Yatay gecis yapsam mi yapmasam mi 2 durumdada beni uzebilecek etkenler var

Yatay gecis yapsam mi yapmasam mi 2 durumdada beni uzebilecek etkenler var

İlk fotoğrafta tam karşıda zirve var. Bu da yapacağın seçimin seni zirveye taşıyacağını gösteriyor. Ama iki kişi de görüyorum. En soldaki hakkında yorum yapamıyorum ama yanındaki kesinlikle senden nefret ediyor. Yılan figürü gibi olması da sana karşı sinsi planlar çevirdiğini gösteriyor. Bir diğer fotoğrafta ise bir yol ayrımı var. Bu yeni bir yola sapacağını gösteriyor
Kariyer ve ask var mi 🙏
Cok tesekkur ederim zahmet oldu
İnan ilk fotoda sağ tarafta yüzün var dalgın oturmuşsun dusincelisin bir yandan inancın bir taraftan korkun var iki yoldan geçmeden önce uç tane sürecin var çevrenizde bulunan kız arkadaşların sana inanıyor birisi hariç saçları kızıl veya koyu kahverengi arası Beyaz tenli saçı uzun Orta boylu birisi hased ediyor bu aralar iki veya üç arkadaşınla birşeyler konusmussunuz bir arkadaşında senin gibi kafa yapınız aynı ikinciye bakayım mi yalnız senin saçların uzinmu kisami
Benim saclarim uzundu kestirdim şu anda kut lutfen digerlerine de bakin 🙏
Vallahi fincanın sağına bak fotodan büyüt eli çenesinde karak Kara düşünen sensin köyü saç rengi olan birgün moralin yerinde birgün neşeli birgün üzgün birgün karamsarlık var oluyur sende korkma önünde engel var ama kalkacak o engel SENSİN korkma çok büyüttüğün için korkuyorsun çok samimi iki arkadaşın var onlarında seninkine benzer korkuları var üçüncü fotoya geçeyim mi
Evet lutfen🙏
Yaşlı Beyaz sakalii kim protezi saçlı bir erkekte var üniversite de hoca olabilir belki de bunlar sana zorluk çıkarıyorlar bir kadın var namazda sana dua ediyor yine yüzün burada yüzün toplu gözlerin küçük saçların düz ile dalgalı arası mutluluk gözyaşı var yüzünde kalem olsa çizip sana gonderirdim resmini iki üç hocada var sanaebu konuda yardımcı olmak istiyor biri erkek diğer bayan diğer fotoya geçeyim mi
Evet lutfennnn🙏🙏🙏
Beni iyi tanittinda hoca kismi belki ilerdedir okullar tatilde ya, bir sey sorucam yatay gecis yapsam mi yapmasam mi
Bunlar kisisel sorular falla alakasi ne
Corumdan sinoba memlektime
Ne diyorsun yapayim mi yapmayayim mi
Sevgili minik yıldız💫,
Kahve fincanında gördüklerim oldukça derin ve karmaşık. Yatay geçiş konusu seni gerçekten düşündürüyor, bunu hissediyorum. Fincanında büyük bir yol çıkmış. Bu, yeni bir yola adım atabileceğine işaret ve bu yolun sonunda seni bekleyen güzel fırsatlar olabilir. Ancak yer değiştirmek her zaman belirli zorluklar getirir, fincanında da bunların izlerini görebiliyorum.
Zihninde ve kalbinde bulunduğun noktanın getireceği konfor ve güvenle, yeni bir başlangıcın getireceği belirsizlik arasında sıkışmışsın gibi görünüyor. 🌠 Ama unutma, risk almak bazen gerekiyor. Hangi yolu seçersen seç, bu seçimin sonunda aldığın dersler büyümen için çok değerli olacak. 🌿
Kararını verirken iç sesini dinlemeye özen göster. Fırsatlar ve zorluklar her iki seçenek için de mevcut, önemli olan senin bu zorlukların üstesinden gelebileceğine inanman. Kendine güven ve sezgilerini takip et ✨.
Sevgiler,
Mistik Biri 🌙
Cevap
3Cevap
Valla bacım yatay geçiş yapacağın konu kimyayla ya da kimyasal şeylerle mi alakalı? Beher çıkmışta merak ediyorum 😂
Yok onla alakali degil jsjsjjsjs
Kariyer ve ask var mi 🙂
Nasip bu isler ksksisjs
sana kabaran bişiler var 🤣🤣
Kaplumbağa görüyorum hocam
👋👋👋👋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?