AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Birinin senden bir çıkarı olacak tehlikeli birisi tanıdığın büyük ihtimalle seni desteklediğini düşüneceksin amacı başka bi kişi bunu görüp sesi kalacak uyarmayacak kötülüğünü isteyen insanlar var uzun bir yolun var engellerle dolu ama sonu refah aydınlık
Bi kadın var beyni yanmış düşünmekten bu sen misin çok mu düşüncelisin
Evet benim cok dusuncelerim kariyer ask is cikmis mi
Aşk olarak biri seni en derinden etkilemiş geçmişten biri onu düşünüyorsun aşamamışsın onu ama o kişide baya üzgün görünüyor
Tek tek yazıyorum kusura bakma vakit buldukça ara ara bakıyorum. Bi haber geliyor sana iki kişiyle ilgili bu haber küs varsa onlar birleşecek bir şeye vesile olacak bu haber
Estagfirullah sana minnetarim zahmet edip yazdin, Aslinda Maşallah hic sevgilim olmadi cok kirildigim bir kiz vardi onu gormussundur kariyer cikmis mi
Olabilir geçmişinden biri gördüm düşünüp duruyorsun o da üzgün çıkmış. Kariyer için bir daha bakayım
Upuzun okkalı bi dağ çıkmış en üst tepesinde bir nokta var sanırım hedeflerin var buna ulaşmak istiyorsun. Önün tertemiz isteklerine ulaşacağını görüyorum
Bir sey sorucam falimi yatay gecis yapsam mi yapmasam mi niyetine icmistim sence yapsam mi yapmasam mi
İki tane beyaz yol belirmiş ikiside temiz görünüyor ikiside hayırlı ama ikincisi için biraz baştan başlaman gerekiyor ama diğerine göre çok daha temiz, ilkinin zemini hazır ama çok az daha sabırlı olman gerekiyor sen bilirsin ben iki yolu da temiz gördüm
Ben şok oldum su an memlete gecersem beni 1. sniftan baslatacaklardi 2 senem bosa gidecek ama geri donersem de psikolojim cok bozuluyor derslerden hep kaliyorum gunumun cogu aglamakla geviyro sence memleketemi donmeliyim yani
Dediğim gibi sen bilirsin iki yolunda da ben sorun görmüyorum berrak bir yolun var. Bu arada alma verme dengesi için benim için en azından bir kedi beslersen çok sevinirim🙏
Ne demek beslerim tabi ki bir sey sorucam da size ruyami sorabilir miyim beni cok uzen cok aglatan o kizi ruyamda gordum de gecen gun lutfen 🙏
Buyurun memnuniyetle
Cok sagolun
Ruyamda sevmedigim kavgali oldugum bir kizi gordum kiz 4 kisilik bir kiz grubundaydi biri de ikiziydi (normalde ikizi yok) hatta guluyorlardi ama sonra onlari bir kosede oturup hungur hungur sesli aglarken gordum sevmedigim icin yanlarindan gecip gittim sonra sinifta bu kiz beni yanagimdan optu ama surekli anlam vermedim sonra dayanamayip yuzune hakkim sana haram zikkim olsun dedim helal etmiyorum sonra bu kiz uzulup gitti bu sekilde ruyam
Falda o da üzgün demiştim, rüyanız belki uyarı anlamına gelebilir sizi öpmesi belki içinde bir özür isteği olduğunun habercisi olabilir falınızda da bu yönde yansımış çünkü
Diger gun de mahkeme gordum onu Allaha havale etmistim sizce benim dertlerim acilarim ne zaman bitecek
Allah’a dua etmekten başka çareniz yok 🙏
Haklisiniz peki baska ongorunuz var ki yakin gelecekle alakali 🙏🙏🙏
Mi*
Falda bu kadar çıkmış, tarotta bakıyorum ayrıca orada çok daha detaylı çıkar, ona da yarın bakalım isterseniz şu an çok müsait değilim ara ara bakabildim fincanınıza da. Yalnız dediğim gibi benim için alma verme dengesi çok önemli 🙏🙏
Soz veriyorum mama alip vericem lutfen yarin da bakin 2 mama alirim size nasil ulasabilirim tarot icin 🙂🌸🙏🙏🙏🙏
Buraya yazabilirsiniz yarın müsaitim gün boyu uyandıktan sonra bakabilirim saat 14 gibi 💖
Yarın kahve de için beraber bakalım 🙂
Oyle mutlu oldum ki anlatamam ama lutfen ulasma imkani verin bana ya silinirse cevabiniz bqazen durudk yere siliniyor ben de size dogum haritasi hediye ederim 🙏
Normalde instagram kullanmıyorum ama eğer x hesabınız varsa ordan konuşabiliriz
X hesabimda yok ki isterseniz soruya like atin ben sizi bulayim 🙏
Sonra engelleyedebilirsiniz
X açsanız?:)
Instagramim var ama siz bilirsiniz oyleyse buradan konusalim isterseniz 🙂
Tabi farketmez, yarın görüşürüz. Unutmam ama siz yazarsınız yine de 🙏
Tamam gorüsmek uzere 🙏🌸
Merhaba tekrardan 🙂
Merhaba. Sonradan gördüm kusura bakmayın dışardayım tarot için 14 demiştik ama yanımda değil ancak eve geçince bakabilirim. İsterseniz kahvenizi için kapatın atın tekrar ben bakarım şuanda
Tesekkurler sozunu tuttugunuz icin 🙏https://www. kizlarsoruyor. com/qt/astroloji-burclar/q23014555-falimda-gorunenleri-okur-musunuz
Falimda gorunenleri okur musunuz? ↗
Rica ederim💖🙏 bakıyorum şimdi
🌸💗🙏
Ben falcıyım