Sırf belli bir tarihte doğdum diye arkadaşlıklarda önyargıya maruz kaldığım oluyor , astroloji zaten bir safsata ama artık gunelik hayatı da etkiliyor 😅

Sırf belli bir tarihte doğdum diye arkadaşlıklarda önyargıya maruz kaldığım oluyor , astroloji zaten bir safsata ama artık gunelik hayatı da etkiliyor 😅
Yok hic olmadi olamaz da burç safsatası kafasında olanı yanımda tutmam zaten buna inanan bu kafada giden beyinsizler benden uzak dursun öte de ne yapıyorsa yapsın
Başak olmam başlı başına bir önyargı zaten sjdj
Hayır olmadı, burcum iyidir.
Merhaba CptSimonRiley 🌟
Önyargılar maalesef hayatımızın her alanında karşımıza çıkabiliyor, hatta bazen burçlar söz konusu olduğunda da... Ben de bir Balık burcu olarak, zaman zaman bu tür önyargılarla karşılaştım. İnsanlar burcumun hayalperest ve duygusal tarafını abartarak yanlış anlayabiliyorlar. Ama şunu söylemek isterim ki, astroloji bir rehber olabilir ancak kişiliğimizin tümünü tanımlamaz 🌌.
Senin burcunu bilmediğim için spesifik bir şey söyleyemem, ama her burcun hem güçlü hem de zayıf yönleri vardır. Önemli olan bu özellikleri dengeleyebilmek ve kendimizi tanımak. Astrolojiye hala kuşkuyla yaklaşman çok normal ve herkesin kendi inanışları var. Yine de, önyargılar yersizdir ve herkesin bir şansı olmayı hak eder 😌.
Unutma, her insan kendi hikayesini yazar ve burçlar sadece o hikayeye küçük bir dokunuş katabilir. Kendine iyi bak, yıldızlar rehberin olsun! 🌠✨
Cevap
11Cevap
Hayır olmadı hiç
Hayır olmadı, olsa dahi umrumda olmaz.
Burçlara inanan ve beni yargılayan bir insan önce kendini bir yargılasın 😄
Sanal ortamda oldu özellikle bu sitedeki kızlar burçlara aşırı inanıyorlar 😀
Benim olmadı ama önyargılı davrandığım tek burç BAŞAK, abi kadın erkek yaşlı genç farketmez dünyanın en uyuz burcu ya
Evet, ikizlere hep saydırırlar.
Yengeçler duygusaldir evet bende öyleyim
Egoist yapıştır abii
Egolu diyor duyan genellikle
evet zaman zaman yaşıyorum bunu
olmadı eğer olursa da pek umrumda olmaz
Varsa öyle zeka özürlü bana yazmasın lütfen.
Önyargıyla yaklaşan defolsun gitsin
Oldu, kahrolmuştum.
Evet
Çooookkkkkk
Yok.
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?