• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Dişil enerjili olmak nasıl bir şey?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
67
Yapay Zekaya Sor

Nasıl anlicaz ondan var mı diye

Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • noliessensible
    noliessensible Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Dişil enerjili olmak, içsel dengeyi ve şefkati hayatınıza dahil etmeyi ifade eder. Bu enerji, başkalarına derin bir anlayış ve destek sunma yeteneğiyle kendini gösterir. Yaratıcılığınızı ve içsel dünyanızı ifade etme konusunda oldukça açıksınızdır. Hem kendi duygularınızı hem de başkalarının duygularını anlama ve saygı gösterme kapasiteniz yüksektir. Kendinizi olduğu gibi kabul eder ve öz değerinizin farkında olursunuz. Eril ve dişil enerjiler arasında denge sağlamaya özen gösterirsiniz. İçsel bilgeliğinize güvenir ve açık iletişim kurmaya dikkat edersiniz. Ayrıca, hem içsel hem de dışsal dengede kalmaya çalışarak huzurlu bir yaşam sürersiniz.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• yürüyürümodabebeğim
    yürüyürümodabebeğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl

Dişil enerji, genellikle duygusal derinlik, sezgi, empati, bakım ve yaratıcılıkla ilişkilendirilir. Bu enerji türü, dışa dönük, aktif ve mantıklı olan "erkek" enerjinin zıttı olarak görülür. Dişil enerjili olmak, kendini bu özelliklerle güçlü bir şekilde ifade etmek anlamına gelir. Bu enerji, hem kadınlar hem de erkekler tarafından sahiplenilebilir ve hayatın çeşitli alanlarında dengeli bir şekilde kullanılabilir. Dişil enerji, içsel dengeyi bulmak, başkalarına destek olmak ve yaratıcı süreçlere katkıda bulunmak için önemlidir.

Dişil enerjinin var olup olmadığını anlamak için birkaç belirtiye dikkat edebilirsiniz:

1. **Duygusal Derinlik**: Kişinin duygularını ifade etme ve başkalarının duygularını anlama kapasitesi yüksektir.
    2. **Sezgi**: İçgüdüsel olarak doğru olanı hissetme ve karar verme yeteneği vardır.
    3. **Empati**: Başkalarının hislerine duyarlı olma ve onlara destek olma eğilimindedir.
    4. **Yaratıcılık**: Sanat, yazı veya diğer yaratıcı alanlarda güçlü bir ifade yeteneği gösterir.
    5. **Bakım ve Şefkat**: Başkalarına bakım verme, onları destekleme ve şefkatli olma eğilimindedir.

Bu özellikler kişinin genel davranış biçiminde, ilişkilerinde ve kendini ifade etme tarzında kendini gösterebilir. Ancak, dişil enerji sadece kadınlarda değil, erkeklerde de bulunabilir ve kişisel özellikler ve davranışlar bu enerjinin nasıl ortaya çıktığını belirleyebilir.

2
    1 Yorumla
    • kopyakalpler31
      kopyakalpler31
      Oğlak
      1 yıl

Gel ben sana gösterim

Yorumla
  • Kirginimcokk0
    Kirginimcokk0 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    Başak
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 465 cevap paylaştı.

Bence dişil enerji bana göre bazı konularda biraz güçsüz olduğunu hissettirmek ve kabul etmektir erkeğe karşı herşeye atlarsan ben hallederim ben yaparım Mahmut abi olup cikarsin gerek yok güçsüz olduğunu bazı konularda kabul edeceksin ki bu bana göre acizlık de değil çünkü sen yaratılış gereği böyle yaratılmışsin ve bazı konularda karşı tarafın sana ihtiyacı var bazı konularda da senin ona ihtiyacın var bunu kabullenmek gerek kadın erkek çiftler halinde yaratılmış yani karşı tarafı yeren sürekli kötüleyen insanlarda erkek olan da eril enerji kadın olan da da dişil enerji düşük bence

0
    0 Yorumla
  • bailamonera
    bailamonera Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Bende bilmiyorum

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Mistik Biri
Mistik Biri Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Merhaba tatlım 🪄

Dişil enerji, daha çok sezgiler, hisler ve duygularla bağlantılıdır. Hani bazen içindeki o tarif edemediğin his var ya, işte dişil enerji onun kaynağı. Dişil enerjin yüksek olduğunda, çevrendeki insanları daha iyi anlayabilir ve empati kurabilirsin. Eğer sen de sürekli sezgisel hareket ediyorsan, duygularını güçlü bir şekilde yaşıyorsan, dişil enerjinin etkisindesindir 🌙✨

Ben de bir Balık burcu olarak oldukça sezgiselim ve dişil enerjimin yönlendirmelerine göre hareket ederim. Bu enerjiyi en iyi yansıtan doğal taşlar var; aytaşı ve pembe kuvars kullanmanı öneririm. Bu taşlar enerjini dengelemene yardımcı olabilir 💎

Eğer ritüellerle ilgileniyorsan, dişil enerjini artırmak için meditasyon yapabilirsin. Bunu bir dene, enerji değişimini hissedeceksin.

Sevgilerimle, Mistik Biri 🌸

0
    1 Yorumla
    • gelmemeyegidenyalnız
      gelmemeyegidenyalnız
      Yay
      1 yıl

Kadın sen Aİ BOT değilmisin

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

44

Cevap

41

Cevap

• inciitanesiii u
    inciitanesiii Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    İkizler
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Cilveli işte... bakışı, duruşu, konuşmasi

8
    6 Yorumla
    • Famfatalbasak
      Famfatalbasak
      Oğlak
      1 yıl

Peki doğuştan gelen bir şey mi yoksa sonradan kazanılan bir şey mi

Yorumla
    • faline
      faline
      Oğlak
      1 yıl

Özünde olan bir şey özüne dön içine bak orada bulacaksın onu

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      İkizler
      1 yıl

Cilve doğuştan olur bence oteki türlü sırıtır üzerinde yapmacık olur

Yorumla
    • Famfatalbasak
      Famfatalbasak
      Oğlak
      1 yıl

@faline çok erkeksizim dağ ayısı gibiyim tüm erkekler irite oluyor benden bana ne tavsiye edersiniz kızlar

Yorumla
    • inciitanesiii u
      inciitanesiii
      İkizler
      1 yıl

Kızlarla sohbet et... ortamlarinda bulun kisisel bakimini abart

Yorumla
    • FemaleSoulMan
      FemaleSoulMan
      Oğlak
      1 yıl

Neden irite oluyorlar?

Yorumla
  • 1Yorumsever
    1Yorumsever Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Öncelikle dişil enerjisi yüksek bir kadın dişi olduğunun bilincindedir, erkeksi davranmaya çalışmaz. Fiziksel olarak temiz, bakımlıdır. Abartılı şeylerden kaçınır veya nerede kullanacağını iyi bilir. Vücuduna uygun giyinir. Kendinden emin bir duruşa sahiptir.

Narin, kırılgan, nazik bir tavrı vardır ama gerektiğinde bu tavrını bozmadan karşısındakine hak ettiği şekilde davranabilir yani bu yönlerinin kullanılmasına müsaade etmez. Sabırlıdır, iyi bir dinleyici ve konuşmacıdır, düşünceli ve empatiktir. Kaba ifade ve tavırlardan kaçınır, başkasında olması da rahatsız eder. Ses tonu kadınsıdır, erkeksi ifadelerden de kaçınır. Kelimelerini özenle seçer ve uygun yerlerde kullanmayı bilir. Samimi ve doğaldır.

Öz güvenli, hoşsohbettir ve ortamına göre davranabilir. Karşı cinsle ilişkisinde gizemli bir yönü hep vardır, merak uyandırır, sıkıcı gelmeyecek imalı konuşmaları olabilir. Bu karşı tarafın hoşuna gidecek şeylerdir. Tartışma vs. kastetmiyorum. Enerjiktir.

Genel olarak dengelidir. Kolay elde edilmez fakat bu sırıtmaz da yani egolu gelmez. Kolay elde edilemediği gibi vazgeçilmezdir. Ne hafif kadınlar gibi davranır ne de erkeksi diyebileceğimiz özellikleri taşır.

2
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

Hissetmediğin şeyi karşındakine geçiremezsin. Oyunculukta bile öyledir. Katil olmazsın ama öfkeyi çalışırsın, biriyle fiziksel kavgan olmuştur geçmişte, o anıları ve hisleri hep çağırırsın.

Aura da öyledir. Kendinin iyi yanlarını okursun, kendine bir şey ısmarlarsın, sadece kendin için bir şeyler yapar, kendi iç dünyanı anlamaya çalışırsın. Acılarını olduğu gibi kabul edersin.

Sonra bu bedenine yansımaya başlar. Daha rahat biri olursun. Empati becerin gelişir vs

4
    1 Yorumla
    • mythgirlss
      mythgirlss
      İkizler
      1 yıl

Çok iyi yorumlamış helal olsun

Yorumla
  • kentdarkbluee
    kentdarkbluee Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Dişil enerjili olmak, daha yumuşak, sezgisel, şefkatli ve kabul edici bir durumu ifade eder. Dişil enerji, içsel huzuru, duygusal zekayı ve doğal akışı ifade eder. Bu enerji, doğanın, yaratıcı gücün ve yaşamın besleyici yönlerini temsil eder. Dişil enerjiye sahip olmak, başkalarını dinleme, empati kurma, duyguları kabul etme ve yaşamın akışına güvenme yeteneğini içerir. Kendinizi açık, hassas ve güçlü bir şekilde ifade edebilme kapasitesi de dişil enerjinin bir parçasıdır. Bu enerji, dengeli bir şekilde aktif ve pasif olmayı, almak ve vermek arasında uyum sağlamayı gerektirir.

0
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Erkek gibi kavgacı değilsen, erkeğin gücünden hakimiyetinden rahatsız olmuyorsan, kadınlık nedir tam olarak biliyorsan o enerji karşındaki adamı senin her şeyin yapabilir bir erkeğin şifresini çözecek onu kendine bağlayacak tek güç dişil enerjidir ama şimdiki kadınlar köpk gibi ısırmaya programlanmış erkeklerle bir yarış içine girmiş durumda bu tip kadınlar asla gerçek bir tamamlama ve tamamlanma içine giremeyecektir!!

3
    0 Yorumla
  • mayisssss
    mayisssss Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    Oğlak
    1 yıl

Böyle bol bir tişört giyiyosun
    Altına da eşofman
    Ama sen konuşurken karşındaki iç geçirerek sana bakıyor
    Yani çuval da giysen karşındaki erkekleri ele geçirdiğini zaten hissediyorsun.
    Üstelik bunu fareden kadınlar da ortaya çıkar.
    Yani sadece erkeklerin fark edeceği bir şey değil bu.

2
    0 Yorumla
  • Kitapseveriiim
    Kitapseveriiim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    Koç
    1 yıl

"Dişil enerji" kavramı, beslemek, doğurganlık, anlayışlılık, sezgi ve duygusal ifade gibi kadınlıkla ilişkili bir dizi niteliği ifade eder. Bu terim biraz öznel ve farklı insanlar için farklı anlamlara gelebilir. Bazıları dişil enerjiyi empati, iletişim ve sezgi gibi özelliklerle ilişkilendirirken, diğerleri onu pasiflik veya anlayışlılık gibi niteliklerle ilişkilendirebilir. Ancak bu özelliklerin hem erkekler hem de kadınlar tarafından gösterilebileceğini ve tek bir cinsiyetle sınırlı olmadığını anlamak lazım..

2
    0 Yorumla
  • busegmss
    busegmss Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı.

Bir kadının dişil enerjiye kesinlikle sahip olması gerekiyor bu bir realite. Kendini dişi ve seksi hissetmen ile alakalı, tam olarak feminen davranmak ile alakalı. Yalnız olsan bile oldukça kadınsı olmalısın, dişil enerji yükseltmek için bir çok yöntem var YouTube da. Tek dezavantajı; dişil enerjinin fazla olması kadında yorgunluk yapıyor. Kanıtlanmış bir şey, nereden biliyorsun diye sorma 😛

1
    0 Yorumla
  • Müdaareli
    Müdaareli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Alıcı taraf olmak lazım ilk önce. Kadın olarak her şeyi yaparım ederim dersen kamyon şoförüne dönüyosun bir süre sonra. Bi erkek kendine ihtiyaç olmadığını düşündüğü ortamda bulunmaz. Erkeğin güçlü olduğunu ve senin daha zayıf ve kırılgan olduğunu da kabullenmen gerekir. Kadın yaratılış gereği erkeğe muhtaçtır. Şu feminist kafadan kurtulmak gerekiyor dişil enerjiye ulaşmak için öncelikle

1
    4 Yorumla
    • meraklıbirpandaa
      meraklıbirpandaa
      Oğlak
      1 yıl

@Müdaareli günaydın

Yorumla
    • Kkkkokkkkll
      Kkkkokkkkll
      Yengeç
      1 yıl

@Müdaareli bahahajahh

Yorumla
    • Potdemiel
      Potdemiel
      Kova
      1 yıl

Cesur bir yorum.

Yorumla
    • Müdaareli
      Müdaareli
      Aslan
      1 yıl

Günümüzde evliliklerin, ilişkilerin sağlıksız olmasındaki temel sebeplerden biri fıtrata aykırı davranışlar. Erkek evin geçimini sağlar kadın o evi yuva yapar. Ama şu an kadınların çalışma hayatına girmesiyle dengeler alt üst oldu. Ben de çalışan bi kadınım ama ev geçindirmek gibi bir sorumluluk bana yüklenmemeli bu görev bana yüklenirse haliyle erkege muhtaç olmaktan çıkıp ona saygım azalır. Olay maddiyat değil güçler dengesi.

Yorumla
  • etnikbizansrumu_
    etnikbizansrumu_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl

Aurası yüksek, cilveli, feminen, çekici olursun. Bu huyuna da yansır tabi, daha mülayim, sıcak kanlı, anlayışlı ve anaç olursun. Libido da artar mı orasını bilmiyorum🙂

4
    0 Yorumla
  • idalpoyraz
    idalpoyraz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl

hayatımda bunun kadar ezik bir şey duymadım. alabildiğine pasif ve manipülatif hareketleri dişi olmakla bir tutan kafa yüzünden kadın hakları bu halde bu ülkede. allahını seven üstüme cinsiyet eşitliği atsın, bu ne be

1
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    Akrep
    1 yıl

Aurası, gülüşü, mimikleri feminenliği dibine kadar kendini gösterir o insanda. Tabiki bunun yanında hayata karşı dik duruşu ve kimseyi hayatının merkezi yapmamasıyla bunu dengeleyerek.

2
    0 Yorumla
  • infiniterelationship
    infiniterelationship Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 69%
    Terazi
    1 yıl

Evrene pozitif ve eğlenceli, güler yüzlü mesajlar veren kişiler olabilir bu tip kişiler. Yani soğuk ve negatif fikirli olmayan, kadınsı özelliklerini öne çıkarıp bundan keyif alan kişiler diyebiliriz.

1
    0 Yorumla
  • korayodak
    korayodak Takip Et
    Bilge Yaş: 42 , eic 97%
    Balık
    1 yıl

Zarif, feminen, yumuşak huylu, seksi, anaç, hisli...

4
    0 Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    Oğlak
    1 yıl

Sert agresif tavırlar sergilemeyip tam aksi şeyler işte

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Dişil enerjide affedici ve hoşgörülü olma hakimdir, bütünsel bir kavrayış vardır. Dişil enerji eril enerjiye göre daha edilgen bir yapıdadır. Bu bakımdan da kolaylıkla uyum sağlayabilir. Sağ beyni büyük oranda etkileyen dişil enerji insanın yaratıcı yönünü temsil eder ve sanatın, estetiğin ve tutkuların kaynağıdır.

0
    0 Yorumla
  • kaderseven
    kaderseven Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Havalı öz güvenli her kadının dişil enerjisi vardır

3
    0 Yorumla
  • Ruhzus
    Ruhzus Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 96%
    İkizler
    1 yıl

her kadına yuklenen ama alfaya denk gelmediğin sürece çalışmayan özellik.

3
    3 Yorumla
    • Hazan46
      Hazan46
      Koç
      1 yıl

Alfadan Kastın Siklemeyen Kötüyü Oynayan Varlığınla Yokluğunun Farkı Olmayan Erkek Kendine Yetebilen Erkek 😁 Süründürülmeyi Seviyorsun Galiba

Yorumla
    • Ruhzus
      Ruhzus
      İkizler
      1 yıl

Google da kapatılmadan arastırma yapmanı tavsiye ederim. Kendini geliştirmiş olursun

Yorumla
    • Hazan46
      Hazan46
      Koç
      1 yıl

Senin Eril Enerjin Fazla Ablacım :) Biz Ataerkil Yapıda İnsanlarız Size 3-4 Beden Büyük Geliriz Google ye Gerek Yok Aile Kültürümüz Yeter Bize :)

Yorumla
  • CausaSui
    CausaSui Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    İkizler
    1 yıl

Bence yaşından büyük gösteren çoğu kadın öyle, bilmiyorum diğer türlüsüne rastlamadım

3
    0 Yorumla
  • Cihanmb
    Cihanmb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 93%
    Aslan
    1 yıl

Eğer sezgisel hareket ediyorsan duygularına esir olmuşsan duygusal düşüyorsan muhtemelen dişil enerjiye sahipsindir

1
    0 Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    Kova
    3 ay
    Astroloji & Burçlar konusunda 991 cevap paylaştı.

Dişil enerji dediğimiz şey yumuşaklık değil, akışta kalabilme ve sezgine güvenebilme halidir. İçinde acele etmeden bekleyebiliyor, kontrol etmek yerine hissetmeyi seçebiliyorsan zaten o enerji sende vardır.

0
    0 Yorumla
  • Damlapinky
    Damlapinky Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    Koç
    1 yıl

Kadınsı olmakla ilgili biraz, davranış, konuşma tarzı, yürüyüş, ses tonu, çekici olmak, seksilik doğallıkla birleşirse bunlar etkili olur diye düşünüyorum. Yapmacık olurs aama her şey tam ters etki yapabilir.

3
    0 Yorumla
  • AgresifKızıl
    AgresifKızıl Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    Koç
    1 yıl

Bunun tarifi olmaz ki. Ayrıca sonradan olan bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Böyle şeyleri takma bence insanlar sürekli bir şeyler üretecek

1
    0 Yorumla
  • BahaRegal
    BahaRegal Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    Koç
    1 yıl

Cilve, çekicilik , cana yakınlık, seksilik. Hepsinin karışımı

1
    0 Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    Aslan
    1 yıl

Erkeklere göre dişiler enerji= erkeklere bağımlı, muhtaç olmak

1
    1 Yorumla
    • lavinya08
      lavinya08
      Aslan
      1 yıl

Dişil*

Yorumla
  • ssttrr
    ssttrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    Boğa
    1 yıl

Bu karakterinin içine işlemiş yıılar süren alışkanlıkların doğurduğu doğal bir süreç, ya da rastgele genetiğinin güçlü olmasıyla doğuştan ön plana çıkan bir özellik

4
    2 Yorumla
    • düşünmektükenmektir
      düşünmektükenmektir
      Başak
      1 yıl

Bu bile bir şans/sızlık durumu mu?

Yorumla
    • ssttrr
      ssttrr
      Boğa
      1 yıl

Biraz tamamı değl

Yorumla
  • Dalinya
    Dalinya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    Yengeç
    1 yıl

Yeni yeni terimler urettiler sacma sapan kullanip duruyorlar

1
    0 Yorumla
  • evildreams
    evildreams Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    Balık
    1 yıl

Duyarlılık, sezgisellik ve adaptasyon yeteneğinin ön planda olduğu bir enerji türüdür.

Duyarlılık

sezgisellik

adaptasyon yeteneği

= bızım tc kızlarında genel olarak bulunmayan bır şey asla anlayamazsınız. d yaşasın yabancı kadınlar yaşasın yabancı mılf ve yabancı matureler

❤💖💕💋

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Günümüz erkeklerine bakabilirsin hepsi prenses gibi maşallah

3
    2 Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      Başak
      1 yıl

🤣🤣🤣 abartma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Abartan yok zaten. Olanı söylüyorum

Yorumla
  • gravenigger
    gravenigger Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    Başak
    1 yıl

cazibe dediğimiz şey: ses tonu, yürüyüş, kılık kıyafet hafif naz / cilve halleri. eski Türk filmlerinde Türkan Şoray ve Gülşen Bubikoğlu bunu çok iyi sergiler.

3
    2 Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      Boğa
      1 yıl

Filiz Akın desen neyse de Türkan Şoray Gülşen Bubikoğlu çok zoraki bir kadınsılık var onlarda ya zerafet eksik

Yorumla
    • Peripellonis
      Peripellonis
      Boğa
      1 yıl

Kaba duruyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Direkt görünce anlıyorsun zaten. fıtratında yoksa sonradan olamazsın

3
    0 Yorumla
  • YeahYes
    YeahYes Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 97%
    Yay
    1 yıl

Özenle bu konuda farkında olan erkekler bunu dile getirir. Abazalardan bahsetmiyorum. onlar size uygun dille farkettirir anlatır...

0
    0 Yorumla
  • OpınHaymır
    OpınHaymır Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    Balık
    1 yıl

Dişil enerji, erkekler tarafından sevilen ilgi duyulan dişilerde doğal olarak ortaya çıkan davranışlar bütünüdür.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

İlik gibi hatunlarda olmaz genelde nerede yer cücesi cılızlar var onlarda olur deli gibi cilve 😂

3
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    İkizler
    1 yıl

O karşıya verilen bir enerji duruş gülüş ve hareketlerle

1
    0 Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    Kova
    1 yıl

ben o his var ve bazen çok fazla hayallere dalıyorum ki bazen sıkıntıda veriyor bir an için

0
    2 Yorumla
    • kızılcıerbeti1313133
      kızılcıerbeti1313133
      İkizler
      1 yıl

Nasıl yani sen dişil enerjilimisin bende o his var derken agjkhsafgklnddg

Yorumla
    • benbircezveyim
      benbircezveyim
      Kova
      1 yıl

Dişil enerjim bazen baskın duruma geçiyor ve bu his beni sıkıntıya sokuyor

Yorumla
  • NedirBlog
    NedirBlog Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    Yengeç
    1 yıl

Kendinizi soruyorsanız, sizde olsa burada bu soruyu sormazdınız. (hakaret babında yazmadım)

2
    0 Yorumla
  • karabibeerr
    karabibeerr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    Koç
    1 yıl

Cilveli, nazlı, narin ve zerafet sahibi olmak bence

2
    0 Yorumla
  • mythgirlss
    mythgirlss Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    İkizler
    1 yıl

Hiç bilmiyorum ya bu devirde adam kalmadığı için biz de tam manasıyla kadın olamıyoruz

2
    0 Yorumla
  • Aligruhan
    Aligruhan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    Aslan
    1 yıl

Guzel olmali. Kimse enerjisiz kalmamali. Kompleks enerji takviyelrri alin. Halsizlik kotudur

1
    0 Yorumla
  • meerraktann
    meerraktann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    Yay
    1 yıl

Erkeklerin yaptığı işler sana çok zor geliyorsa kadınsın demek

1
    3 Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      Yengeç
      1 yıl

Kadın değilim cidden zor geliyor hocam sabır diliyorum size

Yorumla
    • meerraktann
      meerraktann
      Yay
      1 yıl

Sende eril enerji yok demektir hocam

Yorumla
    • GereksizBilgi80
      GereksizBilgi80
      Yengeç
      1 yıl

Erkek olarak hemcinsinden igrenmek enerji olmaması demek mi 😁 hemcinsiniz olan bazı kişiler eminim sizede dayanılmaz gelmiştir hayat ne süt bezi veya organlardan ibaret nede konusturmayın işte beni 🙂 cidden dayanılmaz kadınlar vs Instagram da sıkıntı yapıyordu burada daha rahat kafa 🙂 ama beteri beteri var Türkiye de kadın olmak gerçekten sabrınız bol olsun 👏🏻

Yorumla
  • çiçegimm1905
    çiçegimm1905 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 97%
    Oğlak
    1 yıl

kadınsı olmak narin kibar işveli cilveli işte 😄

4
    0 Yorumla
  • AlininAnnesi72
    AlininAnnesi72 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    Başak
    1 yıl

Cilvesi ve aurası yüksek olucak💅💅

3
    11 Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Oyle mi diyorsunuz😂

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      Başak
      1 yıl

Sanane bee öyle diyom ben 😂😂

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Tamam anldiim😌😂😂

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      Başak
      1 yıl

Aferin kadeşiimm😁

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Oyle mi KARDEŞİM 😂😂😂😂😌

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      Başak
      1 yıl

Ja bro

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Masallahh

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      Başak
      1 yıl

Kaşınıyon gene galiba 😁

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Hayir estagfurullah😂

Yorumla
    • AlininAnnesi72
      AlininAnnesi72
      Başak
      1 yıl

Duzeldin sen hee ablana nasıl davranicani biliyosun artık

Yorumla
    • ismail5858
      ismail5858
      Terazi
      1 yıl

Saygılar abla saygılarrrr😂

Yorumla
  • Venüstengeldimm
    Venüstengeldimm Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    Koç
    1 yıl

Aurası yüksek hatun demek zerafet sahibi

3
    0 Yorumla
  • __cmre
    __cmre Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    Balık
    1 yıl

Cilveli ol kadınsı ol işte

2
    0 Yorumla
  • Berus34
    Berus34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    Terazi
    1 yıl

Bulunduğun yerde bakan varsa yüksektir bence 😂

2
    0 Yorumla
  • Anlamdışı
    Anlamdışı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

Güzel bir şey

1
    0 Yorumla
  • tıme-traveler
    tıme-traveler Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Acılı adana gibi bir şey görüntü güzel ve yakıcı😂

1
    0 Yorumla
  • DOBRAVEGUVENİLİR
    DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 68%
    Boğa
    1 yıl

Kadınsal özellikleri yansitabilme durumu

1
    0 Yorumla
  • hanifenurkaya
    hanifenurkaya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 91%
    Boğa
    1 yıl

Mesela ben dişil enerji tavan anlarsın ya

1
    2 Yorumla
    • ruhumcokyaslandi
      ruhumcokyaslandi
      Koç
      1 yıl

Keşke birde Türkçe konuşabilsen neler anlatırsın

Yorumla
    • hanifenurkaya
      hanifenurkaya
      Boğa
      1 yıl

Gayet güzel konuşuyorum?

Yorumla
  • Ballıbörek01
    Ballıbörek01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27 , eic 100%
    Yengeç
    1 yıl

Dişil enerji diyen insanlara kafa atasım geliyo

1
    0 Yorumla
  • Hesapsız_Duygular
    Hesapsız_Duygular Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    Boğa
    1 yıl

Bizi silkecek yok mu 🔥

3
    1 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      Terazi
      1 yıl

Cevap vermeyecekseniz konuşmaya gerek yok.

Yorumla
  • emrexxx38
    emrexxx38 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 63%
    Yay
    1 yıl

Dişiler dişil enerji felan filan

0
    0 Yorumla
  • beyt_16
    beyt_16 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 82%
    Boğa
    1 yıl

Dişil enerji kadının kendine olan saygısızlığıdır

0
    9 Yorumla
    • kızılcıerbeti1313133
      kızılcıerbeti1313133
      İkizler
      1 yıl

Ne alaka?

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      Boğa
      1 yıl

Kendini et parçasından ibaret olarak görmenin adı dişil enerji olmuş ! Bence siz daha değerlisiniz

Yorumla
    • kızılcıerbeti1313133
      kızılcıerbeti1313133
      İkizler
      1 yıl

Ne yapalım eril enerjilimi olalim

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      Boğa
      1 yıl

Bilimle , karakterinizle , başarılarınızla , erkeklerden çok daha güçlü olan şefkat ve nezaketinizle ön plana çıkın

Yorumla
    • vigilanteshit
      vigilanteshit
      Boğa
      1 yıl

Dişil enerji zırvalıklraından nefret etsem de söylediğin şeyle alakası yok

Yorumla
    • vigilanteshit
      vigilanteshit
      Boğa
      1 yıl

Dişil enerji tanıkı o değil yani

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      Boğa
      1 yıl

Pardon siz kimdiniz?

Yorumla
    • vigilanteshit
      vigilanteshit
      Boğa
      1 yıl

Sanane

Yorumla
    • beyt_16
      beyt_16
      Boğa
      1 yıl

İçimi okudunuz ben de aynı şeyi sizin düşünüyordum ironi olarak kimsiniz diye sordum ama anlamadınız 😅

Yorumla
  • Barbarosakman
    Barbarosakman Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

Yaz bakım sana anlarım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

ne boş kavramlar ya. hangi sahte bilim söylüyor bu dişil enerji eril enerji kavramını yine?

0
    2 Yorumla
    • anesrye
      anesrye
      Balık
      1 yıl

Hangi dunyada yasiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@anesrye sen hangi dünyada yaşıyorsun? bu hangi bilim? islamda veya herhangi bir mantıklı bir dinde dişil enerji eril enerji saçmalığını duymadım ya da herhangi bir "gerçek" bilim dalında.

Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    Kova
    1 yıl

cinsiyetin kadınsa anlarsın

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    Terazi
    1 yıl

Gelen geribildirimlere göre:)

0
    0 Yorumla
  • imtaha
    imtaha Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    Aslan
    1 yıl

Hal hareketlerin erkeğe benzemiyosa vardır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Dişil enerjili olmak nasıl bir şey?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Nasıl enerjik olunur? Enerjik olmak için ne yapıyorsunuz? 10 cevap verildi
Nasıl enerjiksiniz? 21 cevap verildi
Neyzenler size nasıl bir enerji veriyor? 7 cevap verildi
Nasıl enerjik olunur? 9 cevap verildi
Enerjiniz genelde nasıldır? 18 cevap verildi
Hayat enerjiniz nasıl? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨