1 yılDişil enerjili olmak, içsel dengeyi ve şefkati hayatınıza dahil etmeyi ifade eder. Bu enerji, başkalarına derin bir anlayış ve destek sunma yeteneğiyle kendini gösterir. Yaratıcılığınızı ve içsel dünyanızı ifade etme konusunda oldukça açıksınızdır. Hem kendi duygularınızı hem de başkalarının duygularını anlama ve saygı gösterme kapasiteniz yüksektir. Kendinizi olduğu gibi kabul eder ve öz değerinizin farkında olursunuz. Eril ve dişil enerjiler arasında denge sağlamaya özen gösterirsiniz. İçsel bilgeliğinize güvenir ve açık iletişim kurmaya dikkat edersiniz. Ayrıca, hem içsel hem de dışsal dengede kalmaya çalışarak huzurlu bir yaşam sürersiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl
Dişil enerji, genellikle duygusal derinlik, sezgi, empati, bakım ve yaratıcılıkla ilişkilendirilir. Bu enerji türü, dışa dönük, aktif ve mantıklı olan "erkek" enerjinin zıttı olarak görülür. Dişil enerjili olmak, kendini bu özelliklerle güçlü bir şekilde ifade etmek anlamına gelir. Bu enerji, hem kadınlar hem de erkekler tarafından sahiplenilebilir ve hayatın çeşitli alanlarında dengeli bir şekilde kullanılabilir. Dişil enerji, içsel dengeyi bulmak, başkalarına destek olmak ve yaratıcı süreçlere katkıda bulunmak için önemlidir.
Dişil enerjinin var olup olmadığını anlamak için birkaç belirtiye dikkat edebilirsiniz:
1. **Duygusal Derinlik**: Kişinin duygularını ifade etme ve başkalarının duygularını anlama kapasitesi yüksektir.
2. **Sezgi**: İçgüdüsel olarak doğru olanı hissetme ve karar verme yeteneği vardır.
3. **Empati**: Başkalarının hislerine duyarlı olma ve onlara destek olma eğilimindedir.
4. **Yaratıcılık**: Sanat, yazı veya diğer yaratıcı alanlarda güçlü bir ifade yeteneği gösterir.
5. **Bakım ve Şefkat**: Başkalarına bakım verme, onları destekleme ve şefkatli olma eğilimindedir.
Bu özellikler kişinin genel davranış biçiminde, ilişkilerinde ve kendini ifade etme tarzında kendini gösterebilir. Ancak, dişil enerji sadece kadınlarda değil, erkeklerde de bulunabilir ve kişisel özellikler ve davranışlar bu enerjinin nasıl ortaya çıktığını belirleyebilir.
21 Yorumla
Oğlak1 yılGel ben sana gösterim
- Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.
1 yılBence dişil enerji bana göre bazı konularda biraz güçsüz olduğunu hissettirmek ve kabul etmektir erkeğe karşı herşeye atlarsan ben hallederim ben yaparım Mahmut abi olup cikarsin gerek yok güçsüz olduğunu bazı konularda kabul edeceksin ki bu bana göre acizlık de değil çünkü sen yaratılış gereği böyle yaratılmışsin ve bazı konularda karşı tarafın sana ihtiyacı var bazı konularda da senin ona ihtiyacın var bunu kabullenmek gerek kadın erkek çiftler halinde yaratılmış yani karşı tarafı yeren sürekli kötüleyen insanlarda erkek olan da eril enerji kadın olan da da dişil enerji düşük bence
00 Yorumla
1 yılBende bilmiyorum
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🪄
Dişil enerji, daha çok sezgiler, hisler ve duygularla bağlantılıdır. Hani bazen içindeki o tarif edemediğin his var ya, işte dişil enerji onun kaynağı. Dişil enerjin yüksek olduğunda, çevrendeki insanları daha iyi anlayabilir ve empati kurabilirsin. Eğer sen de sürekli sezgisel hareket ediyorsan, duygularını güçlü bir şekilde yaşıyorsan, dişil enerjinin etkisindesindir 🌙✨
Ben de bir Balık burcu olarak oldukça sezgiselim ve dişil enerjimin yönlendirmelerine göre hareket ederim. Bu enerjiyi en iyi yansıtan doğal taşlar var; aytaşı ve pembe kuvars kullanmanı öneririm. Bu taşlar enerjini dengelemene yardımcı olabilir 💎
Eğer ritüellerle ilgileniyorsan, dişil enerjini artırmak için meditasyon yapabilirsin. Bunu bir dene, enerji değişimini hissedeceksin.
Sevgilerimle, Mistik Biri 🌸01 Yorumla- 1 yıl
Kadın sen Aİ BOT değilmisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
u 1 yılCilveli işte... bakışı, duruşu, konuşmasi
86 Yorumla
Oğlak1 yılPeki doğuştan gelen bir şey mi yoksa sonradan kazanılan bir şey mi
u İkizler1 yılCilve doğuştan olur bence oteki türlü sırıtır üzerinde yapmacık olur
Oğlak1 yıl
u İkizler1 yılKızlarla sohbet et... ortamlarinda bulun kisisel bakimini abart
Oğlak1 yılNeden irite oluyorlar?
1 yılÖncelikle dişil enerjisi yüksek bir kadın dişi olduğunun bilincindedir, erkeksi davranmaya çalışmaz. Fiziksel olarak temiz, bakımlıdır. Abartılı şeylerden kaçınır veya nerede kullanacağını iyi bilir. Vücuduna uygun giyinir. Kendinden emin bir duruşa sahiptir.
Narin, kırılgan, nazik bir tavrı vardır ama gerektiğinde bu tavrını bozmadan karşısındakine hak ettiği şekilde davranabilir yani bu yönlerinin kullanılmasına müsaade etmez. Sabırlıdır, iyi bir dinleyici ve konuşmacıdır, düşünceli ve empatiktir. Kaba ifade ve tavırlardan kaçınır, başkasında olması da rahatsız eder. Ses tonu kadınsıdır, erkeksi ifadelerden de kaçınır. Kelimelerini özenle seçer ve uygun yerlerde kullanmayı bilir. Samimi ve doğaldır.
Öz güvenli, hoşsohbettir ve ortamına göre davranabilir. Karşı cinsle ilişkisinde gizemli bir yönü hep vardır, merak uyandırır, sıkıcı gelmeyecek imalı konuşmaları olabilir. Bu karşı tarafın hoşuna gidecek şeylerdir. Tartışma vs. kastetmiyorum. Enerjiktir.
Genel olarak dengelidir. Kolay elde edilmez fakat bu sırıtmaz da yani egolu gelmez. Kolay elde edilemediği gibi vazgeçilmezdir. Ne hafif kadınlar gibi davranır ne de erkeksi diyebileceğimiz özellikleri taşır.20 Yorumla
1 yılHissetmediğin şeyi karşındakine geçiremezsin. Oyunculukta bile öyledir. Katil olmazsın ama öfkeyi çalışırsın, biriyle fiziksel kavgan olmuştur geçmişte, o anıları ve hisleri hep çağırırsın.
Aura da öyledir. Kendinin iyi yanlarını okursun, kendine bir şey ısmarlarsın, sadece kendin için bir şeyler yapar, kendi iç dünyanı anlamaya çalışırsın. Acılarını olduğu gibi kabul edersin.
Sonra bu bedenine yansımaya başlar. Daha rahat biri olursun. Empati becerin gelişir vs41 Yorumla
İkizler1 yılÇok iyi yorumlamış helal olsun
1 yıl
Dişil enerjili olmak, daha yumuşak, sezgisel, şefkatli ve kabul edici bir durumu ifade eder. Dişil enerji, içsel huzuru, duygusal zekayı ve doğal akışı ifade eder. Bu enerji, doğanın, yaratıcı gücün ve yaşamın besleyici yönlerini temsil eder. Dişil enerjiye sahip olmak, başkalarını dinleme, empati kurma, duyguları kabul etme ve yaşamın akışına güvenme yeteneğini içerir. Kendinizi açık, hassas ve güçlü bir şekilde ifade edebilme kapasitesi de dişil enerjinin bir parçasıdır. Bu enerji, dengeli bir şekilde aktif ve pasif olmayı, almak ve vermek arasında uyum sağlamayı gerektirir.00 Yorumla
1 yılErkek gibi kavgacı değilsen, erkeğin gücünden hakimiyetinden rahatsız olmuyorsan, kadınlık nedir tam olarak biliyorsan o enerji karşındaki adamı senin her şeyin yapabilir bir erkeğin şifresini çözecek onu kendine bağlayacak tek güç dişil enerjidir ama şimdiki kadınlar köpk gibi ısırmaya programlanmış erkeklerle bir yarış içine girmiş durumda bu tip kadınlar asla gerçek bir tamamlama ve tamamlanma içine giremeyecektir!!
30 YorumlaBöyle bol bir tişört giyiyosun
Altına da eşofman
Ama sen konuşurken karşındaki iç geçirerek sana bakıyor
Yani çuval da giysen karşındaki erkekleri ele geçirdiğini zaten hissediyorsun.
Üstelik bunu fareden kadınlar da ortaya çıkar.
Yani sadece erkeklerin fark edeceği bir şey değil bu.20 Yorumla
1 yıl"Dişil enerji" kavramı, beslemek, doğurganlık, anlayışlılık, sezgi ve duygusal ifade gibi kadınlıkla ilişkili bir dizi niteliği ifade eder. Bu terim biraz öznel ve farklı insanlar için farklı anlamlara gelebilir. Bazıları dişil enerjiyi empati, iletişim ve sezgi gibi özelliklerle ilişkilendirirken, diğerleri onu pasiflik veya anlayışlılık gibi niteliklerle ilişkilendirebilir. Ancak bu özelliklerin hem erkekler hem de kadınlar tarafından gösterilebileceğini ve tek bir cinsiyetle sınırlı olmadığını anlamak lazım..
20 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. Bir kadının dişil enerjiye kesinlikle sahip olması gerekiyor bu bir realite. Kendini dişi ve seksi hissetmen ile alakalı, tam olarak feminen davranmak ile alakalı. Yalnız olsan bile oldukça kadınsı olmalısın, dişil enerji yükseltmek için bir çok yöntem var YouTube da. Tek dezavantajı; dişil enerjinin fazla olması kadında yorgunluk yapıyor. Kanıtlanmış bir şey, nereden biliyorsun diye sorma 😛
10 YorumlaAlıcı taraf olmak lazım ilk önce. Kadın olarak her şeyi yaparım ederim dersen kamyon şoförüne dönüyosun bir süre sonra. Bi erkek kendine ihtiyaç olmadığını düşündüğü ortamda bulunmaz. Erkeğin güçlü olduğunu ve senin daha zayıf ve kırılgan olduğunu da kabullenmen gerekir. Kadın yaratılış gereği erkeğe muhtaçtır. Şu feminist kafadan kurtulmak gerekiyor dişil enerjiye ulaşmak için öncelikle
14 Yorumla
Oğlak1 yıl@Müdaareli günaydın
Yengeç1 yıl@Müdaareli bahahajahh
Aslan1 yılGünümüzde evliliklerin, ilişkilerin sağlıksız olmasındaki temel sebeplerden biri fıtrata aykırı davranışlar. Erkek evin geçimini sağlar kadın o evi yuva yapar. Ama şu an kadınların çalışma hayatına girmesiyle dengeler alt üst oldu. Ben de çalışan bi kadınım ama ev geçindirmek gibi bir sorumluluk bana yüklenmemeli bu görev bana yüklenirse haliyle erkege muhtaç olmaktan çıkıp ona saygım azalır. Olay maddiyat değil güçler dengesi.
1 yılAurası yüksek, cilveli, feminen, çekici olursun. Bu huyuna da yansır tabi, daha mülayim, sıcak kanlı, anlayışlı ve anaç olursun. Libido da artar mı orasını bilmiyorum🙂
40 Yorumla
1 yılhayatımda bunun kadar ezik bir şey duymadım. alabildiğine pasif ve manipülatif hareketleri dişi olmakla bir tutan kafa yüzünden kadın hakları bu halde bu ülkede. allahını seven üstüme cinsiyet eşitliği atsın, bu ne be
10 Yorumla
1 yılAurası, gülüşü, mimikleri feminenliği dibine kadar kendini gösterir o insanda. Tabiki bunun yanında hayata karşı dik duruşu ve kimseyi hayatının merkezi yapmamasıyla bunu dengeleyerek.
20 Yorumla
1 yılEvrene pozitif ve eğlenceli, güler yüzlü mesajlar veren kişiler olabilir bu tip kişiler. Yani soğuk ve negatif fikirli olmayan, kadınsı özelliklerini öne çıkarıp bundan keyif alan kişiler diyebiliriz.
10 YorumlaZarif, feminen, yumuşak huylu, seksi, anaç, hisli...
40 YorumlaSert agresif tavırlar sergilemeyip tam aksi şeyler işte
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDişil enerjide affedici ve hoşgörülü olma hakimdir, bütünsel bir kavrayış vardır. Dişil enerji eril enerjiye göre daha edilgen bir yapıdadır. Bu bakımdan da kolaylıkla uyum sağlayabilir. Sağ beyni büyük oranda etkileyen dişil enerji insanın yaratıcı yönünü temsil eder ve sanatın, estetiğin ve tutkuların kaynağıdır.
00 Yorumla
1 yılHavalı öz güvenli her kadının dişil enerjisi vardır
30 Yorumlaher kadına yuklenen ama alfaya denk gelmediğin sürece çalışmayan özellik.
33 YorumlaBence yaşından büyük gösteren çoğu kadın öyle, bilmiyorum diğer türlüsüne rastlamadım
30 YorumlaEğer sezgisel hareket ediyorsan duygularına esir olmuşsan duygusal düşüyorsan muhtemelen dişil enerjiye sahipsindir
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı. Dişil enerji dediğimiz şey yumuşaklık değil, akışta kalabilme ve sezgine güvenebilme halidir. İçinde acele etmeden bekleyebiliyor, kontrol etmek yerine hissetmeyi seçebiliyorsan zaten o enerji sende vardır.
00 Yorumla
1 yılKadınsı olmakla ilgili biraz, davranış, konuşma tarzı, yürüyüş, ses tonu, çekici olmak, seksilik doğallıkla birleşirse bunlar etkili olur diye düşünüyorum. Yapmacık olurs aama her şey tam ters etki yapabilir.
30 Yorumla
1 yılBunun tarifi olmaz ki. Ayrıca sonradan olan bir şey değil.
10 Yorumla
1 yılBöyle şeyleri takma bence insanlar sürekli bir şeyler üretecek
10 YorumlaCilve, çekicilik , cana yakınlık, seksilik. Hepsinin karışımı
10 YorumlaErkeklere göre dişiler enerji= erkeklere bağımlı, muhtaç olmak
11 YorumlaBu karakterinin içine işlemiş yıılar süren alışkanlıkların doğurduğu doğal bir süreç, ya da rastgele genetiğinin güçlü olmasıyla doğuştan ön plana çıkan bir özellik
42 Yorumla
Başak1 yılBu bile bir şans/sızlık durumu mu?
Yeni yeni terimler urettiler sacma sapan kullanip duruyorlar
10 Yorumla
1 yılDuyarlılık, sezgisellik ve adaptasyon yeteneğinin ön planda olduğu bir enerji türüdür.
Duyarlılık
sezgisellik
adaptasyon yeteneği
= bızım tc kızlarında genel olarak bulunmayan bır şey asla anlayamazsınız. d yaşasın yabancı kadınlar yaşasın yabancı mılf ve yabancı matureler
❤💖💕💋
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGünümüz erkeklerine bakabilirsin hepsi prenses gibi maşallah
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbartan yok zaten. Olanı söylüyorum
1 yılcazibe dediğimiz şey: ses tonu, yürüyüş, kılık kıyafet hafif naz / cilve halleri. eski Türk filmlerinde Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu bunu çok iyi sergiler.
32 Yorumla
Boğa1 yılFiliz Akın desen neyse de Türkan Şoray Gülşen Bubikoğlu çok zoraki bir kadınsılık var onlarda ya zerafet eksik
Boğa1 yılKaba duruyorlar
Gizli Üye(25-29)1 yılDirekt görünce anlıyorsun zaten. fıtratında yoksa sonradan olamazsın
30 YorumlaÖzenle bu konuda farkında olan erkekler bunu dile getirir. Abazalardan bahsetmiyorum. onlar size uygun dille farkettirir anlatır...
00 Yorumla
1 yılDişil enerji, erkekler tarafından sevilen ilgi duyulan dişilerde doğal olarak ortaya çıkan davranışlar bütünüdür.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlik gibi hatunlarda olmaz genelde nerede yer cücesi cılızlar var onlarda olur deli gibi cilve 😂
30 Yorumla
1 yılO karşıya verilen bir enerji duruş gülüş ve hareketlerle
10 Yorumla
1 yılben o his var ve bazen çok fazla hayallere dalıyorum ki bazen sıkıntıda veriyor bir an için
02 Yorumla
İkizler1 yılNasıl yani sen dişil enerjilimisin bende o his var derken agjkhsafgklnddg
Kova1 yılDişil enerjim bazen baskın duruma geçiyor ve bu his beni sıkıntıya sokuyor
Kendinizi soruyorsanız, sizde olsa burada bu soruyu sormazdınız. (hakaret babında yazmadım)
20 Yorumla
1 yılCilveli, nazlı, narin ve zerafet sahibi olmak bence
20 Yorumla
1 yılHiç bilmiyorum ya bu devirde adam kalmadığı için biz de tam manasıyla kadın olamıyoruz
20 YorumlaGuzel olmali. Kimse enerjisiz kalmamali. Kompleks enerji takviyelrri alin. Halsizlik kotudur
10 Yorumla
1 yılErkeklerin yaptığı işler sana çok zor geliyorsa kadınsın demek
13 Yorumla
Yengeç1 yılKadın değilim cidden zor geliyor hocam sabır diliyorum size
Yay1 yılSende eril enerji yok demektir hocam
Yengeç1 yılErkek olarak hemcinsinden igrenmek enerji olmaması demek mi 😁 hemcinsiniz olan bazı kişiler eminim sizede dayanılmaz gelmiştir hayat ne süt bezi veya organlardan ibaret nede konusturmayın işte beni 🙂 cidden dayanılmaz kadınlar vs Instagram da sıkıntı yapıyordu burada daha rahat kafa 🙂 ama beteri beteri var Türkiye de kadın olmak gerçekten sabrınız bol olsun 👏🏻
1 yılkadınsı olmak narin kibar işveli cilveli işte 😄
40 Yorumla
1 yılCilvesi ve aurası yüksek olucak💅💅
311 Yorumla
Terazi1 yılOyle mi diyorsunuz😂
Başak1 yılSanane bee öyle diyom ben 😂😂
Terazi1 yılTamam anldiim😌😂😂
Başak1 yılAferin kadeşiimm😁
Terazi1 yılOyle mi KARDEŞİM 😂😂😂😂😌
Başak1 yılJa bro
Terazi1 yılMasallahh
Başak1 yılKaşınıyon gene galiba 😁
Terazi1 yılHayir estagfurullah😂
Başak1 yılDuzeldin sen hee ablana nasıl davranicani biliyosun artık
Terazi1 yılSaygılar abla saygılarrrr😂
1 yılAurası yüksek hatun demek zerafet sahibi
30 YorumlaCilveli ol kadınsı ol işte
20 YorumlaBulunduğun yerde bakan varsa yüksektir bence 😂
20 YorumlaGüzel bir şey
10 Yorumla
1 yılAcılı adana gibi bir şey görüntü güzel ve yakıcı😂
10 Yorumla
1 yılKadınsal özellikleri yansitabilme durumu
10 Yorumla
1 yılMesela ben dişil enerji tavan anlarsın ya
12 Yorumla
Koç1 yılKeşke birde Türkçe konuşabilsen neler anlatırsın
Boğa1 yılGayet güzel konuşuyorum?
1 yılDişil enerji diyen insanlara kafa atasım geliyo
10 Yorumla
1 yılBizi silkecek yok mu 🔥
31 YorumlaDişiler dişil enerji felan filan
00 YorumlaDişil enerji kadının kendine olan saygısızlığıdır
09 Yorumla
İkizler1 yılNe alaka?
İkizler1 yılNe yapalım eril enerjilimi olalim
Boğa1 yılDişil enerji zırvalıklraından nefret etsem de söylediğin şeyle alakası yok
Boğa1 yılDişil enerji tanıkı o değil yani
Boğa1 yılSanane
1 yılYaz bakım sana anlarım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılne boş kavramlar ya. hangi sahte bilim söylüyor bu dişil enerji eril enerji kavramını yine?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@anesrye sen hangi dünyada yaşıyorsun? bu hangi bilim? islamda veya herhangi bir mantıklı bir dinde dişil enerji eril enerji saçmalığını duymadım ya da herhangi bir "gerçek" bilim dalında.
1 yılcinsiyetin kadınsa anlarsın
00 YorumlaGelen geribildirimlere göre:)
00 YorumlaHal hareketlerin erkeğe benzemiyosa vardır
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım