Merhabalar. Aklima takilan bi derdim var.
internette hep satürnü 7. evde olan gec evlesin, ve erken evlenirse sonra ayrilir diyorlar.
kocamin ayi, satürnü ve jüpiteri 7. evde. Ayi ve jüpiteri ikizde, satürnü bogada.
7. evi boga burcunda.
benim yükselenim boga ve 7. Evim akrepte.
onun venüsü yengec 8. ev
erken evlendik, Ben 21 o 22 yasinda. Şu an 23/24 yasindayiz. Üzülüyiroum öyle birsey olabilir diye
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Haritada bir sıkıntı var ay ve Jüpiter ikizler ise aslında 7. ev değil 8. evi daha çok etkiler.. uzun ömür verir bu kombinasyon eşine.. Satürn bulunduğu evi zorlar sınavlar yaşatır ama illa ki evlenmeyecek ya da evlenirse boşanacak diye bir durum yoktur ikinizin sinastri haritasındaki açılara bakılması gerekir.. Satürn boğa ise senin 1. evine düşürüyordur.. Seni zorlayan bir adam bu önce kendini düşün burada.. Seni çok fazla kontrol ve disipline ediyor.. İpleri bu kadar onun eline verme.. Kuklası olursun.. Karmik bir durum var aranızda çünkü..
Sagolun… karmik bir durum derken? Evet beni cok kontrol etmeye calisiyordu veya bazen calisiyor ama asla izin vermiyorim. Günesi yengec yükseleni akrep, benim günesim akrep yükselenim boga. Onun 8. ev yay benimkisi ikiz.
Ve Benim Ayim Koc. Evliligimiz icin, veya onun satürnü 7 evde olmasi, ayrilacagimza anlama gelmiyor ozaman, degilmi?
Herkesin 7. evdeki satürn aynı çalışmaz. Kimine evlilik hayatında maddi olarak zorlar (venüsle açıları ve yönetici gezegenine vs. iyi bakmak gerekir), kimine de daha sağlam evlilik verir. Harita genel olarak daha detaylı incelenmeli
Sagoulun, haritasini yollasam, bakarmisin? 🥰