıklar iyi ya 😂
ne yönden iyi mesela. biraz detay ver merak ettim 😂
unuttun mu yazmayı
Balıklar sıcakkanlı oluyor ve sohbetleri sarıyor mesela
Evet yazmayı unuttum😂
ilk defa balıkları seven bi terazi tanıdım 😂 ben biraz meraklı bi balığım. ay ikizlerde
sağlık konularına mı hakimsin sen?
Bizde de tam tersi ben teraziyim sevgilim akrep evlilik düşünüyoruz da sen öyle deyince bi korkmadım değil yani 😃
Erkeklerini bilmem çok tanımadım ama akrep karıları çok sıkıntılı.
Ben terazi değilim, hani teraziler bile geçinebilir mi diye düşünerek sordum soruyu.
Teraziler kavga gürültü anlaşmazlık sevmezler. o sebeple terazilerden geçinebilen var mı acaba diye merak edip sordum.
Evet ben Terazi olarak hoşlanmam kavgadan falan genelde alttan alıyorum ki kavga çıkmasın 🤣🤣
Akrepler de çok sahiplenici sadık yani bir ilişkide bence en güvenilir burç o
Evet terazileri iyi tanıyorum huzursuzluk falan sevmiyorlar. Akrepler tam tersi kendilerini yırtıyorlar haklı olduklarını kanıtlamak için.
su burçları genelde sahiplenici zaten. yengeç ve balıklar da öyle.
Aşırı kıskanç olmasa çok güzel anlaşıyoruz aslında
anladım.
Bu kıskançlığa çözüm var mı sence
valla yok 😂 yengeçler ve balıklar da aşırı kıskanç. cinayet bile işlerler sevdiklerine zarar geldiğini görürlerse.
Tüh ya 😂😂
yapacka bişey yok şansına küss
Pekii
sen kaç ekimde doğdun
27 Eylülde doğdum
aa ilk dekanat terazilerden. :D genellikle ekim doğumlu terazi sık görüyorum ben.
Bana da hep Ekim teraziler rastlıyor 😄
evet çok fazla ekim terazisi var cidden. hiç eylül terazisi görmemiştim. istersen doğum bilgilerini söyle bi bakayım doğum haritandaki konumlara, yükselen, ay, merküre , venüse falan
Sen ilgileniyor musun öyle
evet anlıyorum az çok
En çok hangisinin etkisi var burçta
ay burcunun etkisi çok, duyguları ve bilinçaltını etkilediği için. sonra marsın etkisi de çok. yükselenin de biraz etkisi var. venüs'ün dış güzellikte etkisi falan oluyor. yani parmak izi gibi bişey bu iş. herkesinki bambaşka.
Sen peki nasıl öğrendin bende merak ediyorum öğrenmek isterim yani
inanmazsın belki toplasan 4-5 aydır ilgileniyorum. merak ettikçe her şey öğreniliyor ve sorguladıkça neyin ne oldugunu zamanla anlamaya başlıyorsun. yeter ki severek ve hırslı şekilde araştır bilinmeyen konuları
İnternet üzerinden mi öğrendin peki yoksa kitaplardan falan mı
internetten. ben meraklı bi insanım. mesela benim ay burcu ikizler'de. o yüzden herşeyi sorguluyorum aşırı merak var her konuda. balık olmama ragmen içgüdüsel davranışlarım ve duygularım ikizler gibi.
Vay be 😄 bende bakacağım
istersen doğum bilgilerini tam yaz, doğum haritanı bi inceliyim senin.